Winactie: een telefoonhoesje naar keuze - My Simply Special
19/02/2014

Winactie: een telefoonhoesje naar keuze
Vandaag even geen beauty artikel, maar een hele leuke winactie! Ik mag namelijk in samenwerking met hoesjes.nl een telefoonhoesje naar keuze weggeven van het merk ACCY. Zelf heb ik altijd een hoesje om mijn telefoon. Ik ben gek op mijn iPhone en wil natuurlijk geen barsten en deuken. Ben jij nou nog op zoek naar een leuk hoesje om jou telefoon ook netjes te houden? Doe dan snel mee! 

Winactie: een telefoonhoesje naar keuze
Wil je een telefoonhoesje winnen? Meedoen is simpel:

Wil je meer kans maken? Dit kan je doen:
Vergeet in je mailtje niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot woensdag 5 maart 6.00 en is open voor deelnemers uit Nederland en België. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.
Heel veel succes allemaal!Categorieën: To Do, Win4 reacties op “Winactie: een telefoonhoesje naar keuze”

  February 19, 2014

  Super leuk dat je een win actie mag doen in samenwerking met hoesjes.nl. Ik zal je even een mailtje sturen!  February 20, 2014

  Leuke winactie! Ik sla hem even over, want ik heb er net een aantal besteld Ik heb ook een winactie op mijn site, misschien vind je het leuk om mee te doen?

  Liefs, Felicia  February 20, 2014

  Leuke winactie! Ik heb je een mailtje gestuurd en volg je nu op Bloglovin’:)

  x  July 30, 2014

  Hopelijk kan ik de volgende keer meedoen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie