Tutorials voor mooie bruidskapsels - My Simply Special
18/07/2015

Tutorials voor mooie bruidskapsels

Wat voor jurk wil ik? Waar gaan we trouwen? Wat ga ik met mijn haar en make-up doen? Hoe zal Romano eruit zien? Allemaal vragen die in me opkwamen nadat ik me echt begon te realiseren dat we gaan trouwen. Inmiddels zijn we druk bezig met de locatie en verder ben ik lekker inspiratie aan het opdoen. Ik denk erover om mijn make-up zelf te doen, maar mijn haar vind ik toch een grotere uitdaging. Op YouTube ben ik wel een paar leuke tutorials tegengekomen voor mooie kapsels en die zijn natuurlijk geschikt voor een bruid, maar ook gewoon voor een feestje!

Die vlecht zou ik niet zelf kunnen maken, maar ik vind dit wel een mooi kapsel. Chique en een beetje nonchalant tegelijk.

Oké, mijn haar is absoluut niet zo lang en vol, dus dit kapsel is helemaal niet geschikt voor mij. Toch vind ik het wel prachtig om te zien en de techniek die ze gebruikt voor de halve staart wil ik toch eens uitproberen.

Dit is een vrij klassiek opgestoken kapsel en ik vind het vooral interessant om te zien hoe ze het bovenste deel van het haar vastzet. Ook dat is iets wat ik zelf eens wil proberen.

Dit ga ik proberen! (Ik val in herhaling hè?) Dit kapsel is misschien iets minder chique, maar wel erg leuk en het ziet eruit alsof het mogelijk is dit te doen met mijn wat dunnere haar. Ik ben benieuwd!

Dit ziet er makkelijk uit en het resultaat is lekker chique! Ik geloof dat ik mijn haar moet laten groeien…

Dit filmpje is Franstalig, maar gelukkig laat ze duidelijk zien wat ze doet. Dit vind ik namelijk ook een erg mooi kapsel. Ook weer chique en nonchalant tegelijk. (Al zou ik de bloemetjes weglaten.)

Ja hier zitten zeker kapsels en technieken tussen die ik wil proberen, al weet ik niet of er iets tussen zit dat ik daadwerkelijk zelf zou kunnen en willen doen voor mijn eigen bruiloft. Ach ik heb gelukkig nog even om te beslissen.

Welk kapsel vinden jullie het mooist?

Bron: foto 1

 Categorieën: Beauty, Body, My Life, Trouwen3 reacties op “Tutorials voor mooie bruidskapsels”

  July 18, 2015

  Echt heel mooi!  July 18, 2015

  Wat een gave kapsels! Vooral die eerste vind ik erg mooi  July 19, 2015

  wow wat een serie gave kapsels ! Leuk!!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie