Win
12/01/2017

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Hema

Yes, het is weer tijd voor de winactie om het nieuwe jaar in te luiden en jullie te bedanken voor het lezen van mijn blog! Zoals ik de afgelopen jaren ook gedaan heb, heb ik een leuk verwenpakket samengesteld vol beautyproducten, stationary-items, leuke dingen voor in huis en wat gadgets. Bij elkaar zijn de spullen zo’n €200 waard. Niet verkeerd toch?

Categorie: To Do, Win

11/05/2016

Winactie: vakantiegevoel in een hangmat naar keuze

Als ik een hangmat zie dan krijg ik bijna meteen een soort vakantiegevoel! Ze doen mij denken aan warme dagen, niks moeten, bikini’s en urenlang lezen. Oh heerlijk! Het voordeel van een hangmat is dat je die gewoon in je tuin, op je balkon of zelfs in huis op kan hangen. Zo kan je elke dag een beetje genieten van dat vakantiegevoel. In deze post ga ik jullie wat fijne inspiratiefoto’s laten zien en dat is niet alles, want ik mag twee lieve lezers blij maken met een hangmat naar keuze! Hoe leuk is dat?


01/01/2016

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Het begint een traditie te worden dat ik op 1 januari een winactie online plaats en ook dit jaar doe ik dat gewoon weer. Ik wil jullie namelijk allemaal bedanken voor het lezen van mijn blog. Ik vind het bloggen heerlijk, maar het is natuurlijk nog leuker als je ook bezoekers hebt. Om mijn dankbaarheid te laten zien heb ik een mooi verwenpakket samengesteld met een waarde van zo’n €200,- en die kunnen jullie nu winnen!

Categorie: To Do, Win

07/11/2015

Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100

Met mijn interieur bezig zijn vind ik heel erg leuk. Meubels uitzoeken (niet zo vaak), nieuwe decoratie-items kopen (iets te vaak) en spullen heen weer verplaatsen in huis (regelmatig). Ja, daar word ik blij van! En nu mag ik iemand anders ook blij maken, want ik geef een tegoedbon ter waarde van €100,- weg waarmee je zelf kan gaan shoppen!

Categorie: To Do, Win

15/04/2015

Winactie: Verzorgingsset van Dr. Hauschka

Nieuwe producten uitproberen blijft leuk toch? Een tijdje terug mocht ik wat producten testen van Dr.Hauschka, een merk waar ik eigenlijk nog helemaal niet bekend mee was. Mijn huid werd heerlijk rustig van de producten met natuurlijke ingrediënten, en nu mag ik jullie ook blij maken met een leuk setje. Je kan namelijk een verzorgingsset winnen voor een ‘vitaliserend verzorgingsritueel’, en meedoen is heel simpel!

Categorie: To Do, Win

04/03/2015

Winactie: Joe Hart Bags portemonnee-tasje t.w.v €109

Yes! Het is weer tijd voor een mooie winactie! Kennen jullie het Nederlandse tassenmerk Joe Hart Bags  al? Ze verkopen verschillende soorten tassen, maar het leukste item uit de collectie vind ik de portemonnee die tegelijkertijd ook een clutch en een tasje is. Wil jij kans maken op een exemplaar ter waarde van €109 in een kleur naar keuze? Lees dan snel verder!

Categorie: To Do, Win

01/01/2015

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Gelukkig nieuwjaar! Vorig jaar stond er op 1 januari een winactie online om jullie te bedanken voor het lezen van mijn blog. Nog steeds ben ik ontzettend blij met iedereen die hier een kijkje komt nemen, dus het leek me een goed idee om gewoon weer een winactie organiseren op de eerste dag van het jaar! Het pakket bevat producten van onder andere Rituals, The Body Shop, Flormar en Ikea en heeft een waarde van meer dan €80,-!

Categorie: To Do, Win

07/11/2014

Ontwerp je eigen onderzetters

Natuurlijk zijn de grote meubels als een bank en een bed belangrijk, maar het zijn meestal de accessoires en decoraties die een huis persoonlijk en gezellig maken. Foto’s van leuke momenten, lieve cadeautjes, mooie schilderijen. Items die iets voor je betekenen of die je gewoon erg leuk vindt. Zelf was ik pas op zoek naar leuke onderzetters, en uiteindelijk besloot ik om voor een variant te kiezen die ik zelf kon ontwerpen.

Categorie: DIY, To Do, Win

22/08/2014

Winactie: JewelCandle

Geurkaarsen, ik ben er gek op! Ik brand ze als ik lekker op de bank een film kijk, als ik in bed lig te lezen en als ik achter mijn bureau zit te bloggen. Heerlijk! Nu werd ik pas benaderd door JewelCandle of ik interesse had om één van hun kaarsen uit te proberen. Ze hebben namelijk hele speciale kaarsen waar  sieraden in verstopt zitten. Ik was wel benieuwd!

Categorie: To Do, Win

09/04/2014

Winactie: massage- en essentiële oliën uit Bali
Jullie hebben al wel meegekregen dat ik samen met Romano naar Bali ben geweest. Inmiddels is dat al even geleden, maar ik heb nog een hele leuke winactie voor jullie! Ik geef namelijk twee setjes weg met in elk setje 3 flesjes massageolie en 8 flesjes essentiële olie. Deze leuke pakketjes kocht ik op Bali en kunnen jullie nu winnen!

Categorie: To Do, Win