Snelle DIY: stylish badkamerplank - My Simply Special
05/11/2018

Snelle DIY: stylish badkamerplank

Onze badkamer heb ik nog steeds niet aan jullie laten zien, maar vandaag deel ik vast een stukje. We hebben namelijk nog niet zo lang geleden plankjes opgehangen in de douche en nu begin ik eindelijk het gevoel te krijgen dat het een beetje af is. Maar goed, over die plankjes gesproken, daar staan natuurlijk direct allerlei producten op met lekker opvallende verpakkingen. Helemaal niks mis mee, maar het leek me fijn om daar iets aan te doen. Het resultaat zie je hierboven al op de foto en ik ben er zo blij mee! Het straalt zo veel meer rust uit en het is nog heel erg praktisch ook.

Snelle DIY: stylish badkamerplank

Kijk, zo zag het er uit voor mijn mini make-over. Prima, maar het kan netter.

Snelle DIY: stylish badkamerplank

Wat heb je nodig?

Voor dit projectje kan je verschillende flessen kiezen, maar ik besloot om voor plastic exemplaren te gaan. Dat leek me wat veiliger dan glas. Ook wat betreft de maten zijn er meerdere opties en wat je nodig hebt hangt natuurlijk af van de producten die bij jou onder de douche staan. Ik gebruikte zelf:

 • 4 PET flessen 500 ml (deze)
 • 1 PET fles van 250 ml (deze)
 • 5 zwarte dispensers (deze)
 • labelprinter
 • transparante labels met witte tekst

Snelle DIY: stylish badkamerplank

Aan de slag!

Bedenk (als je dat nog niet gedaan had) welke product in welke fles moet komen en print overal een label voor. Ik gebruikte grote flessen voor Romano’s douchegel, shampoo, crèmespoeling en Liams zeep/shampoo. In de kleine fles zit onze facewash.

Snelle DIY: stylish badkamerplank

Plak de labels op de flessen en druk ze goed aan. Dit werkte voor mij het beste door er met het handvat van een schaar overeen te wrijven.

Snelle DIY: stylish badkamerplank

Knip de slangetjes van de dispensers op maat, vul de flessen met de juiste producten en draai de dispensers erop. 

Snelle DIY: stylish badkamerplank

En dan is dit het resultaat. Niet verkeerd toch?

Snelle DIY: stylish badkamerplank

De labels blijven goed zitten, maar zijn ook weer netjes te verwijderen als je een fles wil vullen met een ander product.

Snelle DIY: stylish badkamerplank

Een kleine verandering, maar ik ben blij met het resultaat!

Hebben jullie veel producten onder de douche staan?Categorieën: DIY, Interieur, Living, To Do
Tags: ,4 reacties op “Snelle DIY: stylish badkamerplank”

  November 5, 2018

  Dat ziet er zo gezellig uit! Ook handig om alles op die plankjes te zetten. Ik wil denk ik ook zoiets maken, maar dan voor in de keuken, daar wil ik al mijn kruidenpotten leuk in het zicht zetten, daar is deze DIY wel handig bij te gebruiken. Thanks!  November 5, 2018

  Ziet er zeker leuk uit! Ik heb zelf té schattige producten -Soap & Glory voornamelijk, dus die passen perfect bij elkaar- en die vind ik te leuk om over te gieten in andere flesjes. Mocht ik ooit andere verpakkingen hebben onthoud ik dit zeker!


  Marjan

  November 9, 2018

  Wat een leuk en mooi idee!
  Bedankt voor het delen!


  Bo

  November 10, 2018

  excellent!!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie