Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI - My Simply Special
08/01/2018

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Wie mijn blog al langer volgt, weet dat ik een nieuw jaar altijd begin met een mooie winactie om jullie te bedanken voor het lezen van mijn blog. En ja, ook nu geef ik weer een fijn verwenpakket weg met beautyproducten en een hangmat naar keuze. Meedoen is uiteraard weer lekker makkelijk!

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Wat zit er allemaal in dit mooie pakket? Allereerst natuurlijk een product van Rituals, ik blijf namelijk fan van dit merk. Dit doucheschuim komt uit de laatste limited edition collectie en is zo lekker!

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Ook van Etos heb ik iets uit een tijdelijke collectie voor jullie. Het gaat om de Rosemary & Fig producten en ik geef bruisballen, een handcrème, een bodycream en de bijbehorende geurkaars weg.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Van Etos heb ik ook nog een handzeep en een mooie lippenstift in de kleur Shake It Up. Ik blijf even bij de make-up, want van Boots heb ik er ook een paars nagellakje en een mooie neutrale oogschaduw bijgedaan.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Voor de liefhebbers van lichte nagellak zit er ook een lakje van OPI bij. Het gaat om de kleur Be There in a Prosecco! Verder heb ik ook twee schattige mini-shampoo’s van Kiehl’s en L’Occitane.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Beautyproducten zijn altijd fijn, maar ik heb ook nog twee andere items toegevoegd. Als eerste dit leuke mini-portemonneetje waar je een paar pasjes en muntjes in kan stoppen.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Als laatste heb ik nog iets heel leuks om dit pakket compleet te maken! De winnaar van dit verwenpakket mag namelijk bij De Hangmat een hangmat of hangstoel naar keuze uitzoeken van het merk Tropilex. Het duurt dan nog wel even voor het zomer wordt, maar de voorpret is natuurlijk ook leuk. Of hang ‘m gewoon binnen op! Er zijn verschillende neutrale exemplaren en een heleboel vrolijke gekleurde uitvoeringen.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Wil je kans maken op dit mooie verwenpakket? Meedoen is heel simpel:

 • Laat een reactie achter onder deze post waarin je vertelt waar ik een keer een blogpost over moet schrijven.
 • Like de My Simply Special Facebookpagina.
Wil je meer kans maken (en mij heel blij maken)? Dit kan je doen:
 • Volg My Simply Special op Bloglovin.
 • Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief. (Dit kan in de sidebar of door de optie aan te vinken onder het vakje waar je je reactie kan typen.
 • Deel deze winactie op Twitter of Facebook.

Vergeet in je reactie niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot en met woensdag 31 januari 2018 en is open voor deelnemers uit Nederland. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.

Heel veel succes allemaal!Categorieën: To Do, Win
Tags:22 reacties op “Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI”
  Nynke B

  January 8, 2018

  Ik volg je via FB en bloglovin. Het artikel heb ik (nog) niet gedeeld op FB, omdat het daar nog niet staat Ik ben een vroege vogel…

  Graag blijf ik je volgen als moeder, dus het is leuk om daar zo nu en dan artikelen over te blijven lezen. Hoe zorg je voor een goede balans, maar ook hoeveel tijd besteed je aan je uiterlijk sinds je moeder bent?


  Maria

  January 8, 2018

  Ik volg je via FB en bloglovin. Blogpost die inspireert en activeert lees ik het liefst.


  Annelien

  January 8, 2018

  Vooral je artikelen over het moederschap zijn erg leuk! Ik was op 18/8/17 uitgerekend dus ook je zwangerschapsupdates waren erg herkenbaar
  Ook je DIY posts lees ik graag.


  Nienke

  January 8, 2018

  Ik volg je op Facebook en heb mijzelf aangemeld voor jouw nieuwsbrief.
  Ik vind je recepten blogs en je blogs over je kleine Liam erg leuk. Je bevallingsblog was erg open en eerlijk, daarom zou ik een persoonlijke blog over hoe je omgaat met je veranderde lichaam na de bevalling erg leuk vinden. Of een blog over hoe Liam jouw relatie met je man heeft veranderd.
  Het verassingspakket is bij mij zeer welkom want ik ben net zelf twee weken geleden moeder geworden. Onze kleine meid in een babyhangmat zou natuurlijk geweldig zijn!


  MySimplySpecial
  January 11th, 2018


  Gefeliciteerd, wat een mooi nieuws!


  Lisette Kleiweg

  January 8, 2018

  Wat leuk, ik doe graag mee met deze nieuwjaarswinactie. Ik volg je al op Bloglovin ,Facebook en sta ingeschreven voor je nieuwsbrief. Ik lees graag je persoonlijke ervaringen en meningen dus ik mis eigenlijk niets in je blog, ik vind je al erg openhartig ! Als de winactie inmiddels op FB staat dan heb ik hem gedeeld😉😆


  Marian B

  January 8, 2018

  Heerlijk zo’n verwenpakket, lief dat je dat doet! En zo’n gave hangmat lijkt me ook wel wat voor in de zomer, was het maar alvast zo ver Ik volg je op Bloglovin, gedeeld met G+ en ontvang de nieuwsbrief.


  Christine

  January 8, 2018

  Wauw, wat heb je een groot pakket te vergeven!! Echt tof om straks hier iemand heel gelukkig mee te gaan maken!!!
  Ik ga even goed nadenken over je vragen en kom gauw terug (gelukkig heb ik nog even tot de 31e;))


  Sandra

  January 8, 2018

  Alles omtrent de verhuizing en het nieuw inrichten van jullie huis vind ik heel leuk om te volgen en over te lezen. Benieuwd wat daar nog over komen gaat En natuurlijk de lieve kleine Liam!

  Als het goed is, volg ik je op Facebook. En ook zeker op Bloglovin’
  Nieuwsbrief, check!


  Anita te Gussinklo

  January 8, 2018

  Super leuke actie Margot, nu je verhuist bent vind ik het leuk om te zien hoe je bepaalde kamers inricht.
  Ik volg je op Facebook & Twitter en heb de actie daar ook gedeeld.


  Tamara

  January 8, 2018

  Wat een heerlijke verwennerij.En die hangmat dat is voor mij een droomitem om lekker te lezen of in mijn studieboeken te duiken. Ik lees graag de dingen van alledag ter ontspanning of inspiratie


  Saskia

  January 8, 2018

  Leuk! Wat een heerlijke producten!! Ik doe graag mee! Ik heb je gevolgd op FB..  January 8, 2018

  Natuurlijk doe ik graag mee om dit geweldige pakket te winnen. Ik lees graag de posts met de vorderingen van je nieuwe huis en ook over de ontwikkelingen van Liam. Bedankt voor de bijzondere vriendschap! Het meeste uit je to do list om te winnen heb ik natuurlijk al lang gedaan. Ben alleen momenteel nogal ziek dus niet helemaal helder

  x


  Donja

  January 8, 2018

  Wat een geweldige winactie. Ik zou zeggen een blogpost over je inspiratie voor het schrijven van je blogs en het bijhouden van je instagram pagina. Hoe doe je dat toch naast het draaien van je gezin en de verhuizing…..
  Succes met de actie #duimennnn


  Anna

  January 9, 2018

  Wat een geweldig verwenpakket! Ik heb zelf ook wel een redelijk volle agenda en ik stap elke ochtend (behalve za en zo) in de trein en ben dan s avonds om half 8 weer thuis. Heb jij misschien goede tips voor het voorbereiden van een ontbijt en lunch voor onderweg wat lekker is en ook nog een beetje gezond (& beetje budgetproof)? Ik zou daar wel graag een artikel over willen lezen. Ik zie bij jou soms zulke lekkere dingen voorbij komen!


  Sofy

  January 9, 2018

  Ik doe mee met de winactie! Je moet een blogpost schrijven over lipproducten! Ik heb je Facebookpagina geliked en gevolgd!


  Roos

  January 9, 2018

  Natuurlijk doe ik mee! Wat een superlekker en leuk pakket! Een post over likes en dislikes binne het thema beauty zou leuk zijn! Ik heb elke stap gedaan behalve de stap met de bloglovin! Ik hoop supererg dat ik win! Maar ik gun het de rest ook! En nou duimen!


  Merel

  January 9, 2018

  Super leuke winactie! Ik zou graag een blogpost zien over hoe jij je huis/kamers inricht (omdat je net bent verhuisd) omdat ik ook altijd bezig ben met mijn eigen kamer helemaal te stylen met leuke spulletjes enz. En je DIY blogs vind ik ook altijd heel leuk! Ik heb als extra me ingeschreven voor de nieuwsbrief en de winactie gedeeld en geliked op Twitter én Facebook! Nu duimen maar!!!!  January 9, 2018

  Wat een leuke spulletjes! Ik doe graag mee.

  Ik wil wel een keer jouw 5 favoriete outfits zien, of iets in die trant. (Zoals 5 favoriete make-uplooks oid)

  Ik like jouw FB-pagina al (Jolet) en ik volgde je al op Bloglovin’. Ik heb de wintactie gedeeld op twitter (@_tweetingthings)


  Alyssa Cortenbach

  January 10, 2018

  Wat super lief dat je dit doet! Ik doe graag mee.
  Ik vind al je blogposts al zo leuk om te lezen. Een artikel over hoe je nou dé perfecte wenkbrauw kan creëren lijkt me ook een leuk idee!
  Ik heb je fb pagina geliked, volg je op Bloglovin én heb me ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

  Liefs,
  Alyssa


  Joyce

  January 14, 2018

  Haha, jammer ik volg je nu een kleine halfjaar en vind het altijd erg leuk van wat je post. Zelf heb ik geen social media dus dan houd het op.

  Voor de rest hmm misschien diy maar aangezien ik heb gelezen dat je het drukker hebt zou die er niet meer inzitten denk ik. Ga zo door zou ik zeggen vind het super leuk namelijk.

  Groetjes,

  Joyce


  Hannah Kagenaar

  January 14, 2018

  Over product reviews
  gr hannah kagenaar


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie