Volg My Simply Special! - My Simply Special
08/08/2013

Volg My Simply Special!
Bloggen, wat ben ik blij dat ik daarmee begonnen ben! Het is voor mij een perfecte manier om op mijn  eigen tempo lekker creatief bezig te zijn. Ook heb ik nu een goede reden om te fotografen, ik ben namelijk gek op mooie foto’s! Wat ik natuurlijk ook heel leuk vind is dat mijn bezoekersaantallen stijgen. Dankjulliewel voor het lezen van mijn blog! Om het zo makkelijk mogelijk te maken om My Simply Special te volgen heb ik de knoppen in de sidebar bijgewerkt en heb ik Twitter en Instagram toegevoegd.


Volg My Simply Special!

Ken je Bloglovin al? Ik vind dat zo’n handig platform! Ik lees zelf ook best wel een aantal blogs en op Bloglovin kan ik altijd in een oogopslag zien welke blogs iets nieuws gepubliceerd hebben. Zo hoef je niet elke keer alle blogs te openen om te kijken waar iets nieuws te lezen valt. My Simply Special kan je dus ook heel handig volgen via Bloglovin, maar ook via RSS (al ziet dat er toch minder mooi uit).

Volg My Simply Special!

Een Facebook pagina heb ik al even, maar sinds kort heb ik ook een Twitter account. Via beide platforms laat ik het jullie weten als er een nieuwe post online staat en vertel ik af en toe wat me bezig houdt.

Volg My Simply Special!

Ben je net zo gek op mooie plaatjes als ik? Kijk dan eens op Pinterest. Al moet ik je wel waarschuwen, het is verslavend!

Volg My Simply Special!
Ik vertelde pas al even dat ik met Instagram begonnen ben. Ja ik weet dat ik erg laat ben, maar beter laat dan nooit toch? Leuk om zo’n foto collectie te maken en te zien wat anderen voor leuks posten!
Volg jij My Simply Special al? 

P.S. Ik geef de Remington Smooth & Silky 4-in-1 Epilator t.w.v. €49,95 weg! Mee doen is heel simpel en kan alleen vandaag nog! Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:2 reacties op “Volg My Simply Special!”

Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie