Video: Core workout - My Simply Special
22/01/2015

Video: Core workout

Ja, eindelijk is het zover! Ik had het een tijdje geleden al beloofd en nu staat dan mijn eerste echte workout-video online. In deze video laat ik vijf door Romano geselecteerde oefeningen zien waarmee je je core traint. Je hebt alleen een matje nodig, tien minuten vrije tijd en je bent op weg naar sterke buik- en rugspieren. Doen jullie mee?

Wat vinden jullie van deze eerste workout-video? En hebben jullie verzoekjes voor nieuwe video’s?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

 Categorieën: Body, Health
Tags: ,8 reacties op “Video: Core workout”

  January 22, 2015

  Fijn ik ga vanavond na mijn tentamens eens kijken of ik een workout kan doen..

  Liefs


  MySimplySpecial
  January 22nd, 2015


  Succes met je tentamens!


  Curly Creative
  January 27th, 2015


  Dankjewel! Net weer meegedaan met je filmpje ( ondanks spierpijn in mn buik van pilates gisteren)

  Liefs  January 22, 2015

  Wauw! Super goed. Dit ga ik ook proberen!


  Ikram

  January 22, 2015

  Toptoptoptop!!!! Ik ben nu al bijna 2 maanden aan het trainen voor sterkere buik en rugspieren en ik had eens wat variatie nodig! Dit filmpje komt echt als geroepen!! & hij is lekker duidelijk en ik kan gewoon meedoen met jou tegelijk, heerlijk! Ben benieuwd naar je volgende!  January 23, 2015

  Wat een ontzettend mooie, fijne en duidelijke tutorial heb je gemaakt. Ik ben laatste tijd weer lekker aan het sporten, dus deze oefeningen ga ik thuis zeker ook een keertje proberen! Bedankt voor de fijne inspiratie


  MySimplySpecial
  January 26th, 2015


  Graag gedaan! En fijn om te horen dat je mijn tutorial duidelijk vindt.


  Saskia Henne

  February 2, 2015

  Wowie! Wat een top oefeningen!! (al hoewel ze er makkelijk uitzien bij jou;)
  Cant wait for the next one…


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie