Shoplog: Frankijk - My Simply Special
18/06/2015

Shoplog: Frankijk

Ik doe heel erg mijn best om zo min mogelijk make-up te kopen. Ik heb al een mooie stash waar ik nog heel lang mee vooruit zou kunnen als ik niks meer zou kopen. Natuurlijk zwicht ik af en toe voor wat moois en als ik in Frankrijk een Sephora tegenkom moet ik daar natuurlijk even naar binnen. En nee, dan kom ik niet met lege handen naar buiten! Vandaag laat ik jullie zien wat ik tijdens mijn vakantie in Frankrijk kocht. 

Shoplog: Frankijk

Laten we met deze zonnebrand beginnen. Mijn vriendinnen en ik vlogen met alleen handbagage, dus we hadden afgesproken geen zonnebrand mee te nemen. Tijdens ons eerste tripje naar de supermarkt kochten we deze fles Sublime Sun van L’Oréal met SPF30. Hij is in die paar dagen bijna helemaal opgegaan en ik ga ‘m zeker de volgende keer weer kopen! Het spul is vrij dun, smeert prima uit, trekt snel in en laat geen vettige laag achter. Zo fijn! Oh, en hij ruikt ook prettig en beschermt goed. (Ongeveer €9.)

Shoplog: Frankijk

Aan het einde van ons dagje in Monaco kwamen we langs een Zara. Eén van de meiden wilde even naar binnen om naar shirtjes te kijken en ik belandde met mijn andere vriendin bij het schap met parfum. Ik wist helemaal niet dat de Zara zo veel lekkere geurtjes verkoopt! En toen ik ontdekte dat ze van twee van mijn favorieten ook flesjes van 30ml hadden staan kon ik het niet laten ze mee te nemen. Mijn favoriete parfums van Chanel en Dior zijn helaas bijna op en nu kan ik ze afwisselen met deze geurtjes. Ze zijn allebei vrij warm en zoet maar de rode is wat lichter dan de witte. Ja, ik ga zeker nog eens kijken bij de Zara! (Nog geen €7.) 

Shoplog: Frankijk

Voor ik naar Frankrijk vertrok kreeg ik van iemand de tip een tube Biafine te halen bij een pharmacie. Dit spul zou brandwonden en andere beschadigingen aan de huid helpen genezen. Ik ken het zelf nog helemaal niet en ben heel benieuwd hoe het gaat bevallen! (Ongeveer €6.)

Shoplog: Frankijk

Nars! Tijdens mijn vakantie in Amerika anderhalf jaar geleden kocht ik mijn eerste blush (Orgasm) van dit merk en tijdens ons meidenweekend vorig jaar kocht ik een tweede (Deep Throat). En ja, ook nu kocht ik weer een mooi exemplaar. Dit keer koos ik voor Luster, een perzik-brons tint met een mooie gouden glans. Hier ben ik erg blij mee! (€30,-)

Shoplog: Frankijk

Als ik te lang in een Sephora rond blijf lopen kom ik heel veel spullen tegen die ik graag zou willen hebben. Ik heb me ingehouden en heb uiteindelijk alleen nog een lipproduct meegenomen. Ik viel voor een Creamy Lip Color van Bobbi Brown in de kleur Blue Raspberry. Deze vrij transparante lipstick is subtiel maar geeft toch genoeg kleur af. Hij voelt aan als een lippenbalsem, maar blijft langer zitten dan ik had verwacht. (€26,-)

Shoplog: Frankijk

Links zie je Blue Raspberry en rechts Luster.

Shoplog: Frankijk

Shoplog: Frankijk

Oké, nu ga ik een beetje valsspelen, want dit horloge heb ik niet zelf gekocht. Een half uur nadat ik thuiskwam van Schiphol ontving ik een perspakketje en een prachtige bos bloemen. Ik was helemaal verbaasd, maar vond dat thuiskomen zo wel ineens een stuk leuker werd. Er toen ik in het pakketje dit mooie horloge van Ice Watch ontdekte werd ik daar helemaal vrolijk van. Dit is de ‘ICE Flower Royal’ uit de nieuwe Flower collectie, en hij heeft een zacht en comfortabel bandje en mooie rosé-gouden details. Voor mijn gevoel hoort dit horloge bij mijn vakantie in Frankrijk en ik word dus helemaal vrolijk als ik ‘m omdoe! (€99,-)

Shoplog: Frankijk

Hebben jullie ervaring met Biafine en zo ja, waar gebruiken jullie het voor?

 Categorieën: Beauty, Body, My Life, Persoonlijk7 reacties op “Shoplog: Frankijk”

  June 18, 2015

  Leuke shoplog en slim om daar zonnebrand te kopen zeg  June 18, 2015

  Je hebt leuke dingen gekocht!  June 18, 2015

  Die blush zou ik ook nog wel graag willen hebben. Ik wist niet dat Zara geurtjes verkoopt! Leuke dingen heb je gekocht  June 18, 2015

  Prachtig die Nars blush!  June 18, 2015

  Leuke aankoopjes! Verleidelijk he om cosmetica te shoppen in het buitenland


  MySimplySpecial
  June 20th, 2015


  Haha zeker! Ach het is ook een leuke en nuttige souvenir toch?  June 20, 2015

  Wat een toffe items heb je geshopt.
  Ik heb ook recent de Zara parfums ontdekt.
  Draag er nu eentje die volgens veel mensen ruikt naar Flowerbomb.
  En inderdaad: Ze zijn lekker budgetproof!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie