Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI - My Simply Special
08/01/2018

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Wie mijn blog al langer volgt, weet dat ik een nieuw jaar altijd begin met een mooie winactie om jullie te bedanken voor het lezen van mijn blog. En ja, ook nu geef ik weer een fijn verwenpakket weg met beautyproducten en een hangmat naar keuze. Meedoen is uiteraard weer lekker makkelijk!

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Wat zit er allemaal in dit mooie pakket? Allereerst natuurlijk een product van Rituals, ik blijf namelijk fan van dit merk. Dit doucheschuim komt uit de laatste limited edition collectie en is zo lekker!

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Ook van Etos heb ik iets uit een tijdelijke collectie voor jullie. Het gaat om de Rosemary & Fig producten en ik geef bruisballen, een handcrème, een bodycream en de bijbehorende geurkaars weg.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Van Etos heb ik ook nog een handzeep en een mooie lippenstift in de kleur Shake It Up. Ik blijf even bij de make-up, want van Boots heb ik er ook een paars nagellakje en een mooie neutrale oogschaduw bijgedaan.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Voor de liefhebbers van lichte nagellak zit er ook een lakje van OPI bij. Het gaat om de kleur Be There in a Prosecco! Verder heb ik ook twee schattige mini-shampoo’s van Kiehl’s en L’Occitane.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Beautyproducten zijn altijd fijn, maar ik heb ook nog twee andere items toegevoegd. Als eerste dit leuke mini-portemonneetje waar je een paar pasjes en muntjes in kan stoppen.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Als laatste heb ik nog iets heel leuks om dit pakket compleet te maken! De winnaar van dit verwenpakket mag namelijk bij De Hangmat een hangmat of hangstoel naar keuze uitzoeken van het merk Tropilex. Het duurt dan nog wel even voor het zomer wordt, maar de voorpret is natuurlijk ook leuk. Of hang ‘m gewoon binnen op! Er zijn verschillende neutrale exemplaren en een heleboel vrolijke gekleurde uitvoeringen.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Wil je kans maken op dit mooie verwenpakket? Meedoen is heel simpel:

 • Laat een reactie achter onder deze post waarin je vertelt waar ik een keer een blogpost over moet schrijven.
 • Like de My Simply Special Facebookpagina.
Wil je meer kans maken (en mij heel blij maken)? Dit kan je doen:
 • Volg My Simply Special op Bloglovin.
 • Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief. (Dit kan in de sidebar of door de optie aan te vinken onder het vakje waar je je reactie kan typen.
 • Deel deze winactie op Twitter of Facebook.

Vergeet in je reactie niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot en met woensdag 31 januari 2018 en is open voor deelnemers uit Nederland. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.

Heel veel succes allemaal!Categorieën: To Do, Win
Tags:56 reacties op “Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI”
  Nynke B

  January 8, 2018

  Ik volg je via FB en bloglovin. Het artikel heb ik (nog) niet gedeeld op FB, omdat het daar nog niet staat Ik ben een vroege vogel…

  Graag blijf ik je volgen als moeder, dus het is leuk om daar zo nu en dan artikelen over te blijven lezen. Hoe zorg je voor een goede balans, maar ook hoeveel tijd besteed je aan je uiterlijk sinds je moeder bent?


  Maria

  January 8, 2018

  Ik volg je via FB en bloglovin. Blogpost die inspireert en activeert lees ik het liefst.


  Annelien

  January 8, 2018

  Vooral je artikelen over het moederschap zijn erg leuk! Ik was op 18/8/17 uitgerekend dus ook je zwangerschapsupdates waren erg herkenbaar
  Ook je DIY posts lees ik graag.


  Nienke

  January 8, 2018

  Ik volg je op Facebook en heb mijzelf aangemeld voor jouw nieuwsbrief.
  Ik vind je recepten blogs en je blogs over je kleine Liam erg leuk. Je bevallingsblog was erg open en eerlijk, daarom zou ik een persoonlijke blog over hoe je omgaat met je veranderde lichaam na de bevalling erg leuk vinden. Of een blog over hoe Liam jouw relatie met je man heeft veranderd.
  Het verassingspakket is bij mij zeer welkom want ik ben net zelf twee weken geleden moeder geworden. Onze kleine meid in een babyhangmat zou natuurlijk geweldig zijn!


  MySimplySpecial
  January 11th, 2018


  Gefeliciteerd, wat een mooi nieuws!


  Lisette Kleiweg

  January 8, 2018

  Wat leuk, ik doe graag mee met deze nieuwjaarswinactie. Ik volg je al op Bloglovin ,Facebook en sta ingeschreven voor je nieuwsbrief. Ik lees graag je persoonlijke ervaringen en meningen dus ik mis eigenlijk niets in je blog, ik vind je al erg openhartig ! Als de winactie inmiddels op FB staat dan heb ik hem gedeeld😉😆


  Marian B

  January 8, 2018

  Heerlijk zo’n verwenpakket, lief dat je dat doet! En zo’n gave hangmat lijkt me ook wel wat voor in de zomer, was het maar alvast zo ver Ik volg je op Bloglovin, gedeeld met G+ en ontvang de nieuwsbrief.


  Christine

  January 8, 2018

  Wauw, wat heb je een groot pakket te vergeven!! Echt tof om straks hier iemand heel gelukkig mee te gaan maken!!!
  Ik ga even goed nadenken over je vragen en kom gauw terug (gelukkig heb ik nog even tot de 31e;))


  Christine van den Berg
  January 31st, 2018


  En toen was het zomaar alweer de 31e!!

  Heb sinds kort Facebook, dus uiteraard even je pagina opgezocht en geliked en ook gedeeld met mijn volgers
  Het is zo’n leuk pakket, heb er echt een tijdje over na moeten denken waar ik nou het liefste een artikel over zou zien.. maar uiteindelijk denk ik dat ik wel een leuk onderwerp voor je heb.. Jullie gaan natuurlijk binnenkort op vakantie zoals je recent vertelde in een dagboekpost. Het zou erg leuk (en ook handig voor jezelf als naslagwerk!) zijn wanneer je zou verslaan hoe het reizen met een baby gaat.. wat neem je mee en hoe verdeel je dat over jullie tweeën als ouders? Reis je in het ritme van Liam of bepalen jullie het ritme tijdens de vakantie? Hoe doe je dat met zijn flesvoeding, ter plekke kopen, alles meenemen.. etc..

  Heel veel succes en plezier bij het trekken van een winnaar!!


  Christine van den Berg
  January 31st, 2018


  Oja en je nieuwsbrief krijg ik ook al een tijdje


  Sandra

  January 8, 2018

  Alles omtrent de verhuizing en het nieuw inrichten van jullie huis vind ik heel leuk om te volgen en over te lezen. Benieuwd wat daar nog over komen gaat En natuurlijk de lieve kleine Liam!

  Als het goed is, volg ik je op Facebook. En ook zeker op Bloglovin’
  Nieuwsbrief, check!


  Anita te Gussinklo

  January 8, 2018

  Super leuke actie Margot, nu je verhuist bent vind ik het leuk om te zien hoe je bepaalde kamers inricht.
  Ik volg je op Facebook & Twitter en heb de actie daar ook gedeeld.


  Tamara

  January 8, 2018

  Wat een heerlijke verwennerij.En die hangmat dat is voor mij een droomitem om lekker te lezen of in mijn studieboeken te duiken. Ik lees graag de dingen van alledag ter ontspanning of inspiratie


  Saskia

  January 8, 2018

  Leuk! Wat een heerlijke producten!! Ik doe graag mee! Ik heb je gevolgd op FB..  January 8, 2018

  Natuurlijk doe ik graag mee om dit geweldige pakket te winnen. Ik lees graag de posts met de vorderingen van je nieuwe huis en ook over de ontwikkelingen van Liam. Bedankt voor de bijzondere vriendschap! Het meeste uit je to do list om te winnen heb ik natuurlijk al lang gedaan. Ben alleen momenteel nogal ziek dus niet helemaal helder

  x


  Donja

  January 8, 2018

  Wat een geweldige winactie. Ik zou zeggen een blogpost over je inspiratie voor het schrijven van je blogs en het bijhouden van je instagram pagina. Hoe doe je dat toch naast het draaien van je gezin en de verhuizing…..
  Succes met de actie #duimennnn


  Anna

  January 9, 2018

  Wat een geweldig verwenpakket! Ik heb zelf ook wel een redelijk volle agenda en ik stap elke ochtend (behalve za en zo) in de trein en ben dan s avonds om half 8 weer thuis. Heb jij misschien goede tips voor het voorbereiden van een ontbijt en lunch voor onderweg wat lekker is en ook nog een beetje gezond (& beetje budgetproof)? Ik zou daar wel graag een artikel over willen lezen. Ik zie bij jou soms zulke lekkere dingen voorbij komen!


  Sofy

  January 9, 2018

  Ik doe mee met de winactie! Je moet een blogpost schrijven over lipproducten! Ik heb je Facebookpagina geliked en gevolgd!


  Roos

  January 9, 2018

  Natuurlijk doe ik mee! Wat een superlekker en leuk pakket! Een post over likes en dislikes binne het thema beauty zou leuk zijn! Ik heb elke stap gedaan behalve de stap met de bloglovin! Ik hoop supererg dat ik win! Maar ik gun het de rest ook! En nou duimen!


  Merel

  January 9, 2018

  Super leuke winactie! Ik zou graag een blogpost zien over hoe jij je huis/kamers inricht (omdat je net bent verhuisd) omdat ik ook altijd bezig ben met mijn eigen kamer helemaal te stylen met leuke spulletjes enz. En je DIY blogs vind ik ook altijd heel leuk! Ik heb als extra me ingeschreven voor de nieuwsbrief en de winactie gedeeld en geliked op Twitter én Facebook! Nu duimen maar!!!!  January 9, 2018

  Wat een leuke spulletjes! Ik doe graag mee.

  Ik wil wel een keer jouw 5 favoriete outfits zien, of iets in die trant. (Zoals 5 favoriete make-uplooks oid)

  Ik like jouw FB-pagina al (Jolet) en ik volgde je al op Bloglovin’. Ik heb de wintactie gedeeld op twitter (@_tweetingthings)


  Alyssa Cortenbach

  January 10, 2018

  Wat super lief dat je dit doet! Ik doe graag mee.
  Ik vind al je blogposts al zo leuk om te lezen. Een artikel over hoe je nou dé perfecte wenkbrauw kan creëren lijkt me ook een leuk idee!
  Ik heb je fb pagina geliked, volg je op Bloglovin én heb me ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

  Liefs,
  Alyssa


  Joyce

  January 14, 2018

  Haha, jammer ik volg je nu een kleine halfjaar en vind het altijd erg leuk van wat je post. Zelf heb ik geen social media dus dan houd het op.

  Voor de rest hmm misschien diy maar aangezien ik heb gelezen dat je het drukker hebt zou die er niet meer inzitten denk ik. Ga zo door zou ik zeggen vind het super leuk namelijk.

  Groetjes,

  Joyce


  Hannah Kagenaar

  January 14, 2018

  Over product reviews
  gr hannah kagenaar  January 25, 2018

  Wat een super leuke winactie! Er zitten heel veel producten in die stiekem favoriet zijn óf die ik graag wil proberen! Natuurlijk volgde ik je al op Facebook en Bloglovin’ en ik heb de winactie ook gedeeld op mijn Twitter. Ik zou het heel leuk vinden als je een artikel zou maken over je ochtend- of avondroutine. Zeker nu met Liam! Je ziet er altijd zo tot in de puntjes verzorgd uit!


  Balou

  January 25, 2018

  Super leuke winactie!

  Ik lees vooral graag over interieur en koken. Ik volg je al een langere tijd en je DIY zijn altijd een leuke inspiratiebron, zeker nu ik ga trouwen in mei en veel van jou ideeën al gebruikt hebt of er een afgeleiden van.


  Silla

  January 25, 2018

  Wat een leuke winactie!! Hier doe ik graag aan mee. De producten van etos ken ik nog niet dus daar ben ik erg benieuwd na. Ik ben benieuwd naar je nieuwe huis hoe deze er van binnen uitziet en eventueel de tuin (als je die al klaar is) ik ben ook erg fan van de updates van je zoontje en de ontwikkelingen hiervan. Ik volgde je al op insta maar nu ook op fb en bloglovin.


  Nadine

  January 25, 2018

  Ik doe graag mee! Ik volg je op facebook en bloglovin.

  Ik zou wel eens willen lezen over je favoriete bezigheden als je echt helemaal niks hoeft op een dag.  January 26, 2018

  Inrichting!
  Ik volg je al op facebook etc.
  Doe graag mee want ben erg benieuwd maar de kaars van Etos.  January 26, 2018

  Wat een onwijs leuke winactie met zoveel fijne spullen! Ook heel erg welkom met 25 weken zwanger en een bruiloft in het vooruitzicht! ik heb je pagina ook geliked op facebook

  Ik volg je al heel lang en vind vooral je DIY projecten super leuk om te lezen en je interieur posts. Maak je ook babykleding zelf? Ik heb door jouw projecten nu ook zelf een naaimachine gekocht en heb nu net twee lessen gehad

  Liefs,

  Shalane


  Anna

  January 26, 2018

  Ik volg je via alles! En het lijkt me heel leuk als je zo een verwen pakket review doet! Hele leuke winactie💗  January 26, 2018

  Wat een heerlijk pakketje ik maak graag kans. Ik volg je via Facebook (Lieke van Veen) en http://www.bloglovin.com/liekevanveen8. Qua ideetjes voor artikelen ben ik een beetje inspiratieloos. Ik vind eigenlijk alles op je blog leuk om te lezen!


  Yasmine

  January 27, 2018

  Hey

  Wat een leuk pakket zeg! Zou ik wel kunnen gebruiken, zeker nu mijn examens net gedaan zijn.
  Ik lees graag vanalles over inrichting en verhuizen enzo.
  Ik ga binnen een paar jaar alleen gaan wonen en het is leuk ter inspiratie!
  Ps. Ik volg je op Facebook
  Yasmine x


  Jolijn

  January 27, 2018

  Leuke actie, ik maak graag kans! Het lijkt me heel leuk om te weten wat er op je telefoon staat en wat je favoriete app is


  Nadia Lahpor-Hesse

  January 30, 2018

  Wat een leuke winactie zeg! Ik doe mee Voor je artikelen zou ik zeggen gewoon lekker schrijven wat je zelf wilt en wat er in je op komt, dat vind ik er persoonlijk de leukste blogs!

  P.S. Ik volg je op Bloglovin, FB (en gedeeld) en ben lid van je nieuwsbrief


  Mariska Koele

  January 30, 2018

  Hoi momenteel werkt mijn Internet niet goed dus de extra’s zijn nog niet gelukt. Wel een super leuke winactie en de kans om toffe producten uit te proberen. De hangmat past mooi op mijn terras tussen de planten.

  Een blof over het creëren van verschillende effecten met mascara en eventueel een wimperkrultang zou ik graag willen lezen.


  Nienke

  January 30, 2018

  Nog wat meer blogposts over handig op reis! Ben helemaal om met je idee over ‘DIY: Sieradendoos voor op reis’! super leuk!


  Debbie Maas

  January 30, 2018

  Voor deze actie en andere acties in de toekomst volg ik je op Facebook, Twitter en Bloglovin. Ik heb deze te gekke actie ook gedeeld op Facebook en Twitter. Ik waag heel graag een kansje op dit supermooie pakket en schrijf mijzelf ook in voor de nieuwsbrief. Heel hard duimen maar  January 30, 2018

  Dit is met recht een mega fijn pakket, daar kan ik mijn kleindochters super mee verrassen, heel graag doe ik mee
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld
  Groetjes Irene


  nicole elisabeth

  January 30, 2018

  ik vind vooral artikelen over health leuk om te lezen, en heerlijke gezonde recepten!


  van erum maria louisa

  January 30, 2018

  zo een gaaf pakket daar hou ik van ik doe mee


  Marian van Trigt

  January 30, 2018

  Heerlijk een pakket winnen, vrouwenverwennerij en hangmat, Zalig kijk er naar uit.  January 30, 2018

  Hallo hallo,

  Met veel plezier lees ik telkens weer je blog! Keep up the good work.
  Wat ik me wel afvraag, is hoe je jouw drukke leventje combineert. Hoe hou je de balans en vind je een rustpunt voor jezelf? Ik vind het ongelooflijk knap hoe je het allemaal doet. Misschien kun je daar eens iets over schrijven.
  Liefs en succes,
  Vera

  Ps. Ik doe graag mee met de actie.


  Fenny

  January 30, 2018

  Jeetje, ontzettend leuke pakket!

  Ik zou graag meer Beauty + Health artikelen lezen!

  Ook je artikelen van je avonturen als moeder vind ik leuk

  Groetjes Fenny!


  Lottie

  January 30, 2018

  WAUW! Wat een prachtige producten!
  Ik volg je op alle socialmedia kanalen


  Merel

  January 30, 2018

  Superleuk! Ik doe graag mee.
  Ik zou graag een artikel willen zien over het inrichten van je eerste huisje en wat je daarvoor van te voren kan verzamelen.
  Ik zit namelijk precies in die fase en ben een beetje de draad kwijt!


  Lies

  January 30, 2018

  Wat een heerlijk pakketje!!! (en wat zien die spullen van Etos er mooi luxe uit zeg!) Ik doe graag mee en volg je natuurlijk allang via de mail, bloglovin en facebook ;-). Ik vind je blog eigenlijk heel leuk zoals het is, maar als je nog op zoek bent naar onderwerpen, ik vind verduurzaming van je huis een leuk en interessant thema!


  Annemieke de Boer

  January 30, 2018

  Te heerlijk deze producten…. Ik heb voldaan aan de eerste twee puntjes.
  Onderwerpen? Het alledaagse realistische en herkenbare leven!


  CJM de Kok

  January 31, 2018

  Ik zou graag een blogpost willen over de verschillende gezichtsserums en wat ze voor de huid doen. Super leuke actie weer en doe graag mee


  eline

  January 31, 2018

  Wat een super leuke actie. Je hebt een toffe blog. Ik zou graag meer willen lezen over inrichten van een huis, tips & tricks waar je aan moet denken.
  En wat artikelen over verschillende soorten beautyproducten (vergelijken welke scoort beter…goedkoop/duur)


  Jalou

  January 31, 2018

  Hi, wat een heerlijk verwenpakket! Ik lees je blogs regelmatig en vond het erg leuk om over je bruiloft te lezen. Blogs over trouwen en interieur staan bij mij dus op 1! Verder heb ik me nog geabonneerd op je nieuwsbrief en volg ik op FB!


  Wendy van Zetten

  January 31, 2018

  😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit prachtige verwenpakket willen winnen😍zou heel graag een keer een leuke blog over goedkope leuke kinderkleren willen lezen. Doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel 💖 laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige pakket zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het genieten beginnen 🍀🍀🍀 #Spannend


  Iris

  January 31, 2018

  Hele leuk winactie! Lekker verwenpakket!
  Bij de Etos hier hebben ze de tijdelijke collectie vaak niet
  Ik volg je (en heb de pagina geliked) op Facebook!
  Ik heb alleen geen bloglovin, maar volg je wel op instagram.
  Verder ben ik ingeschreven op de nieuwsbrief
  Meer blogs met betrekking op je kind, lijken me super leuk.
  Duimen!
  Liefs


  Nancy van Heck

  January 31, 2018

  Wat een fijn pakket dit zou ik erg graag winnen het zou erg leuk zijn als een mooi verjaardagscadeau voor mezelf aangezien ik maandag 5 februari jarig ben.


  Marian

  January 31, 2018

  Liefdestips graag!
  Ik volg je op facebook en bloglovin.


  Andrea

  January 10, 2019

  Wat een leuke prijs om te winnen. Op je site lees is het leuk om alles te lezen over jouw kindje. Mijn zoontje Sem is bijna even oud (11 september 2017 geboren). De diy van een babynestje tot traktatie voor zijn eerste verjaardag heb ik echt gebruikt! Er mogen dus zeker nog meer diy op je site komen of tips voor speelgoed, … Ik ben uit België en volg je op fb!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie