Vlog #14: Babyfysio & Babybox unboxing - My Simply Special
08/11/2017

Vlog #14 - Babyfysio & Babybox unboxing

Ik moet het vloggen echt weer even in mijn systeem krijgen, geloof ik. Tijdens mijn zwangerschap ging dat prima, maar nu vergeet ik steeds te filmen. Oeps! Toch heb ik in oktober (en eind september) wat stukjes vast kunnen leggen. Zo laat ik zien wat we aan het doen zijn op advies van de kinderfysiotherapeut, ik pak de Babybox uit en ik vertel iets over de voorbereidingen voor ons nieuwe huis. Veel kijkplezier!

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:3 reacties op “Vlog #14: Babyfysio & Babybox unboxing”

  December 6, 2017

  Mijn box was iets minder gevuld dan die van jou, die waterwipes zaten er helaas niet in


  MySimplySpecial
  December 6th, 2017


  Dat is vreemd! Al kan ik die waterwipes niet aanraden. Het pak dat ik kreeg was in elk geval irritant, want het volgende doekje werd niet mee omhoog getrokken zegmaar. We stonden dus elke keer te prutsen om een nieuw doekje te vinden. Heel handig met een spartelende baby


  Curly Creative
  December 7th, 2017


  Hmmm balen is dat. En vooral onhandig


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie