Shop
23/01/2017

8x Handige make-up organizers

Ik hou ervan als mijn spullen netjes opgeborgen en georganiseerd zijn. Aangezien we dit jaar gaan verhuizen ben ik al af en toe bezig om onze spullen uit te zoeken en weg te doen wat best weg kan. Zo hoeven we straks zo min mogelijk onnodige spullen mee te nemen. Oh, en ik denk natuurlijk na over hoe we ons huis in gaan richten en waar we alle spullen het beste op kunnen bergen. Mijn make-up zit nu in een MALM ladekast en ik twijfel of we die straks in de slaapkamer kwijt kunnen. Tijd dus om vast eens rond te snuffelen naar handige make-up organizers en mijn favorieten onder elkaar te zetten.


30/11/2016

De leukste kerstcadeaus

Kerstcadeaus bedenken blijft elk jaar weer een uitdaging en morgen is het gewoon alweer december. Geloven jullie het? Ik heb heel veel zin om ons huis gezellig te decoreren, maar de feestdagen voelen toch nog ver weg. Niet dus, en dat betekent dat het tijd wordt om na te gaan denken over mooie kerstcadeaus. Om jullie te helpen heb ik een aantal persoonlijke favorieten verzameld voor uiteenlopende prijzen. Hopelijk halen jullie er leuke ideeën uit!

Categorie: Shop, To Do

16/11/2016

De leukste adventskalenders 2016

Verrassingen, ik hou er wel van! En hoe leuk is het dan om 24 dagen lang elke dag een kleine verrassing te krijgen? Ja, ik heb het over adventskalenders! Twee jaar geleden had ik een mooi exemplaar van Yankee Candle en vorig jaar mocht ik elke dag een product van L’Occitane uitpakken. Superleuk! Voor nu heb ik nog geen een, maar ik zette vast de leukste voor jullie onder elkaar.

Categorie: Shop, To Do

03/09/2016

Onze bruiloft: Decoratie shoptip

Vandaag is het weer tijd voor een snelle tip. Als je een bruiloft of een ander feest gaat organiseren dan is de kans vrij groot dat je na gaat denken over decoraties toch? Ik vond de decoraties in elk geval heel belangrijk want dat zorgt toch voor sfeer en je kan er een stukje van jezelf mee laten zien. Nu kan je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil, maar tijdens onze voorbereidingen heb ik een fijne budgetvriendelijke webshop ontdekt. (Zolang je ‘m niet helemaal leeg koopt.)


17/08/2016

Shoptip: Leuke kaarten, posters en meer van Project-3

Ik blijf het mooi vinden om te zien hoe creatief mensen kunnen zijn en hoe ze hun dromen achterna gaan. Een mooi voorbeeld daarvan is Aly Katstra. Aly is verpleegkundige, maar heeft inmiddels haar eigen bureau voor vormgeving (Project-3) en sinds kort ook een webshop. Ik ontdekte haar te leuke spullen via Instagram en kon het niet laten om dit met jullie te delen en Aly zo een beetje te helpen. Benieuwd waar ik het over heb? Ik laat het zien!

Categorie: Shop, To Do

06/07/2016

Op reis met Wanderlust

Dat ik gek ben op lezen heb ik jullie vast al vaker verteld. Ik lees eigenlijk voornamelijk romans (daar kan ik zo lekker in verdwijnen) maar zou stiekem best wat meer ‘nuttige’ boeken kunnen lezen. Nu moet ik ook zeggen dat ik eigenlijk bijna alleen maar e-books lees en dat ik me al niet meer kan herinneren wanneer ik voor het laatst door een echte boekwinkel heb gedwaald. (Zo fijn om te doen!) Ach, gelukkig kom ik via internet af en toe ook nog een boek tegen dat ik graag in mijn handen wil hebben en Wanderlust van Anne de Buck is er zo één. Deze ‘urban travel style guide’ staat vol met handige informatie en je krijgt er meteen zin van in vakantie!

Categorie: Shop, To Do, Travel

02/04/2016

De leukste grafische vloerkleden

Grafische vloerkleden, ik ben er de laatste tijd helemaal weg van! Op Pinterest en Instagram komen ze regelmatig voorbij en wat staan ze toch ontzettend leuk! Ik besloot eens wat webshops uit te pluizen en te kijken wat er voor een redelijk budget te koop is. Hieronder zie je mijn selectie met de leukste kleden. En ja, ik kon het niet laten er meteen één aan te schaffen, al ben ik klein begonnen met nummer zes.


10/02/2016

De leukste crowdfunding projecten van dit moment #1

Hebben jullie al eens iets gekocht via een crowdfunding project? Zelf heb ik op die manier een paar hele fijne zonnebrillen gekocht die ik nog steeds met veel plezier gebruik. Maar er is meer! Er staan namelijk heel veel gave projecten online en hoewel ik lang niet alles zelf zou willen hebben is het wel leuk om te zien wat mensen allemaal bedenken en ontwerpen. Tsjah, ik ben toch ook opgeleid als productontwerper! Weet je trouwens nog niet wat crowdfunding is? Eigenlijk komt het er op neer dat een bedrijf geen geld leent bij een bank, maar consumenten vraagt alvast een product te kopen en zo verzamelen ze genoeg geld om de productie op te starten. Je moet dus vaak wel even wachten tot je je aankoop in huis hebt, maar je bent wel een van de eerste gebruikers! Kijken jullie mee naar de leukste, handigste en origineelste producten die ik tegen ben gekomen?

Categorie: Shop, To Do

12/12/2015

Shoptip: Søstrene Grene (+ shoplog)

Hebben jullie al eens gehoord van Søstrene Grene? Deze winkel was in Nederland eerst alleen in Groningen te vinden, maar heeft sinds kort ook een vestiging in Amsterdam (en in Den Haag en Zwolle). Ik nam een kijkje en ik weet nu al dat dit een vaste stop gaat worden als ik naar Amsterdam ga! Benieuwd waar ik het over heb? Ik mocht foto’s maken in de winkel en vertel jullie meer over dit leuke Deense merk.

Categorie: Shop, To Do

05/12/2015

11 cadeaus voor elk budget

Hebben jullie de cadeaus voor vanavond al in huis? En de kerstcadeaus? Wij doen dit jaar niet aan cadeaus met kerst, maar toch heb ik voor jullie een overzicht gemaakt van cadeaus waar je zeker iemand blij mee kan maken!

Categorie: Shop, To Do