Wat willen jullie lezen? - My Simply Special
03/09/2018

Wat willen jullie lezen?

Ik blijf het bloggen heel erg leuk vinden, maar de laatste tijd ben ik een beetje inspiratieloos. En als ik een idee heb vraag ik me af of jullie daar wel op zitten te wachten. Nu kan ik lekker verder blijven twijfelen, of ik kan jullie gewoon vragen wat jullie graag zouden willen lezen, toch? Ik deel nog steeds wekelijks mijn dagboekpost en in principe om de week een binnenkijker. Maar verder? Ik heb wat vragen aan jullie en daarvoor heb ik wat snelle pols gemaakt. Maar voel je vrij al jullie ideeën te delen in de comments!)

 

 

 

 

 

 

Heel erg bedankt voor het meedenken en voel je vrij om al jullie ideeën en suggesties te delen in de comments!Categorieën: My Life, Persoonlijk5 reacties op “Wat willen jullie lezen?”
  Lydia

  September 3, 2018

  Margot, ik reageer eigenlijk nooit maar volg je blog trouw en met veel plezier! Ik hoop dat je er zelf ook nog lang plezier in houdt om het te maken! Een lieve groet


  Joyce

  September 3, 2018

  Wat Lydia zegt geld voor mij hetzelfde.😁  September 3, 2018

  Ook ik lees je (bijna) altijd. De posts die ik het liefst lees zijn uit nieuwsgierigheid naar de hindoestaanse cultuur, dus ook over je reis naar Suriname. Het is voor mij allemaal onbekend, maar het is leuk om erover te lezen. Ook hou ik van DIYs, maar ja, dat is mijn voorliefde…

  Ik hoop dat je de inspiratie weer mag vinden. Bloggen is alleen maar leuk als je er zelf van geniet.

  Groetjes
  Mar10  September 4, 2018

  Hoi Margot,
  Leuk dat je een klein onderzoekje doet! Ik vind je blog top, maar ik heb ook een aantal onderwerpen die ik graag terug zou willen zien! Ik ben bijvoorbeeld erg benieuwd hoe jullie het verhuizen hebben aangepakt (bijvoorbeeld rondom hypotheek, financiën, planning etc.)
  Ook vind ik de DIY’s altijd erg leuk of recepten die je met ons deelt!
  Ook ik ben benieuwd hoe jij de Hindoestaanse cultuur ervaart, wat grote verschillen zijn en waar je aan moest wennen toen je net met Romano was. Zorgde dit bijvoorbeeld voor botsingen of konden jullie je makkelijk aan elkaar aanpassen?
  Verder vind ik natuurlijk de dagboekjes heel erg leuk om te volgen en om over jou en je gezin te lezen!
  Dingen als shoplogs (voor je huis, kleding, voor Liam etc) vind ik persoonlijk ook altijd leuk om te bekijken!

  Hopelijk kun je hier iets mee. Ik volg je blog al twee jaar met plezier! Ga zo door!


  Martine

  September 15, 2018

  Hoi Margot,

  Ik reageer ook nooit, maar ik lees je blogs wel altijd. Meestal 1 of 2 keer per maand een aantal achter elkaar. Ik weet niet precies waaróm, maar ik denk vooral omdat ik me in je herken. Voor zover ik het kan beoordelen zijn we met veel dezelfde dingen bezig in redelijk dezelfde omgeving. Jij loopt alleen net iets voor (ik ben net getrouwd, krijg bijna de sleutel van ons nieuwe huis en hoop over een paar jaar ook moeder te worden). Je blogs lezende heb ik het idee dat we zo vriendinnen hadden kunnen zijn. Qua inspiratie snap ik dat het soms lastig is, maar het is ook belangrijk om wat rust te nemen en het leven is soms ook wel eens “saai” (helemaal niet erg). Wellicht zou je ons nog wat meer over je werk kunnen vertellen? Wat doe je precies en hoe is dat gekomen? En over hoe je de toekomst ziet? Wil je helemaal voor jezelf aan de slag gaan? En hoe kom je aan al die goede DIY ideeen en de skills om die allemaal zelf te maken? Fijn weekend!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie