Trouwjurk inspiratie - My Simply Special
19/09/2015

Trouwjurk inpiratie

Hihi, een paar dagen nadat Romano mij ten huwelijk vroeg zat ik al met vriendinnen door een tijdschrift te bladeren om trouwjurken te kijken. Het zal nog wel even duren voor ik echt jurken ga passen, maar ik kan het natuurlijk niet laten om op Pinterest inspiratie op te doen. Ik heb nog geen idee wat ik precies wil en ik denk dat ik gewoon wat verschillende dingen moet gaan proberen, maar dit zijn wat foto’s die ik verzameld heb.

Trouwjurk inpiratie

Hoe mooi is de achterkant van deze jurk? Ik heb geen idee of ik voor zoiets ga kiezen, maar mooi vind ik het wel!

Trouwjurk inpiratie

Deze trouwjurk heeft iets te veel kant voor mij, maar het silhouet vind ik wel erg mooi.

Trouwjurk inpiratie

De vorm van deze jurk is weer heel anders, maar ook dit vind ik mooi zolang de rok niet te groot is. Ik ben alleen bang dat dansen in zo’n jurk wel een uitdaging zou worden…

Trouwjurk inpiratie

Deze jurk geeft me meer een ‘avondjurk-gevoel’, maar ik vind de soepele rok wel fraai.

Trouwjurk inpiratie

Ik denk niet dat ik voor zo’n grote jurk zal kiezen, maar dit is toch een plaatje?

Trouwjurk inpiratie

Ik geloof dat ik meer fan ben van soepelere rokken, maar het bovenlijfje vind ik wel weer mooi. (Oeps, ik geloof dat ik vaak het woord ‘mooi’ gebruik in deze post.)

Trouwjurk inpiratie

Praktisch is deze jurk vast niet, maar dit is toch ook een plaatje?

Trouwjurk inpiratie

De rok met verschillende lagen is niet echt mijn ding, maar de achterkant van het bovenlijfje vind ik wel weer mooi.

Trouwjurk inpiratie

Oké het bovenlijfje is iets te druk, maar ik vind het wel mooi hoe het bovenlijfje overloopt in de rok.

Trouwjurk inpiratie

Je hebt wit, wit en wit en ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb welke tint mij het beste zal staan. Ik ben benieuwd!

Trouwjurk inpiratie

Ik ben fan van strapless, maar dit soort mooie bandjes vind ik ook wel weer leuk. Zeker in combinatie met de vorm van deze jurk.

Ik weet nog niet wat ik wil hè? Ik ben heel benieuwd waar ik uiteindelijk in zal gaan trouwen! Welke jurk vinden jullie het mooist?

Bron: foto 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12Categorieën: My Life, Trouwen14 reacties op “Trouwjurk inspiratie”

  September 19, 2015

  Wat leuk om zo inspiratie op te doen Ik ben groot fan van Say Yes To The Dress op tv en daar komen ook altijd prachtige jurken voorbij. Ik vind bijna alle jurken van de foto's mooi, vooral die met veel kant en die echt mooi wit zijn. Ben benieuwd wat voor jurk je uiteindelijk zal kiezen!


  Ikram

  September 19, 2015

  Wawie helemaal mijn stijl Dat kant eraan is zooo schattig en mooi  September 19, 2015

  Super mooie jurken! Ik ben echt van de prinsessenjurk met kant.  September 19, 2015

  Wauw


  Tatjana

  September 19, 2015

  Hoi. Wat een leuke jurken heb je al gezien. Bij sommige jurken hebben ze subtiele knoopjes voorzien waardoor je je eventuele sleep omhoog kan ‘knopen’ voor je avonddienst. Of een sleep die je er helemaal kan afknopen en waaronder een ‘minirok’ zit. Vraag er misschien naar in de winkel… lieve groetjes


  MySimplySpecial
  September 20th, 2015


  Dat is een goede tip, dankjewel!


  Anna

  September 20, 2015

  Hoi Margot!

  Leuk he jurken kijken Ik zou gaan voor wat jij de avondjurk noemt (beetje kant, mooi soepel vallende rok). Maar ik kan me heel goed voorstellen dat echt wit jou heel mooi zou staan. En dan vind ik de eerste jurk, met de open rug, wel echt prachtig! Veel plezier; en ook lekker naar winkels gaan om te passen!

  Groetjes,
  Anna


  MySimplySpecial
  September 20th, 2015


  Hey Anna, wat leuk dat je een reactie achter gelaten hebt! Jurken kijken blijft inderdaad leuk en ik kijk al uit naar het echte winkelen en passen!  September 21, 2015

  Ahh, wat zijn ze allemaal mooi!  September 22, 2015

  Blijkbaar nog niet echt een keuze van stijl gemaakt, maar ik had dat ook hoor. Plus ik ging voor iets simpels… is dat eventjes mislukt.
  Ik had zo een echte baljurk of hoe ze dat ook noemen, mega rok aan, de meeste vonden het een Sisi-jurk :). En om te dansen: zalig! Die rok volgt ongelooflijk soepel, ik denk zelfs gemakkelijker dan een los vallende rok, omdat die meer blijven vastpakken rond de benen, soms zie je bruidjes zo wat vastzitten in de rok, dat wil je natuurlijk ook niet
  Succes met het kiezen!


  MySimplySpecial
  September 28th, 2015


  Wat grappig dat je uiteindelijk voor iets heel anders gekozen hebt! Ik ga ook gewoon lekker passen en dan zie ik het wel Maar goed om te weten dat zo’n grote rok ook fijn is met dansen.


  Inge
  September 28th, 2015


  Dat passen is echt zo leuk! Geniet er van.
  Oh, en moest je voor een grote rok gaan, zeker een hoepelrok eronder doen, die zorgt voor zo veel comfort!  September 23, 2015

  Wauw, prachtig he! Ik heb laatst, na in drie winkels te hebben gepast, mijn ideale trouwjurk gevonden. Als je nog tips zoekt om je voor te bereiden op het passen kun je even op mijn blog kijken Ik ga volgend jaar met mijn vriend trouwen, jammer dat ik nog zo lang moet wachten voor ik mijn jurk mag dragen. Maar je kan tegenwoordig niet vroeg genoeg beginnen met een jurk uitzoeken! Gelukkig heb ik foto’s van mijn jurk mogen maken


  MySimplySpecial
  September 28th, 2015


  Wat fijn dat je je jurk al gevonden hebt! Ik ga je tips zeker lezen!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie