Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!! - My Simply Special
06/04/2015

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

En ik heb natuurlijk ja gezegd!! Ik ben ontzettend gelukkig, ik zit helemaal op een roze wolk en besef het me nog steeds niet helemaal. Zijn jullie benieuwd naar hoe het allemaal precies gebeurd is? Ik zal het vertellen! Oh, en mijn normale dagboek van afgelopen week komt woensdag nog gewoon online. Wat later dan normaal, maar ik wilde dit mooie nieuws graag eerst met jullie delen!

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Goed, laat ik bij het begin beginnen. In januari kreeg ik van Shirley een mailtje dat ik één van de gelukkige winnaressen was van haar ‘Secret Santa’ winactie. De prijs? Een overnachting in de Euromast. Toen ik dat las wist ik meteen dat ik die overnachting graag wilde inplannen voor 1 april, de dag dat Romano en ik 3 jaar samen zouden zijn. Nee dat is geen grapje, 1 april is echt ‘onze’ datum. Gelukkig vond Romano het een goed idee, dus ik boekte één van de twee suites in de Euromast. In maart vroeg Romano wat ik verder op die dag wilde doen en toen ik daar niet echt een antwoord op had, zei hij dat hij wel wat zou regelen. Uiteindelijk hoorde ik een paar dagen van te voren dat we lekker naar de spa zouden gaan. Perfect! 

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Op 1 april sliepen Romano en ik lekker uit en pakten we op ons gemakje onze spullen in. Ik las nog even wat blogs en daarna stapten we in de auto richting Rotterdam. We checkten in, zetten onze spullen vast weg en genoten van het uitzicht. De twee suites bevinden zich net boven het restaurant bovenin de Euromast en om de suites heen loopt nog een observatiedek. Het waaide die dag ontzettend hard en de hele mast bewoog heen en weer. Vanuit onze suite konden we mensen rond zien lopen en zien vechten tegen de wind. Een heel erg grappig gezicht en we hadden de grootste lol. (Door het getinte glas zagen die mensen ons meestal niet.) 

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Rond half 5 vertrokken we richting Elysium, een hele grote spa net buiten Rotterdam. Daar genoten we van de bubbelbaden, sauna’s, zwembaden, het buffet en onze boeken in de relaxruimte. Regelmatig stelde Romano me vragen over onze toekomst en over hoe ik zou willen trouwen. Dat vond ik helemaal niet vreemd, want daar hebben we het al wel vaker over gehad. Achteraf was het natuurlijk wel heel grappig dat hij al wist dat het ineens dichterbij zou komen die avond.

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Om een uurtje of 11 kwamen we terug in onze kamer en toen ik naar binnen liep zag ik meteen de rozenblaadjes op het bed en op de tafel, de champagne die koud stond en de schaal vol lekkere hapjes. Wat lief! Romano vroeg me mijn ogen dicht te doen zodat hij mijn cadeautje kon pakken. Hij had me namelijk al eerder verteld dat ik die avond een cadeautje zou krijgen en ik had geen idee wat het was. Toen ik dan eindelijk mijn ogen open mocht doen zat hij voor me op een knie met een wit doosje in zijn hand met een ring!

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Het duurde bij mij even voor ik echt door had wat er gebeurde, en voor ik het wist stonden de tranen in mijn ogen. Ik wist wel dat hij me een keer ten huwelijk zou vragen, maar ik had het nu nog helemaal niet verwacht! Uiteraard heb ik volmondig ja gezegd! Daarna heeft Romano de ontzettend mooie ring om mijn vinger geschoven en hebben we de champagne opengetrokken.

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

We hadden een bubbelbad in onze suite, dus we besloten daar samen verder te genieten van het moment. We namen de champagne en de hapjes mee en hebben fijn samen zitten praten over of hij zenuwachtig was, hoe lang hij het al van plan was, wie het allemaal al wisten en meer. Oh, en ik geloof dat ik wel twintig keer gezegd heb ‘we zijn verloofd!’.

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Toen we eindelijk allebei slaperig begonnen te worden zijn we lekker in bed gedoken. Het bed was heerlijk, maar ik moet wel bekennen dat ik wat onrustig geslapen heb en heel vroeg wakker was. Ik kon niet ophouden met nadenken over het aanzoek en dat we dus echt gaan trouwen! De volgende ochtend genoten we van een uitgebreid ontbijt op bed terwijl ik mijn ouders en vriendinnen belde met het geweldige nieuws. Zo leuk hoe iedereen reageerde!

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Na het uitchecken zijn we naar de juwelier gereden. Romano had toen hij een ring uit ging zoeken wel een ring van mij meegenomen voor de maat, maar helaas was het net te kort dag om meteen de juiste maat te bestellen. Ook wist hij niet zeker om welke hand ik die ring droeg en of hij wel echt goed paste. Hij heeft toen een soort dummy-ring meegekregen en samen gingen we dus terug om de juiste maat te bepalen en de ring te bestellen. Het is een ontzettend mooie en tijdloze ring van witgoud waarvan ik zeker weet dat ik ‘m mooi zal blijven vinden. Ja, Romano weet wat ik mooi vind! Het inleveren van de ring vond ik ook wel heel jammer, maar dat hoort erbij. Ik heb een paar jaar terug zelf bij een juwelier gewerkt, dus ik weet hoe het werkt. Eind deze maand komt de ‘echte’ ring gelukkig al binnen en daar kijk ik dus zeker naar uit!

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Na ons bezoekje aan de juwelier liepen we een rondje door de Markthal. Ik was daar nog nooit geweest en was wel benieuwd. We aten een broodje worst en wat churros, en een vriend van ons kwam langs om ons te feliciteren. Met z’n drieën hebben we verder rondgelopen en wat gedronken en daarna zijn we naar huis gegaan.

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Thuis hebben we onze spullen uitgepakt en vervolgens zijn we bij de ouders van Romano sushi gaan eten. Ze wilden natuurlijk alles horen over het aanzoek. Daarna zijn we nog naar Amsterdam gegaan voor een feestje van het dansteam waar we bij trainen. Een leuke afsluiting van een fijne dag.

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Zo dat was een heel verhaal! Inmiddels heb ik al een paar dagen kunnen wennen aan het feit dat we verloofd zijn, maar nog steeds besef ik het me niet helemaal. Ik ben in elk geval wel ontzettend gelukkig en heb helemaal zin om de bruiloft te gaan plannen! En ja, daar zullen jullie zeker af en toe posts over langs zien komen!

Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!

Heb ik lezeressen die ook verloofd zijn op dit moment? 

 Categorieën: My Life, Persoonlijk, Trouwen
Tags:43 reacties op “Romano heeft me ten huwelijk gevraagd!!”

  April 6, 2015

  Wat leuk!!! :):) nogmaals gefeliciteerd! Ik zeg bestook ons maar met wending Posts  April 6, 2015

  Aaaah, wat leuk! Gaaf dat je dit met ons wilt delen, het ziet er super romantisch uit en de ring is geweldig! Gefeliciteerd!!

  Toevallig hebben mijn vrouw en ik ook op 1 april ons jubileum en toen we vorig jaar 7 jaar samen waren zijn we ook op 1 april getrouwd, de datum is voor ons dus ook erg bijzonder.

  Geniet van alle voorbereidingen, het is zó leuk. Ik kijk uit naar de updates!


  MySimplySpecial
  April 7th, 2015


  Wat toevallig! Ik ga meteen jouw posts over trouwen bekijken!


  Marielle Jongmans

  April 6, 2015

  Wat een heerlijk verhaal Margot,

  Van harte gefeliciteerd!
  En wat goed dat Romano echt werk van het aanzoek gemaakt heeft!
  Dat kan tijdens jullie huwelijkssluiting mooi worden aangehaald
  Ik wens jullie een heerlijke voorbereidingstijd toe, en mocht je het leuk vinden om regelmatig #tips te lezen om jullie trouwdag nog mooier te maken? Ik barst van de tips, en deel die graag met aanstaande bruiden (en gommen natuurlijk) op mijn facebooksite Bijzondere Huwelijkssluiting
  Ik ga je volgen
  Hartelijke groet van trouwambtenaar Marielle  April 6, 2015

  Proficiat! Wat romantisch was dat ik ben vier jaar samen, maar nog niet verloofd! Eerst eventjes samenwonen


  MySimplySpecial
  April 7th, 2015


  Samenwonen is wel een goede stap inderdaad  April 6, 2015

  Gefeliciteerd! Wat ontzettend romantisch! Ik zou het ook jammer vinden om de ring in te moeten leveren, maar gelukkig heb je straks weer een mooie nieuwe. Nu kan het plannen beginnen, heel veel plezier en geluk met z’n tweetjes! Ik kijk uit naar de wedding artikelen.
  Liefs, Iris  April 6, 2015

  Wauw, wat romantisch! Wat lief!! gefeliciteerd, ik word hier helemaal blij van!
  Liefs


  Demi

  April 6, 2015

  Aahhh, wat leuk! En ook super romantisch.  April 6, 2015

  Wat leuk, gefeliciteerd! Zo lief altijd. Ik ben nog niet verloofd, en ik ga ervan uit dat dat ook nog wel eventjes gaat duren!


  Eline

  April 6, 2015

  Wat super leuk !! Gefeliciteerd, hij heeft er echt een prachtig aanzoek van gemaakt. Ik hoop dat je het niet een beetje creepy vindt, maar ik was al bijna twee weken niet op je site gaan kijken, en bedacht vanochtend opeens, laat ik eens op my simply special kijken, ik vraag me af of ze al getrouwd is. En dan zie ik dit ! Echt toevallig


  MySimplySpecial
  April 7th, 2015


  Wat toevallig! En leuk dat je weer langskwam  April 6, 2015

  Ontzettend leuk! Gefeliciteerd!  April 6, 2015

  Gefeliciteerd! Het klinkt als een heerlijke dag! Geniet van de roze wolk waar je nu op zit  April 6, 2015

  Van harte gefeliciteerd, super leuk!  April 6, 2015

  Wat een prachtig verhaal. Van harte gefeliciteerd meid! Echt ontzettend leuk!  April 6, 2015

  Wat een mooi verhaal! Gefeliciteerd!  April 6, 2015

  Leuk! Echt heel romantisch en lief dit. Gefeliciteerd!  April 6, 2015

  Wat leeeeuk! Ik heb heel het verhaal echt met zo’n grote glimlach zitten lezen wat zien jullie er ook onwijs lief uit samen. Gefeliciteerd en ik lees alvast met plezier de volgende verhalen omtrent jullie huwelijk enzo! XO  April 6, 2015

  Suuuupeeer leuk! Proficiat! xx  April 6, 2015

  Oh, wat gaaf! Echt heel romantisch, gefeliciteerd!


  Anita te Gussinklo

  April 6, 2015

  wauw, wat heeft je vriend dit goed gepland.
  Een heel mooi aanzoek zo.
  Alvast gefeliciteerd en veel succes met de voorbereidingen.  April 6, 2015

  Wat romantisch en super leuk, gefeliciteerd!


  Ikram

  April 6, 2015

  Gefeliciteeeeeeeerd! Zo romantisch  April 6, 2015

  Ahhhh wat leuk ! Congrats!!!!!  April 6, 2015

  Aaaaaaah ik zag het al op Instagram voorbij komen. Ik ben zo blij voor jullie! Gefeliciteerd!


  MySimplySpecial
  April 7th, 2015


  Hihi dankjewel!  April 6, 2015

  Wauw, geweldig!! Van harte gefeliciteerd!  April 6, 2015

  Ah wat romantisch en echt super leuk voor jullie allebei! gefeliciteerd !  April 6, 2015

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik ben een week eerder gevraagd! Heb er net een blogje over geschreven. Leuk hè, dan wordt je ineens weer helemaal een beetje opnieuw verliefd Ben benieuwd naar jullie voorbereidingen, wij gaan in juni al trouwen.


  MySimplySpecial
  April 7th, 2015


  Jij ook gefeliciteerd! Spannend dat jullie zo snel al gaan trouwen, al snap ik jullie keuze wel nu ik blog gelezen heb. Veel plezier met de voorbereidingen!  April 6, 2015

  Oh wat ontzettend romantisch! Gefeliciteerd en heel veel geluk!


  Natascha

  April 6, 2015

  Oee heb ik toch nog een romantische broer hihi.
  Nogmaals gefeliciteerd tortelduifjes, en welcome to
  the family sis in law


  MySimplySpecial
  April 7th, 2015


  Haha ja! En dankjewel  April 6, 2015

  Proficiat! Witgoud wordt na regelmatig dragen wel wat geler, maar de juwelier zal je daar vast wel mee kunnen helpen dan! Genieten maar!  April 7, 2015

  Wat romantisch!!
  Gefeliciteerd en ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe  April 7, 2015

  ah wat leuk en wat een lieve vriend heb je zo te horen! van harte gefeliciteerd en super leuk voor jullie beide Ben je nu overigens de hele dag naar je ring aan het staren?  April 7, 2015

  Oooooh wat super leuk voor je! Van harte gefeliciteerd! Heel veel geluk samen!  April 8, 2015

  Prachtig en zo romantisch! Nogmaals gefeliciteerd.  April 24, 2015

  Gefeliciteerd!! Wat leuk dat jullie gaan trouwen!


  Remy

  May 10, 2015

  Bedsnkt voor de link! Net wat Ik zocht…

  Romantische vent heb je. Mooie lokatie en als je nu iedere keer de Euromast ziet, dan heb je een aandenken. Een geweldige herinneren van je aanzoek.

  Gefeliciteerd


  MySimplySpecial
  May 11th, 2015


  Ja elke kaar als ik nu de Euromast zie moet ik meteen daaraan denken. Erg leuk  January 30, 2016

  Wat romantisch! Ik zat echt met kippenvel te lezen. Heel veel geluk samen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie