More
11/01/2017

Geven jullie ook een deken?

Als blogger word je regelmatig benaderd door bedrijven die graag samen willen werken. Soms ga ik daar op in, maar lang niet altijd. Toen ik pas de vraag kreeg of ik iets wilde delen over de deken actie van Unicef voor de Syrische kinderen die het nu heel erg koud hebben zei ik direct ja. Hoe fijn is het om mijn blog in te zetten om iets goeds te doen voor een ander? Ik zal in elk geval uitleggen wat die actie precies inhoudt. Lezen jullie verder?

Categorie: More, To Do

07/03/2015

Mijn eerste Hot Stone massage

Een tijd geleden kreeg ik van Romano een set stenen voor ‘hot stone’ massages. Heel af en toe (als ik hem lief aankijk) dan masseert hij me daarmee, maar ik had nog nooit een professionele Hot Stone massage meegemaakt. Ik was daar wel benieuwd naar en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie!

Categorie: Beauty, Body, More, To Do

20/12/2014

6 to-do ideeën voor de kerstvakantie

Fulltime bloggen betekent dat ik zelf kan bepalen waar en wanneer ik werk. Best fijn! Maar echt een kerstvakantie inplannen voor mezelf vind ik nog best lastig. Er is zoveel wat ik wil doen! Toch zal ik op de kerstdagen niet achter mijn laptop duiken, maar juist gaan genieten van de gezelligheid. Heb jij wel lekker vrij, maar heb je geen idee wat je kan doen met al die tijd? Ik deel een paar ideeën!

Categorie: More, To Do