Too Faced Natural Eyes - My Simply Special
04/06/2014

Too Faced Natural Eyes

Vroeger vond ik losse oogschaduws veel fijner dan een mooi palette. Inmiddels ben ik juist helemaal fan van palettes en vergeet ik soms dat ik nog losse oogschaduws in mijn kast heb. Hoe dat komt? Ik heb geen idee! In elk geval heb ik sinds kort een nieuw palletje waar ik helemaal fan van ben.

Too Faced Natural Eyes

Kijk, dit is het Natural Eyes palette van Too Faced. Is de verpakking niet ontzettend leuk? Ik ben al heel lang fan van de oogschaduwbasis van Too Faced, maar dit is mijn eerste andere product van dit merk.

Too Faced Natural Eyes
Dit is de tekst achterop de verpakking, duidelijk en lekker bijdehand. Natuurlijk zijn de verpakking en de tekst niet het belangrijkste als we het hebben over make-up, maar het kan er toch zomaar voor zorgen dat ik besluit iets toch te kopen ook al was ik dat niet van plan. Hebben jullie dat ook?
 
Too Faced Natural Eyes
Goed, genoeg over de verpakking. Als je het doosje open maakt kom je negen kleuren tegen. Drie grote pans met lichte kleuren en zes kleinere pans met de donkerdere kleuren. De bovenste drie kleuren zijn volgens Too Faced te combineren tot een ‘day’ look, de middelste rij vormt een ‘classic’ look en onderaan vind je een ‘fashion’ look. In de bovenkant van het doosje is een foldertje geklemd.
 
Too Faced Natural Eyes
Achterop staat deze leuke tekst…
 
Too Faced Natural Eyes
… en aan de binnenkant staan de afbeeldingen met de drie looks die je in elk geval met dit palletje kan maken.
 
Too Faced Natural Eyes
Om je echt helemaal op weg te helpen geeft Too Faced op de achterkant ook een stap voor stap uitleg  van de verschillende looks. Weet je nog niet zo goed welke kleuren oogschaduw je goed met elkaar kan combineren? Dan helpt dit palletje je goed op weg. Ben je al wat meer ervaren met make-up? Dan kan je natuurlijk ook gewoon je eigen combinaties maken.
 
Too Faced Natural Eyes
 Wat ik erg fijn vind aan dit palette is dat vier van de negen kleuren volledig mat zijn. Ik vind het namelijk nog best lastig om mooie matte oogschaduws te vinden en hier zitten 4 hele goede basic kleuren in.
 
Too Faced Natural Eyes
Genoeg gekletst, het is tijd voor de swatches. Hier zie je de ‘day’ kleuren met links Heaven, in het midden Cashmere Bunny en rechts Sexpresso. Dit zijn allemaal matte kleuren.
 
Too Faced Natural Eyes
Op de tweede rij vind je van links naar rechts Silk Teddy, Push-Up en Erotica. Deze kleuren zijn allemaal glanzend en vormen de ‘classic’ look.
 
Too Faced Natural Eyes
Onderaan kom je helemaal links de matte oogschaduw Nudie tegen en daarnaast de twee glanzende kleuren Honey Pot en Chocolate Martini. 
 
Too Faced Natural Eyes
Too Faced Natural Eyes
Natuurlijk kon ik het niet laten om de mooie oogschaduws meteen uit te proberen. Hier zie je de kleuren uit de ‘classic’ look…
 
Too Faced Natural Eyes
Too Faced Natural Eyes
… en deze look heb ik gemaakt met de oogschaduws uit de ‘fashion’ rij. Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd, zorgen niet voor fall-out en blenden makkelijk. De glanzende kleuren blenden wel makkelijker dan de matte, maar dat is eigenlijk altijd het geval. Ik ben in elk geval erg tevreden met de kwaliteit en de kleuren!
 
Too Faced Natural Eyes
Product: Natural Eyes
Merk: Too Faced
Inhoud: 3 oogschaduws van 2 g en 6 oogschaduws van 0.9 g
Prijs: 35 euro
Te koop: Bij Sephora

Ja ik ben fan van dit leuke palletje. Hebben jullie al iets van Too Faced in huis en hebben jullie aanraders?

 Categorieën: Beauty7 reacties op “Too Faced Natural Eyes”

  June 4, 2014

  Wat een mooie palette  June 4, 2014

  Zo te zien is het palette veranderd Ik heb nog de oude versie en ook is een kleurtje veranderd zie ik. Ik vind het in ieder geval een heel mooi palette en gebruik ‘m ontzettend vaak!  June 4, 2014

  Wat een prachtige natuurlijke oogschaduws bevat dit palette! Je ooglook vind ik erg mooi. Evenals je wenkbrauwen.  June 4, 2014

  Sjucht, …..dit palette is echt een plaatje om te zien….  June 6, 2014

  Wauw, prachtig palette met prachtige kleuren!  June 7, 2014

  Wat een prachtig palette en wauw je ogen zijn echt prachtig!  June 9, 2014

  Ik heb hem ook, zo mooi is ie!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie