Shoplog: Sieraden, kleding en meer - My Simply Special
22/08/2015

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Voordat ik foto’s maakte van mijn kledingkast voor deze post ben ik bezig geweest met het uitzoeken van wat ik wilde bewaren. Ook nadat ik die foto’s maakte ging ik daarmee door. Er hingen namelijk dingen tussen die al heel oud waren of toch wel meer versleten dan ik dacht. Het resultaat? Een lekker opgeruimde kast en een gebrek aan shirtjes voor de zomer. Hmm, tijd voor een dagje Amsterdam!

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Oké, laten we beginnen met de non-fashion items. Een tijdje terug maakte ik zelf stempels met gummen en een aardappelschilmesje. Dat werkte niet slecht, maar toen ik ontdekte dat de Hema een speciaal setje verkocht kon ik het niet laten die te halen. Nu kan ik wat ingewikkeldere dingen gaan proberen!

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Via een actie van Beautylab kon je in de nieuwe winkel van Kiehl’s in de Kalverstraat een setje luxe samples halen. Ik dacht dat die 100 sets allang vergeven zouden zijn, maar dat was niet het geval. Ik kreeg meteen een huidmeting en wat extra samples die passen bij mijn huid. Ik ga lekker testen!

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Eindelijk hebben we een winkel van Kiko in Nederland, maar ik was er nog niet aan toegekomen om er een kijkje te nemen. Nu dus wel! Uiteindelijk vertrok ik met een poederkwast, een setje gelnagellak waar je geen lamp voor nodig hebt en een lipstick. Ik ben vooral benieuwd naar de houdbaarheid van de nagellak.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Op naar de kleding! Ik zal het maar gelijk zeggen, ik heb niet heel veel leuke zomershirtjes kunnen vinden. Maar twee om precies te zijn en dit basic shirtje is daar de eerste van. Ik geloof dat ik nog maar even online verder moet gaan zoeken. Maargoed, dit shirt kocht ik bij & Other Stories en hij is gemaakt van een heerlijk zacht en soepel stofje.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Dit tweede item is eigenlijk gewoon een trui. Ja de herfstcollecties zijn er al! Maargoed, ik vond ‘m erg leuk en met het wisselvallige weer hier in Nederland komt deze trui prima van pas, ook voor het echt herfst wordt. Hij is van Every Day Counts trouwens.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

In diezelfde winkel vond ik in de sale ook dit sportbroekje. Dat kwam goed uit, want nu ik zoveel sport heb ik wat meer sportkleding nodig.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Oeps, nog een item met streepjes! Dit shirt van Only is gemaakt van een vrij dikke stof maar is wel lekker zacht. Ja, ik val op kledingstukken die gemaakt zijn van fijne stofjes.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Een tijd geleden kocht ik bij de Bershka een fijne broek die ik gebruik voor dansen. Nu kan ik verder meestal niks leuks vinden bij die winkel, maar ik vond wel nog zo’n soort broek in een andere kleur.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Bij de H&M nam ik heel veel spullen mee naar de paskamer, maar uiteindelijk kocht ik maar twee kledingstukken. Dit is een lekker dun zomers vestje dat je zo overal overheen kan gooien. Ideaal!

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Het andere item is dit korte broekje dat ik voor sporten ga gebruiken. Ik geloof dat ik nu voorlopig even genoeg broeken heb, nu wil ik nog één of twee sporttopjes.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Ik kies vaak voor wat langere tops en truien en draag dan meestal mijn onzichtbare riem. Toch draag ik wel af en toe een ‘normale’ riem, maar ik kwam ik er pas achter dat ik geen goede zwarte meer had. Toevallig kwam ik deze tegen bij Costes, dus dat kwam goed uit.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Ja hier ben ik heel blij mee! Ik draag regelmatig lange kettingen met leuke hangers, maar tegenwoordig merk ik dat ik graag kleine subtiele kettinkjes om wil. De ketting met het lange staafje en die met de ‘V’ bestelde ik via Etsy, die met het kleine staafje is van het merk Orela en kocht ik bij de Bijenkorf en het gouden kettinkje vond ik bij de H&M. Zo, ik kan even vooruit!

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Ik merkte ook dat ik nog wat subtiele armbandjes miste, maar dat is nu ook opgelost! Het armbandje met het driehoekje bestelde ik samen met de kettinkjes via Etsy en de andere twee vond ik bij & Other Stories.

Shoplog: Sieraden, kleding en meer

Nou ik moet nog even verder zoeken naar leuke zomershirtjes (ik draag die in verband met dansen het hele jaar door), maar verder ben ik gelukkig goed geslaagd!

Welk item vinden jullie het leukst?

 Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:5 reacties op “Shoplog: Sieraden, kleding en meer”

  August 22, 2015

  Wat leuk dat je dat diy stempel set hebt gekocht! Ben benieuwd of het goed werkt. Dat truitje met streepjes en zakje zou ik ook wel willen hebben. leuke dingen heb je gekocht.  August 22, 2015

  Leuke items heb je gekocht! I love streepjes.  August 22, 2015

  Leuke items! Ik vind vooral de streepjes items leuk.. maar he ik ben dol op streepjes.  August 23, 2015

  Herkenbaar, ik gebruik die zomer shirtjes ook om lekker in te dansen(vooral met mouwen voor als ik niet elke dag wil scheren..) Bij coolcat hebben ze ook leuke!  August 24, 2015

  Leuke shoplog! Vooral je sieraden vind ik erg leuk!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie