Vlog #15: De sleutel van ons nieuwe huis! - My Simply Special
07/12/2017

Vlog #15: De sleutel van ons nieuwe huis!

November is alweer achter de rug en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe vlog. Ik heb gedurende de maand hier en daar stukjes gefilmd en in deze video neem ik jullie dus weer mee in mijn leven. Ik ben natuurlijk lekker met Liam bezig geweest, we kregen de sleutel van ons nieuwe huis en begonnen meteen met schilderen. Veel plezier met kijken!

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:1 reactie op “Vlog #15: De sleutel van ons nieuwe huis!”
    Christine

    December 7, 2017

    Kamertje van Liam is echt leuk geworden zo! Houd je voor deze maand weer een vlog bij? Leuk om van alles en nog wat uit zo’n maand te zien, de lengte is ook precies goed zo


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie