Video: Ringen verkleinen - My Simply Special
30/01/2015

Video: Ringen verkleinen

Je ziet een mooie ring die prima lijkt te passen, je betaalt netjes en thuisgekomen knip je die grote plastic labels eraf. Als je dan je ring omdoet om ‘m te bewonderen, merk je ineens dat hij toch wat groter is dan je dacht. Misschien wel veel groter zelfs. Wat nu? Herkennen jullie dit? Ik ging op zoek naar een goedkope en onzichtbare oplossing om ringen te verkleinen en laat jullie in een video zien dat je dat zelf ook kan doen!

Ringen verkleinen met lijm klinkt misschien gek, maar het werkt echt! Je kan het laagje voor laagje opbouwen tot je ringen de juiste maat hebben en als je de ringen omhebt zie je er niks van. Ik gebruik een tube Pattex Contactlijm die ik hier kocht. Hij kost maar een paar euro en er komen geen verzendkosten bij. Lekker budgetproof dus!

Video: Ringen verkleinen

Video: Ringen verkleinen

Video: Ringen verkleinen

Hebben jullie te grote ringen die je zou willen verkleinen?

P.S. Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? Zo mis je nooit de nieuwste posts!

 Categorieën: DIY, To Do
Tags: ,9 reacties op “Video: Ringen verkleinen”
  Ikram

  January 30, 2015

  Oh handig dit!! Super! Heb namelijk vrij dunne vingers en wanneer ik het warm heb zwellen ze een beetje op als ik dan ringen uitprobeer passen deze perfect, maar achteraf blijken ze vaak te groot! Deze truc ga ik zeker proberen!  January 30, 2015

  Wat een handig filmpje! Ik heb geluk dat ik maar 1 ring heb die ik vaak omdoe en die zit als gegoten.  January 31, 2015

  Handig trucje! Ik draag amper juwelen maar zal dit zeker onthouden


  Kim

  January 31, 2015

  Superhandig! Ik kan nooit ringen vinden die klein genoeg zijn, dus dit ga ik zeker proberen!


  Reg

  August 18, 2015

  Lijkt een prima tip, maar heb je ook de giftigheid van die lijm onderzocht? En wat langdurig contact met de huid zou kunnen doen?


  elly

  November 10, 2015

  leuk bedacht, maar blijft de lijm zitten als je de ring vaak af en aan doet? en inderdaad, hoe zit het met giftigheid.
  Ik houd het maar bij mijn ringkussentjes om te verkleinen.


  MySimplySpecial
  November 12th, 2015


  Bij mij blijft de lijm op bredere ringen prima zitten, maar de giftigheid heb ik inderdaad niet bekeken. Ik gebruik dit trucje dan ook niet voor de ringen die ik echt dagelijks draag, maar alleen voor ringen waar ik mee afwissel.


  Wil
  November 22nd, 2015


  Hoi elly, ik ben wel nieuwsgierig naar die ring kussentjes, waar kun je die kopen?


  Mr F

  April 22, 2016

  Wat je ook zou kunnen proberen om hem wat mooier af te werken en fijner te laten aanvoelen voor je vinger, stof of leer aan de binnenzijde van de ring bevestigen.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie