Shoplog: Najaar - My Simply Special
08/10/2018

Shoplog: Najaar

De pakketbezorger zal zich inmiddels wel afvragen wat ik de laatste tijd allemaal wel niet besteld heb. Ja, er zijn hier een hoop pakketjes afgeleverd (o.a. voor Liam). Maar, ik heb ook een heleboel retourpakketten weggebracht. Ik ben namelijk druk op zoek naar leuke kleding en dat is nog best een uitdaging. In deze post deelde ik al een kijkje in mijn kast en vertelde ik over de items die ik nog zocht. Vandaag laat ik zien wat ik inmiddels heb kunnen vinden en hoe ik vanaf hier verder wil gaan.

Shoplog: Najaar

Het eerste item dat ik kocht, was deze jas. Hij komt bij Mango vandaan en is heel erg lang. Ik wilde vorige winter al graag een grijze jas, maar kon toen niks vinden, dus ik ben erg blij dat het nu wel gelukt is!

Shoplog: Najaar

Ik ben niet gewoon op zoek naar nieuwe kleding, maar vooral ook naar kleding waarvan ik hoop dat het echt lang mee gaat. Met een kleintje die je steeds optilt en knuffelt, slijt alles gewoon sneller en het wordt ook eerder vies. Eén van de merken die me geadviseerd werd was Massimo Dutti. Jaren geleden was ik al eens in een winkel van dit merk geweest en ik heb er ook een shirtje van in huis. Toen ik ontdekte dat Zalando (een deel van?) de collectie verkoopt, was ik dus erg blij. Uiteindelijk bestelde ik meerdere items, maar deze twee shirtjes (rood en donkerblauw)hield ik ook echt. Ze zijn gemaakt van een glad aanvoelend stofje met streepjes en ze vallen mooi.

Shoplog: Najaar

Van hetzelfde merk kocht ik ook drie hemdjes. Ik draag altijd spaghettitopjes onder mijn kleren, maar ik zoek al jaren naar varianten met een kanten randje. Die zijn wel te vinden, maar vaak zijn ze te kort, of vallen ze niet mooi. Dan staat het kant helemaal open bij mijn oksels en meer van dat soort niet-charmante dingen. Ik had in de eerste instantie alleen een zwart exemplaar besteld, maar toen ik ontdekte dat deze perfect zat, klikte ik ook een witte en donkerblauwe naar huis.

Shoplog: Najaar

Ik had een soortgelijke witte trui, maar die was helaas toch echt versleten. Ik heb ‘m jaren gedragen, maar hij moest inmiddels wel vervangen worden. Via Zalando vond ik deze trui van Vila. Ik ben benieuwd of hij lang mooi blijft, maar hij zit in elk geval fijn. De mouwen zijn ook lekker lang en met mijn lange armen is dat ideaal.

Shoplog: Najaar

Ik was eigenlijk op zoek naar een lang, rood vest en heb er ook een hoop gepast, maar ze gingen allemaal retour. Dit gestreepte vest van Esprit kreeg wel een plekje in mijn kast. Ik hou van streepjes en zoiets had ik nog niet. Ik draag vaak vesten in de winter (ik heb het altijd koud), dus hier ga ik veel plezier van hebben.

Shoplog: Najaar

Als laatste heb ik nog een tip voor jullie. Ik draag in de winter niet alleen spaghettishirtjes onder mijn kleding, maar vaak ook een basic zwart shirt met lange mouwen. Jaren geleden bestelde ik zo’n shirt bij Zalando (en een aantal in andere kleuren) en die bevallen heel goed. Ze zitten lekker en blijven lang netjes. Door het klussen vorige winter, waren mijn zwarte exemplaren niet netjes meer en ik bestelde dus twee nieuwe. Oh, ze vallen wel klein, dus bestel ze altijd een maatje groter dan normaal.

Dagboek: Plankjes ophangen

Dit boek past misschien niet helemaal in dit rijtje thuis, maar toch ook wel. Ik las ergens op een blog dat iemand hier helemaal weg van was en besloot ‘m ook in huis te halen. Ik heb namelijk heel erg het gevoel dat ik niet weet wat ik wil met mijn kleding, dat ik te veel terug blijf vallen in dezelfde dingen terwijl ik wat meer variatie in mijn kast wil hebben. The curated closet helpt je in verschillende stappen op weg om je eigen stijl te vinden en je garderobe samen te stellen. Voor nu ben ik dus bezig om het plan te volgen en ik ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen!

Shoplog: Najaar

Wat vinden jullie van mijn aankopen?Categorieën: Fashion, Inspiratie
Tags:6 reacties op “Shoplog: Najaar”

  October 8, 2018

  Die jas is gaaf zeg!


  Christine

  October 8, 2018

  Jas en lange vest zijn geweldig!
  En wat heerlijk als je mooie, goed zittende items kunt vinden zoals die kanten tops, hé? Groot gelijk dat je daar meerdere van hebt gekocht..
  Naar het boek en de uitwerking ervan maak je me nieuwsgierig. Je zult er vast te zijnertijd wel meer over delen.. succes ermee!  October 8, 2018

  Wat een leuke items heb je gescoord! Vooral de jas en de witte trui vind ik echt prachtig. Zo kun je de komende tijd weer even vooruit!
  Misschien nog een tip: ik ben ook wel benieuwd hoe de kledingstukken je staan! Wellicht kun je ook foto’s in je blog voegen, waarbij je de kleding ook daadwerkelijk aan hebt of misschien kun je een keer op YouTube een video maken waar je een shoplog doet en de dingen past. Op een hangertje ziet het er toch altijd anders uit dan wanneer je het echt draagt.  October 8, 2018

  Fijne items! Nu ben k ook wel benieuwd naar dat boek!
  X


  Lisan

  October 8, 2018

  Mooie foto’s!


  Bo

  October 9, 2018

  Heel mooi! Wat een bewuste keuze allemaal! Geniet er van!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie