Travel
26/06/2017

Zo pak ik mijn toilettas slim in

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat, moet je goed opletten hoe je je koffer inpakt. Vlieg je met alleen handbagage? Dan mag je niet te veel vloeistoffen meenemen. Check je een koffer in? Die mag weer niet te zwaar zijn. De makkelijkste manier om ruimte en gewicht te besparen is door je toilettas slim in te pakken. Nou ja, voor mij geldt dat in elk geval, want thuis gebruik ik graag een heleboel verschillende toiletspullen. Vandaag deel ik mijn tips voor het inpakken van je toilettas.

Lees meer


03/04/2017

Onze bruiloft: Bali honeymoon video

Yes, eindelijk heb ik deze video afgemaakt! We zijn inmiddels ruim zeven maanden getrouwd, dus dat mocht wel eens. Het leuke is wel dat Romano en ik afgelopen zaterdag precies vijf jaar samen waren dus wat dat betreft is dit wel weer een goede timing. We hebben in elk geval tijdens onze honeymoon wat random dingen gefilmd en dat bleken nog een heleboel stukjes te zijn. Ik heb dit samengevoegd tot een sfeerimpressie en ik hoop dat jullie ‘m leuk vinden om te zien!

Lees meer


06/03/2017

Wat zit er in mijn handbagage?

Op reis gaan, ik hou ervan! Ik heb inmiddels ook al heel wat mooie reizen mogen maken en weet nu dus ook precies wat ik allemaal mee wil nemen in mijn handbagage. Maar wat neem ik dan allemaal mee? Wat vind ik handig? In deze post deel ik mijn hele lijst. Nee, op de foto hierboven zie je nog lang niet alles, hoor!

Lees meer

Categorie: To Do, Travel

18/11/2016

Mijn tips voor Bali

Toen we voor het eerst op Bali waren wisten we al dat we er ooit eens terug zouden komen, en ook tijdens onze huwelijksreis zeiden we tegen elkaar dat we hopen er over een aantal jaar weer naar toe te kunnen. Het is een heerlijk relaxed eiland waar je makkelijk rond kan reizen. Inmiddels hebben we wat fijne plekken en handigheidjes ontdekt, dus het leek me leuk om al onze tips te verzamelen in deze post.

Lees meer

Categorie: To Do, Travel

15/10/2016

Onze bruiloft: Bali honeymoon deel 2

Hebben jullie vorige week het eerste deel van mijn verslag van onze honeymoon gezien? In die post deel ik wat we in de eerste week deden en vandaag is het tijd voor week twee en drie. Het zijn weer lekker veel foto’s! (En ik krijg meteen een beetje heimwee als ik ernaar kijk, het is zo fijn daar!)

Lees meer


06/10/2016

Onze bruiloft: Bali honeymoon deel 1

I know, ik heb jullie nog helemaal niks verteld over de bruiloft zelf en nu ga ik het al hebben over de huwelijksreis. Tsjah, deze foto’s hebben we zelf gemaakt en kon ik dus meteen mee aan de slag, maar foto’s van de bruiloft zijn onderweg hoor. Anyway, we waren dus op huwelijksreis naar Bali! We hadden geen camera mee, maar hebben alle foto’s gemaakt met onze telefoons, en geloof me, het zijn er veel. Zo veel zelfs dat de selectie die ik maakte nog te groot is voor één post. Daarom laat ik jullie vandaag het eerste deel zien en volgende week de andere helft. Kijken jullie mee?

Lees meer


15/07/2016

DIY: Sieradendoos voor op reis

Weet je wat ik altijd zo irritant vind? Als kettinkjes in de knoop raken. Of nog erger, als er een paar met elkaar in één grote knoop vastzitten. Ze zijn natuurlijk wel weer los te peuteren, maar dat is altijd een irritant klusje en zeker op vakantie heb je wel iets beters te doen toch? (Oh wat heb ik zin in onze huwelijksreis!) Aangezien ik meestal wel wat sieraden mee wil nemen als ik op vakantie ga heb ik daar inmiddels iets op bedacht. Ik gebruik namelijk pillendoosjes als sieradendoos! Natuurlijk passen daar geen hele grote sieraden in, maar je kan alles makkelijk terugvinden en je kettinkjes raken veel minder snel in de knoop!

Lees meer

Categorie: DIY, To Do, Travel

06/07/2016

Op reis met Wanderlust

Dat ik gek ben op lezen heb ik jullie vast al vaker verteld. Ik lees eigenlijk voornamelijk romans (daar kan ik zo lekker in verdwijnen) maar zou stiekem best wat meer ‘nuttige’ boeken kunnen lezen. Nu moet ik ook zeggen dat ik eigenlijk bijna alleen maar e-books lees en dat ik me al niet meer kan herinneren wanneer ik voor het laatst door een echte boekwinkel heb gedwaald. (Zo fijn om te doen!) Ach, gelukkig kom ik via internet af en toe ook nog een boek tegen dat ik graag in mijn handen wil hebben en Wanderlust van Anne de Buck is er zo één. Deze ‘urban travel style guide’ staat vol met handige informatie en je krijgt er meteen zin van in vakantie!

Lees meer

Categorie: Shop, To Do, Travel

13/02/2016

Mijn ultieme winterexperience: IJsland

Toen ik een jaar of elf was ging ik voor het eerst op wintersport en in de jaren daarna leerde ik zowel skiën als snowboarden. Ik vond het vooral fijn om goed hard van een blauwe piste af te gaan waar weinig mensen waren en met goede sneeuw. Oh, en met een lekker zonnetje erbij natuurlijk! De laatste jaren ben ik niet meer op wintersport geweest en koos ik liever voor een zonnige bestemming. Toch zag ik pas wat foto’s van de wintersportvakantie van een vriendin en dan begint het toch weer te kriebelen. Maar, er is nog een andere winterse reis die ik graag eens zou maken. Duifhuizen tassen en koffers vroeg me wat mijn ultieme winterexperience is en ik denk dat dat een reis naar IJsland zou zijn. Waarom precies? Dat ga ik vertellen!

Lees meer

Categorie: To Do, Travel

12/09/2015

Date Night: Weekendje Gent

In deze rubriek deel ik leuke ideeën voor een ‘Date Night’. Regelmatig iets leuks ondernemen met je vriend of vriendin is belangrijk als je je relatie leuk wil houden. Heb je geen vriend of vriendin? Veel Date Night activiteiten kan je ook gewoon ondernemen met vriendinnen! Vandaag deel ik een idee voor als je iets langer samen op pad wil dan een avondje.

Lees meer

Categorie: Date, To Do, Travel