Shoplog: zomer en winter - My Simply Special
16/04/2018

Shoplog: zomer en winter

Dit is wat mij betreft altijd een beetje een rare periode. De ene dag draag je een sjaal en een dikke jas, de andere dag kan je in een shirtje naar buiten. (Zo fijn!) In de winkels kom je al veel zomerkleding tegen, maar ik merkte dat ik juist wel wat warmere items kon gebruiken. In deze shoplog zullen jullie dus zowel wat winterse als heel zomerse items zien. Moet kunnen toch?

Shoplog: zomer en winter

Als ik eerlijk ben, dan pak ik vaak dezelfde schoenen uit de kast. De laatste tijd waren dat mijn zwarte over-knie laarzen, maar die zagen er niet heel fraai meer uit. Nu is het kopen van laarzen voor mij vaak een uitdaging, met mijn wat grotere schoenmaat en heel dunne kuiten. Ik was het shoppen dus aan het uitstellen, maar uiteindelijk kon ik toch snel slagen. Ik was namelijk spontaan een Nelson binnen gelopen en daar kwam stonden deze suede exemplaren. Het zijn van die stretch-laarzen die heel strak zouden moeten zitten. Dat doen ze bij mijn niet, maar ze sluiten genoeg aan dat het acceptabel is. Prima!

Shoplog: zomer en winter

Om maar even bij de schoenen te blijven, nieuwe ‘nette’ slippers stonden ook al een tijdje (jaren) op mijn lijstje. Ik heb wat van die simpele plastic exemplaren, maar die vul ik graag aan met iets van leer. Ik heb een paar gehad van de Bijenkorf en die heb ik echt helemaal afgelopen. Daarna kon ik niks vergelijkbaars vinden en nu ben ik op deze van Lazamani uitgekomen.

Shoplog: zomer en winter

Zoals ik al vertelde, wilde ik graag nog wat warmere items. Na lang twijfelen besloot ik dit truitje te bestellen. Wat minder basic dan ik normaal draag, maar wel erg leuk en de kleur is helemaal mijn ding.

Shoplog: zomer en winter

Over mooie kleuren gesproken, deze is ook prachtig. Een simpel truitje, maar het blauw maakt ‘m leuk.

Shoplog: zomer en winter

Het vinden van leuke shirtjes vind ik altijd een uitdaging. Ik bestelde dit exemplaar op de gok en zo op de hanger ziet hij er een beetje vreemd uit. Hij heeft namelijk twee delen die je om te taille heen knoopt. Een wat netter exemplaar die met mooier weer bijvoorbeeld naar kantoor gedragen kan worden.

Shoplog: zomer en winter

Over mooier weer gesproken, ik heb twee items waar ik heel erg blij mee ben. De eerste is een bikini van LASCANA. Komt hij je een beetje bekend voor? Dat kan kloppen! Tijdens mijn zwangerschap droeg ik namelijk precies dezelfde (kijk maar), maar die is me nu echt te groot. Daar baalde ik enorm van, want ik ben gek op streepjes en bandeaubikini’s blijven fijn. Uiteindelijk besloot ik dus gewoon een kleinere maat te bestellen.

De Ray-ban is ook een oude bekende, want ik heb ‘m al een paar jaar. Aangezien ik tegenwoordig een bril draag, lag hij in de kast te verstoffen. Toen ik wist dat ik op wintersport zou gaan, besloot ik eens te kijken of ik er gepolarizeerde glazen op sterkte in kon laten zetten. Uiteraard kon dat gewoon en nu kan ik ‘m dus weel lekker dragen. Fijn!

Shoplog: zomer en winter

Jup, ik blijf gek op streepjes. Niet alleen voor bikini’s, maar eigenlijk altijd. Dit truitje hoorde dus in mijn kast thuis.

Shoplog: zomer en winter

Een paar basic shirtjes zijn altijd goed, dus ik bestelde bij Mango een witte en een zwarte variant.

Shoplog: zomer en winter

Om maar even bij de basics te blijven, ik haalde ook twee shirts met lange mouwen bij H&M. De mouwen zijn lekker lang en de ronde onderkant staat leuk. Prima aankoop!

Shoplog: zomer en winter

Ik sluit af met een winters item. Dit vest ziet er een beetje uit als een jasje en is daardoor redelijk netjes, maar ook super comfortabel. Wat mij betreft een ideale combinatie.

Ja, ik ben blij met mijn aankopen. Nu nog op zoek naar leuke sandaaltjes, een fijne maxi-jurk en wat zomerse shirtjes (geen basics). Ik ben benieuwd wat ik ga vinden!Categorieën: Shop, To Do
Tags:2 reacties op “Shoplog: zomer en winter”
  Lysanne

  April 16, 2018

  Ben heel benieuwd naar je vondsten voor wat betreft maxi jurken!  April 16, 2018

  Leuke items heb je geshopt. Ik moet mijn kast ook echt eens streng opruimen
  Er hangen nog heel wat ‘ misschien draag ik t nog eens’ items…

  X


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie