Schaarlampen, waar hang je ze op? - My Simply Special
07/09/2017

Schaarlampen, waar hang je ze op?

Goede verlichting maakt een huis gezellig, maar soms is het nog best lastig om dat goed voor elkaar te krijgen. Je hebt namelijk niet alleen sfeerverlichting nodig, maar ook licht om dingen te kunnen doen. Denk maar aan het lezen van een boek of het spelen van een bordspel. Schaarlampen zijn niet alleen leuk, maar ze kunnen zowel voor sfeer zorgen, als ingezet worden als je net even wat meer licht nodig hebt om iets te doen. Maar waar kan je ze allemaal ophangen? Ik deel wat ideeën!

Schaarlampen, waar hang je ze op?

Boven de bank

Het voordeel van een schaarlamp is natuurlijk dat je ze alle kanten op kan richten. Als je een exemplaar boven je bank hangt, kan je ‘m een beetje opzij laten schijnen of op een boek of tijdschrift richten als je gaat zitten lezen.

Schaarlampen, waar hang je ze op?

Boven het aanrecht

Als je gaat koken heb je wel goed licht nodig toch? Zeker als het in de winter zo vroeg donker is. Je kan voor spotjes kiezen of lampen aan het plafond hangen, maar je kan ook dit soort lampen aan de muur hangen (als je geen bovenkasten hebt).

Schaarlampen, waar hang je ze op?

Boven de eettafel

Oké, op de foto hierboven zie je geen tafel, maar deze schaarlamp van Directlampen.nl zou perfect passen boven een stoere eettafel. Of wat dacht je van twee naast elkaar als je een grote tafel hebt?Schaarlampen, waar hang je ze op?

Boven je nachtkastje

Heb je geen ruimte voor een nachtkastje of staat je nachtkastje snel te vol? Door geen lampjes neer te zetten, maar ze gewoon op te hangen, win je meteen ruimte.

Schaarlampen, waar hang je ze op?

Boven een bureau

Bij een werkplek hoort goede verlichting, toch? Zeker als het een plek is waar je ook creatieve dingen doet zoals aan DIY’s werken. Een schaarlamp is dan heel handig, want je hebt altijd licht op de juiste plek.

Schaarlampen, waar hang je ze op?

Boven een dressoir

Boven een dressoir heb je misschien geen licht nodig om praktische redenen, maar zo’n lamp kan wel erg leuk staan. Oh, en je kan de spullen die je neerzet meteen mooi uitlichten!

Schaarlampen, waar hang je ze op?

Hebben jullie al schaarlampen in huis?

Bron: foto 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Categorieën: Interieur, Living
Tags:Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie