Rituals voor moederdag - My Simply Special
07/05/2015

Rituals voor moederdag

Toen ik nog bij Rituals werkte kwam er een moment dat ik bijna niet meer met producten van Rituals aan durfde te komen op verjaardagen enzo. Het is nou eenmaal een populair merk en de meeste jarigen krijgen wel één of meer cadeautjes die gekocht zijn bij Rituals. Gelukkig kreeg ik al vrij snel door dat de meeste mensen zo gek zijn op de producten, dat het helemaal niet erg is om er meerdere cadeaus van te krijgen. Wil je nou ook iets van Rituals kopen voor moederdag, maar toch eens iets nieuws proberen? Ze hebben veel meer dan geurstokjes en doucheschuims!

Rituals voor moederdag

Shower oil

Veel mensen zijn wel bekend met de ‘foaming shower gels’ van Rituals en ik blijf ze zelf ook heerlijk vinden! Wil je iets voor onder de douche geven, maar toch iets origineler zijn? Ga dan voor een doucheolie! Er zijn verschillende geuren waar je uit kan kiezen en ze zijn perfect voor mensen met een huid die snel uitdroogt. 

Rituals voor moederdag

Mandi Lulur

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is op Rituals, maar veel van de producten al kent? Dan kan je eens kijken naar de limited editions. Regelmatig komt er een nieuwe lijn uit die maar beperkt beschikbaar is en een unieke geur heeft. Op dit moment is de Mandi Lulur collectie te koop en de verpakkingen maken deze lijn een feestje om te geven. (De geurkaars staat in elk geval al op mijn wishlist!)

Rituals voor moederdag

Bed & body mist

Een product dat ik zelf standaard in mijn nachtkastje heb liggen is de ‘bed & body mist’. Dit parfum spray ik regelmatig ‘s avonds over ons bed voor ik ga slapen. Ik ben gek op lekkere geuren, dus daar kan ik dan echt van genieten. Lang niet iedereen kent dit product, dus dat maakt het een perfect cadeautje.

Rituals voor moederdag

Make-up

Wist je al dat Rituals make-up verkoopt? Zelf ben ik fan van de mooie Sunglow’s die te gebruiken zijn als blush en oogschaduw. En hoe schattig zijn deze lipproducten?

Rituals voor moederdag

Soulwear

Wie houdt er niet van heerlijke, zachte stoffen? De Soulwear collectie bestaat uit kledingstukken die perfect zijn voor een avondje op de bank en er zijn ook items die gewoon overdag gedragen kunnen worden. Mijn favorieten? dat zijn de broeken, want die zijn perfect voor als ik ga dansen.

Rituals voor moederdag

Giftset

Heb je een groter budget omdat je bijvoorbeeld met anderen samen een cadeau gaat geven? Stel dan zelf een cadeauset samen! Natuurlijk kan je één van de standaard cadeausets kopen, maar je kan ook een persoonlijke set maken. Combineer bijvoorbeeld een fijn kledingstuk met een geurkaars, een schattige lipbalsem en een doucheolie. Vraag bij het afrekenen of alles in een cadeaudoos gestopt kan worden en je maakt je moeder zeker blij!

Rituals voor moederdag

Klinkt dit als een reclamepraatje? Sorry! Ik ben nou eenmaal fan van dit merk en ik hoop dat ik jullie zo wat inspiratie heb kunnen geven voor een mooi (moederdag)cadeau.

Wat is jullie favoriete product van Rituals?

 Categorieën: Beauty, Body, Shop, To Do4 reacties op “Rituals voor moederdag”
  Madeline

  May 7, 2015

  Ik ben al een jaar of 8-9 fan van Rituals. Mijn eerste kennismaking herinner ik mij nog heel goed, het was toen nog een onbekend merk. De ‘Twilight’ bodymist is mijn favoriete product. Helaas is die niet meer verkrijgbaar.
  Een favoriet van dit moment zijn, de Sensitive skin skincare producten. Mijn huid is hier flink van opgeknapt. De ‘Mandi Lulur’ geurstokjes zijn geweldig, mijn kamer ruikt hemels. Dit geldt ook voor de ‘Tea Time’ interieurparfum.
  In die jaren heb ik favorieten en miskopen ontdekt van dit merk.  May 7, 2015

  Zeker een goede tip!  May 7, 2015

  Klinkt in ieder geval heel erg fijn! Ik heb eigenlijk nog nooit iets van Rituals geprobeerd…oei  May 7, 2015

  Leuk! Rituals in idd populair! Ik kocht zopas een bed en body mist voor mijn tante en met Moederdag gaf ik eens een huisparfum met groene thee geur, werd een echte hit bij ons thuis!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie