Snelle herfstdecoratie - My Simply Special
12/10/2016

Snelle herfstdecoratie

De herfst is niet direct mijn favoriete seizoen (koud en nat), maar toch heb ik ook wel heel veel zin in warme truien, fijne sjaals, warme chocolademelk (met slagroom) en gezellige kaarsjes. Lekker gezellig en knus. Om alvast in de stemming te komen besloot ik op verschillende plekken in huis herfstdecoratie neer te zetten. Niks ingewikkelds, maar dat maakt het niet minder leuk.

Op de keukentafel

Snelle herfstdecoratie

Bij een tuincentrum heb ik een paar mini-pompoentjes en kalebassen gehaald. Ik blijf dat leuke dingen vinden! Om ervoor te zorgen dat ze lang goed blijven heb ik ze eerst een kwartiertje in een emmer gelegd waar ik water en een scheutje bleek in had gedaan. Daarna heb ik ze goed afgedroogd en met wat blanke lak ingespoten.

Snelle herfstdecoratie

Voor de keuken besloot ik deze zwarte vitrine te gebruiken. (Hoe heet zoiets?) Deze kocht ik voor onze bruiloft en heeft toen dienst gedaan als kaartenbak. Nu koos ik ervoor om er een kaars en twee kalebassen in te zetten. Om het af te maken legde ik er wat kastanjes bij.

In de woonkamer

Snelle herfstdecoratie

Snelle herfstdecoratie

Voor de woonkamer gebruikte ik een koperen schaal als basis en daar legde ik mijn andere pompoentjes in. Is dat kleintje niet cute? Verder gebruikte ik een waxinelichthouder die ik ooit eens bij de Karwei heb gekocht. Het resultaat was een beetje kaal, dus ik legde er wat kaneelstokjes en een tak met besjes bij. (Die heb ik gewoon uit de tuin gehaald.)

In mijn werkkamer

Snelle herfstdecoratie

Op een klein bijzettafeltje in mijn werkkamer stond dit schattige glazen huisje. Door er een klein plantje in te zetten en wat kastanjes ziet het er meteen gezellig uit. Oja en dat potje heb ik zelf geschilderd.

In de slaapkamer

Snelle herfstdecoratie

In onze slaapkamer hebben we een dressoir staan en deze decoratie veranderde ik met wat kleine aanpassingen…

Snelle herfstdecoratie

…in dit! In het flesje aan de linkerkant deed ik wat kleine nep-appeltjes die ik vorig jaar bij de Xenos heb gevonden. In de fotolijst deed ik een A4tje waar ik deze mooie tekening op had geprint. Om het af te maken zette ik een takje met gedroogde bladeren onder de stolp. (Die zat ooit eens in een boeket.)

Snelle herfstdecoratie

Je kan trouwens online heel veel leuke printables vinden. In deze post heb ik al een selectie met wat leuke opties voor jullie verzameld.

Op de gang

Snelle herfstdecoratie

Als laatste nam ik het bankje op de gang onder handen. Daar stonden al wel deze vaas, het fotolijstje en het doosje, maar het was nog wat kaal. In het bos plukte ik de grote tak en het doosje vulde ik met wat kastanjes.

Nou dat zijn allemaal simpele manieren om iets te doen met herfstdecoratie toch? Ik ben er in elk geval heel tevreden over. Hebben jullie ook al wat in huis gehaald?Categorieën: Interieur, Living3 reacties op “Snelle herfstdecoratie”

  October 12, 2016

  Leuk gedaan. Ziet er gezellig uit. Toevallig schreef il afgelopen zaterdag een home deco blogpost.

  X  October 13, 2016

  Leuk gedaan, ziet er mooi uit!


  Froukje

  October 18, 2016

  Zo maak je de herfst toch nog leuk


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie