Shoplog: beauty - My Simply Special
12/07/2013

Shoplog: beauty

De laatste tijd heb ik weer een paar beauty spullen gekocht en ik had wel zin om daar foto’s van te maken. Vandaag laat ik jullie dus mijn nieuwe spullen zien.

Shoplog: beauty

Bij Inglot kocht ik deze twee nagellakjes. Ik heb aardig watverschillende kleuren roze, paars en koraal in mijn stash, maar een mooie kleur rood ontbrak nog. Ik ging dus in de eerste instantie voor nummer 036 maar zag toen ook nummer 024 staan. Niet waar ik naar op zoek was, maar ook wel heel erg mooi.  Uiteindelijk kon ik het niet laten en nam ik ze allebei mee. Ze zijn 12 euro per stuk en omdat ik me inschreef voor de nieuwsbrief kreeg ik nog de leuke lipgloss mee die je bovenaan deze post ziet.

Shoplog: beauty

Ik heb de laatste tijd verschillende showergels opgemaakt dus ik mocht van mezelf wat nieuws uizoeken. Bij The Body Shop kocht ik in de sale de een Blueberry showergel (€3,25) en ook, helaas niet in de sale, de Brazil Nut versie (€6,50).

Shoplog: beauty

Mijn deo was bijna op, dus bij The Body Shop nam ik ook meteen een nieuwe mee. Het is de Aloe Anti-transpirant Deodorant en ik betaalde er €3,75 voor in plaats van de normale prijs van €7,50. Bij de DA kwam ik een deze OPI nagellak tegen in de kleur Pink Before You Leap. Ik heb al en tijdje een OPI nagellak en dat is de perfecte lak voor op mijn tenen. Neutraal maar wel verzorgd. Hij is alleen wel bijna op en helaas verkopen ze die niet meer, dus hopelijk is dit een goede (iets minder neutrale) vervanger. Hij was €14,25.

Shoplog: beauty

Bij de DA nam ik ook meteen 4 mini Batiste droogshampoo’s mee (€1,99). Altijd handig voor een snelle opfrisbeurt tijdens weekendje weg of als je op vakantie gaat.

Shoplog: beauty

Als laatste kocht ik nog deze GinZeng creme van Origins. Mijn huidige gezichtscreme is bijna op en ik had dus iets nieuws nodig. Hier hoorde ik goede dingen over, dus ik ben benieuwd. In elk geval zit er Panax Ginseng in en daar heb ik hele goede ervaringen mee.Categorieën: Beauty, Body
Tags:6 reacties op “Shoplog: beauty”

  July 12, 2013

  Wat eenn leuke shoplog en wat heb jij een mooie blog! Ik ga je meteen volgen
  Dankje, leuk om te horen!  July 14, 2013

  Leuk shoplogje! Ik ben benieuwd naar die douchegels! Ik heb namelijk ook nieuwe nodig hihi. Ik volg je nu op bloglovin’:-)


  Anonymous

  July 14, 2013

  Ik ben wel benieuwd naar een review van die dagcreme, ken het niet dus altijd interessant. Ik ben me te buiten gegaan bij de sale van de Bodyshop, kan voorlopig weer uitgebreid douchen en smeren.
  Als hij echt goed bevalt zal ik het zeker laten weten!  July 15, 2013

  leuke spulletjes, dat opi lakje lijkt me erg mooi!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie