Winactie: Vakantiegevoel in een hangmat naar keuze - My Simply Special
25/05/2016

Winactie: vakantiegevoel in een hangmat naar keuze

Als ik een hangmat zie dan krijg ik bijna meteen een soort vakantiegevoel! Ze doen mij denken aan warme dagen, niks moeten, bikini’s en urenlang lezen. Oh heerlijk! En weet je wat helemaal leuk is? Ik mag twee lieve lezers blij maken met een hangmat of hangstoel naar keuze! Hoe leuk is dat? Meedoen is zoals altijd heel makkelijk en kan nog tot en met zaterdag 28 mei 2016. Lees hier wat je moet doen.Categorieën: Uncategorized1 reactie op “Winactie: Vakantiegevoel in een hangmat naar keuze”
    Lianne

    May 25, 2016

    Ik doe al mee! Ben zo benieuwd, vind het best wel spannend hihi. Nog 3 daagjes wachten.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie