Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl - My Simply Special
01/01/2016

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Het begint een traditie te worden dat ik op 1 januari een winactie online plaats en ook dit jaar doe ik dat gewoon weer. Ik wil jullie namelijk allemaal bedanken voor het lezen van mijn blog. Ik vind het bloggen heerlijk, maar het is natuurlijk nog leuker als je ook bezoekers hebt. Om mijn dankbaarheid te laten zien heb ik een mooi verwenpakket samengesteld met een waarde van zo’n €200,- en die kunnen jullie nu winnen!

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Wat zit er allemaal in dit fijne pakket? Ik zal het laten zien! Allereerst zitten er natuurlijk een paar Rituals-producten in, want ik blijf fan van dit mooie merk. Je ziet een lekkere shower oil, een body cream, een interieurparfum en twee producten voor je vriend/vader/broer (shower gel en face balm).

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Ik heb zelf goede ervaringen met de haarproducten van Guhl, dus daarom heb ik deze vier vochtherstellende producten toegevoegd.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Kennen jullie het merk Christian Faye al? Het wordt verkocht bij o.a. Ici Paris XL en in dit verwenpakket zit een doosje met vier oogschaduws en een potlood dat een eyeliner en wenkbrauwpotlood in één is. L’Occitane is een wat bekender merk en een handcrème is altijd fijn toch?

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Jullie weten misschien al dat ik gek ben op geurkaarsen en deze van de Hema vind ik zelf erg lekker. En over lekker gesproken, ik ben ook gek op de frambozensnoepjes!

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Je kan nooit genoeg tassen hebben toch? Deze leuke clutch is van Mint & Berry en is blauw met rode stiksels. Op de foto zie je verder nog een schaar. Een schaar? Ja echt, het is namelijk een speciale kruidenschaar! Ideaal als je snel wat verse kruiden toe wil voegen aan je maaltijd.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Dan hebben we nog deze drie items van Cupkes.nl. Je ziet twee verschillende smaken biologische thee met grappige namen en een mix waarmee je heel snel en makkelijk mug cakes kan maken. Yum!

Een kijkje in huis: Wanddecoratie

Dat is een mooi verwenpakket toch? Om ‘m helemaal compleet te maken zitten er ook nog wat verrassingsspulletjes in het pakket en een kortingscode t.w.v. € 30,- waarmee je bij Webprint.nl bijvoorbeeld een foto op canvas kan bestellen, maar ook schilderijen zoals ik thuis heb hangen. Oh, en als bonus heb ik ook nog een tweede kortingscode t.w.v. € 30,- die ik als ‘troostprijs’ weg ga geven. 

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Wil je kans maken op dit mooie verwenpakket of de bonusprijs? Meedoen is heel simpel:

 • Laat een reactie achter onder deze post waarin je vertelt wat jouw favoriete post is op My Simply Special van 2015 en waarom.
 • Like de My Simply Special Facebookpagina.
Wil je meer kans maken (en mij heel blij maken)? Dit kan je doen:
 • Volg My Simply Special op Bloglovin.
 • Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief. (Dit kan in de sidebar of door de optie aan te vinken onder het vakje waar je je reactie kan typen.
 • Deel deze winactie op Twitter of Facebook.

Vergeet in je reactie niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot en met zaterdag 23 januari 2016 en is open voor deelnemers uit Nederland. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Heel veel succes allemaal!Categorieën: To Do, Win
Tags: ,81 reacties op “Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L’Occitane & Guhl”
  kelly ebony vlugt

  January 1, 2016

  Wat een lekker pakket heb je samen gesteld ! Even jezelf heerlijk verwennen met dit pakket. Ik vind de leukste blog ( s ) de diy interieur items. ( betonnen huisjes en de waxinelicht houder ).
  Zo een fijne Nederlandse beschrijving. En super leuk eindresultaat! Ik wil er meer!
  Crea het nieuwe jaar in, en hopelijk lekker verwent.


  Hilde VE

  January 1, 2016

  TAG | I LOVE SLEEP – TAG (+WIN) deze post van onlangs vond ik erg leuk en je kan er nog iets mee winnen ook! Ik houd ontzettend van allerlei winacties trouwens.
  Hierbij wens ik je nog een super 2016 !!! Doe zo verder zou ik zeggen ! Ik volg je waar ik kan ;-).


  Diana De Meyer

  January 1, 2016

  WAT EEN HEERLIJK PAKKET PURE VERWENNERIJ


  Debbie Faber

  January 1, 2016

  Ik vind de DIY blogs en “binnenkijken bij…” altijd erg leuk om te lezen! Zo doe ik leuke ideeën op voor in mijn eigen huis

  Gelukkig nieuwjaar!

  O ja, ik volgde je trouwens al op bloglovin en Facebook


  corry de vos

  January 1, 2016

  Wauwie wat een leuke start van het nieuwe jaar ook in 2016 is mijn motto

  Goede verzorging is een uitje voor mijn tere huidje ik wordt 65 binnenkort
  Dus gooi mij maar in de hoge hoed dan begint het nieuwe jaar voor mij heel goed ?


  Laura

  January 1, 2016

  Wat een super leuke winactie!! Ik doe graag mee ik vind je DIY blog posts altijd heel leuk om te lezen (huis herfst klaar maken & betonnen huisjes maken). Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsletter


  Natascha

  January 1, 2016

  Wat een leuke win actie!
  Het afgelopen jaar vond in de Posts over je aanstaande huwelijk het leukst om te lezen! En ook de fashion fix vind ik erg leuk.
  Ik volg je al overal


  Nynke B

  January 1, 2016

  Ten eerste de beste wensen! Wat een geweldig pakket. Ik volg je via FB en bloglovin en ik doe graag mee.  January 1, 2016

  Wat een super winactie! Bloglovin, FB en de nieuwsbrief was ik al op ingeschreven. Heb deze fijne giveaway gedeeld op FB. En nu mijn favoriete artikel… Ik kan eigenlijk niet kiezen, een kijkje in je leven vind ik al bijzonder… Alles waar Nala in voorkomt is super cute, als poezenmoeder word ik daar altijd blij van ? Maar ook een kijkje in de voorbereiding van je huwelijk, zo bijzonder… Oh en de binnenkijkers, altijd leuk! Moet ik echt kiezen?  January 1, 2016

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik volg je nu via facebook en volgde je al op bloglovin
  En wat een moeilijke vraag, welk artikel vind ik het leukst… Ik kan niet zomaar 1 artikel kiezen, want al jouw quotes vind ik altijd enorm inspirerend Hoewel het vaak maar een kleine zin is, ga ik er toch vaak over na denken of tovert het een glimlach op mijn gezicht

  Fijn 2016!


  Mirjam Hellingman

  January 1, 2016

  Ik volgde je natuurlijk al op Facebook en volg je nu ook op Bloglovin en heb natuurlijk ook je bericht gedeeld!Ik vond je DIY:Kerstboom van takken erg leuk. Ik heb er zelf een van hout. De allerbeste wensen voor2016!  January 1, 2016

  Wat ontzettend leuk! Ik vind binnenkijken bij.. altijd erg leuk! Altijd zo verschillend en dus erg inspirerend!  January 1, 2016

  Wat een leuk pakket!
  Je hebt zo veel leuke posts geplaatst dat ik niet één kan kiezen, maar de posts over interieur hebben mij erg geïnspireerd. Ik ben kort geleden gaan samenwonen en heb veel gehad aan je tips en diy posts, zoals het pronkrek van een gaatjesbord. Simpel maar super leuk!
  Om extra kans te maken heb ik mijzelf ingeschreven voor je nieuwsbrief.


  Anita H.

  January 1, 2016

  Ik heb alles gedaan voor extra kansen. Mooi pakket!


  Anna

  January 1, 2016

  Oef, wat een hoop inspirerende blogs. Toch steken er bij mij 2 boven uit. De eerst gaat over Kapsels: creatief met vlechten. Ook toen ik klein was werden mijn haren ingevlochten door een buurvrouw. Ik heb erg fijn haar dus dat was nog altijd wel een klusje. Ik ben denk ik zo ongeveer een van de weinige vrouwen die niet bij zichzelf kan vlechten. Bij een ander lukt met nog net een beetje (een losse vlecht) terwijl ik juist van vlechten houd!! De filmpjes heb ik dan veelvuldig bekeken en ik moet zeggen dat deze me erg inspireerden. Helaas, lukt het mij nog niet bij mezelf maar ik heb een lief zusje die wel handig is en zo nu en dan iets moois maakt. Ik blijf echter oefenen op werk (op een buitenschoolse opvang) waar genoeg meisjes zijn die hun haren op een vlecht willen. Ik heb voor de bruiloft van mijn zusje ook hier inspiratie opgedaan en gekozen voor een grove vlecht. Helaas had ik te weinig haar volgens de kapper waardoor de vlecht niet zoals ik in mijn hoofd had is geworden, maar ach dat mocht de pret niet drukken.

  De andere is een persoonlijke blog van je over de ziekte van pfeiffer en hoe je daarmee om bent gegaan (en ook nog wel met de gevolgen omgaat) maar vooral welke lessen je daar uit hebt geleerd. Ik heb geen pfeiffer, iets anders, maar ook ik heb geleerd het te accepteren. Je hebt toch geen invloed op wat er binnen je lichaam gebeurd. Je moet er het beste van maken en dat kan alleen JIJ zelf. Je hebt dat erg goed benoemd. Ik twijfelde heel erg of ik op vakantie moest gaan, een week voor ik het nieuws hoorde, maar ik ben toch gegaan naar Argentinië en Brazilië. En ja, het heeft me ontzettend goed gedaan: de afleiding, het weer, de omgeving, de mensen!! Ik sluit me volop aan bij de punten die je geeft bij de levenslessen die je hebt geleerd en daarom hoort ook deze post bij mijn favorieten.  January 1, 2016

  Ik volgde je al op Facebook, en volg je nu ook op alle andere social media. Daarnaast heb ik het bericht gedeeld op twitter en Facebook. Een goed begin van het jaar!


  Tamara V

  January 1, 2016

  Hoi
  Wat een superactie weer om het nieuwe jaar mee te beginnen.Het kan niet op.
  Ik ben studente dus voor mij geen budget voor cadeautjes onder de boom maar met zoveel mooie en lekkere producten waar ik meerdere personen blij mee kan maken dat geeft me een heel goed gevoel.Ik wens jou ook voor 2016 weer veel inspiratie voor veel leuke,lieve,leerzame en verrassende blogs en ik blijf je met veel plezier volgen.Een nieuwjaarsgroet uit het “warme Zuiden”


  Maris

  January 1, 2016

  Een unplugged bruiloft (in 2016)?


  Anita te Gussinklo

  January 1, 2016

  Het leukste artikel, wat me dan bijstaat he? is het artikel dat je door Romano ten huwelijk bent gevraagd.
  Erg leuk verslag je sliep toen in de Euromast weet ik nog.
  Margot, de allerbeste wensen voor 2016.
  Ik heb deze toffe actie ook gedeeld op Facebook & Twitter.


  Riekie Bos

  January 1, 2016

  wat een heerlijke gulle winactie, ik waag graag een kansje!
  Je DIY blog posts lees ik graag, knutselen, pimpen en frutselen is het liefste wat ik doe.
  Ik like de My Simply Special Facebookpagina en heb de winactie op facebook gedeeld.
  En ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief.
  duim duim duim, gelukkig nieuwjaar en groetjes van Riekie


  Joyce

  January 1, 2016

  Wat een heerlijk pakket om te winnen, ik heb nog niet heel veel van je gelezen maar de diy vind ik toch wel heel erg leuk om te lezen ook omdat ik mijn eigen huisje heb en dankzij jouw diy heb ik al wat leuke eigen gemaakte dingetjes in huis staan


  Ling Choi

  January 1, 2016

  Ik volg je op Facebook en Bloglovin. Je DIY blog post vind ik altijd leuk om te lezen. Het is denk ik volkomen overbodig om te zeggen dat ik dat pakket zo onwijs gaaf vind!!!! Dit zou mijn stoutste dromen nog overtreffen! Geweldig…. Er zit niks anders op dan nu kei en keihard te gaan duimen!!!!


  Karolien Vis

  January 1, 2016

  Wat een prachtig pakket….!!! Ik doe heeeeeel graag mee.
  1 van mijn favoriete artikelen is LOOK: SHINING TAUPE. Ik haal veel inspiratie uit de looks, deze vind ik prachtig omdat ik hem zelf ook redelijk goede voor elkaar krijg

  Je kunt mij terug vinden op alle kanalen, en ik jou dus ook!


  Sarah

  January 1, 2016

  Ik houd van de spulletjes in het verwenpakket, ook je blogs zijn inspirerend en leuk!


  Lies

  January 1, 2016

  Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!!

  Ik doe heel graag mee :-), ik volg je natuurlijk al op facebook en bloglovin en heb me nu ook net ingeschreven voor de nieuwsbrief!


  Hanne

  January 1, 2016

  Zeker en vast al een geweldig gelukkig nieuwjaar!!!!
  En ik doe zeker mee, wie niet waagt niet wint he! Superfijne actie echt ook!
  Ik ben benieuwd en ik duim!
  Zo’n topproductjes wil iedereen wel!!


  Sanne

  January 2, 2016

  Wat een heerlijk pakket! Ik ben zelf ook groot fan van Rituals en vind deze producten dan ook heeeerlijk. Het merk Christian Faye ken ik zelf niet dus wat lijkt het mij leuk om hier mee te experimenteren. Ook ben ik echt dol op thee en eigenlijk ben ik dol op alle producten uit dit pakket dus wat zou het tof zijn om te winnen! Jou blogs zijn erg inspirerend en vermakend. De leukste blogs vind ik de DIY’s. Ik ben erg creatief en sta open voor nieuwe dingen! Laatst heb ik nog het kussen stempelen gedaan. Wat een leuk resultaat! Ik ben hier heel erg blij mee en ze staan leuk in huis.
  Wat ik extra heb gedaan om te winnen (fingers crossed) is mij ten eerste inschrijven voor de nieuwsbrief, en ten 2e zal ik dit bericht delen op Twitter. Wat zou het tof zijn om dit pakket te winnen en lekker jezelf te kunnen verwennen!


  Eline

  January 2, 2016

  Ja ik doe ook graag mee ! Zoiets winnen lijkt me een mooie manier om het jaar te beginnen. De leukste post vond ik toch ook degene waar Romano je ten huwelijk vraagt. En het recept van de witte chocolade cupjes met mousse, hmmm.


  Ilsiee prins

  January 2, 2016

  Wauwww… Wat een waanzinnige actie organiseer je weer voor de lezers van je blog! Ik doe graag mee voor een kansje op deze heerlijke verwennerij… mijn favo’s?? De DIY’S… ideaal en superleuk om inderdaad to do it yourselfen!
  Groetjes ilsiee


  Cristina Costa

  January 2, 2016

  Ik waag heel graag een kansje voor dit geweldig pakket voor mijn dochter die binnekort 21 jaar word. Met dit pakket zou ik haar wel heel erg blij maken! Mijn favoriete post is : De 10 populairste posts van 2015 ( my life ) Waarom? Omdat het altijd leuk is om te weten wie achter deze blog zit en welke leuke tips en ideeen je zelf hebt. Ik vind deze dus geweldig! Ik volg je op facebook , bloglovin , nieuwsbrief en winactie gedeeld op facebook!


  Kris Kuang

  January 2, 2016

  Dat zou echt een waanzinnig leuke start zijn van 2016! Kan wel wat lekkere verwenspulletjes gebruiken, daarom loot ik heel erg graag mee.


  Soraya Lago Gonzalez

  January 2, 2016

  Wat een verwend pakket zeg!! Zou ik zeker willen winnen, om samen met mijn dochter te delen. Wij zijn alle 2 fan van je blog, ik vond de blog over je Aanstaande huwelijk erg mooi. Ik ben zelf gek op trouwerijen en bruidsjurken dus ik lees veel over. Mijn dochter vind al your comments over cadeaus prachtig!!


  Kris Kuang

  January 2, 2016

  Heel erg graag maak ik een kans op dit mooie en geweldig samengestelde pakket. Mijn favoriete posts zijn voornamelijk over Interieur en Living en dan Binnenkijken bij.. Hierdoor krijg je leuke ideeën om zelf iets te gaan veranderen en proberen, Bovendien volg ik je op Facebook en dat blijf ik natuurlijk in het nieuwe jaar 2016 ook doen. Ben heel benieuwd wat er allemaal gaat komen.


  Paula

  January 2, 2016

  Gelukkig nieuwjaar!
  Ik heb uw pagina geliked en gedeeld.
  Mijn favoriet is: Kerst decoratie….. Hiermee doe je zoveel leuke ideeën op.
  Ik werd attent gemaakt door mijn vriendin, en was direct enthousiast of uw site.
  Jullie zijn een verrijker voor je huiskamer.
  Zodat je heerlijk van een sfeervol huis kan genieten!
  Liefs Paula


  Serina

  January 2, 2016

  Wat een super winactie! Ik ben gek op de verwen pakketjes dus heb ook aan alles meegedaan om mijn winkans te vergroten. Zulke heerlijke producten waauw zou te gek zijn om te winnen ?
  ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

  Bloglovin, FB en de nieuwsbrief ben ik al op ingeschreven. Heb deze te gekke giveaway gedeeld op FB. En nu mijn favoriete artikel… Ik kan eigenlijk niet kiezen, een kijkje in je leven vind ik al bijzonder… maar de insparatie voor mijn huisje vind ik toch erg leuk ! Maar ook een kijkje in de voorbereiding van je huwelijk, zo bijzonder… & de binnenkijkers. Ik kan wel even door gaan hihi.. De allerbeste wensen nog !


  Linda van wanrooij

  January 2, 2016

  Ik volg je op Facebook …
  Je DIY blog post vind ik altijd leuk om te lezen. Het pakket is super gaaf ! Geweldig…. Er zit niks anders op dan nu kei en keihard te gaan duimen!!!!
  Geliked en gedeeld op Facebook
  Wat een droom zou het zijn.
  Top dat jullie dit organiseren

  Reply


  Linnie verleg

  January 2, 2016

  Facebook ,bloglovin
  En de dIY post super tof
  Ik waag graag een kans


  Angela

  January 2, 2016

  Ik vind vooral de DIY posts heel leuk, maar vooral de post van de hangende luchtplantjes. Dat videotje is mijn favoriet

  volg je al via Facebook


  Hennie

  January 3, 2016

  Wat een meer dan zalige verwenpakket met zoveel mooie en goede producten.


  Cabbitch

  January 3, 2016

  WAt een lekker pakket! IK volg je op Bloglovin en heb de actie geretweet.  January 3, 2016

  Hoi mooie meid!! Ik wens je een fijn 2016, met een stralende huid!! ( Heb je al ).
  Ik kan niet kiezen welke post ik het leukste vond, maar de kerst decoratie, blijft toch wel altijd in mijn achterhoofd hangen! Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief, en ik zal je volgen op bloglovin en deze winactie ( en je site ) delen op FaceBook.. Ik hoop natuurlijk dat ik win, maar ik gun andere ook din fijne, heerlijke, mooie, verwen packet!! Ik weet nog niet veel van deze producten af, maar ik ben me steeds meer gaan verdiepen in dit soort dingen. Ik ben een kwebbelkop, maar ik zal nu stoppen met schrijven!

  Groet,
  Sophie.


  Marie Schreurs

  January 3, 2016

  Wauw, dit is wel een enorme winactie! Ik vond de leukste blogpost het recept van de havermoutrepen. Heb ze zelf gemaakt en echt, wat waren die lekker! En al zeker voor een gezond tussendoortje! Hopelijk win ik, want dat zou echt heel fijn zijn ?


  Jolijn

  January 3, 2016

  Wat ik het allerleukste vond aan je blog in 2015.. Dat is heel lastig te zeggen. Ik las je artikelen met plezier. Ook de video’s op youtube vind ik erg leuk! Vaak ook hele orginele dingen. Ik heb bijvoorbeeld veel inspiratie gehaald uit de video over je kerstdressoir. Maar zeg, wat een gaaf pakket! Ik maak graag kans Hiervoor heb ik ook alle extra kansen gedaan, ik heb voor twitter gekozen om te delen.
  Liefs, Jolijn


  Amber Eva

  January 3, 2016

  Wauw wat een super gave actie zeg!! Ik doe graag mee Je post van t zelf maken van een kerstboom vond ik tof. Volgend jaar ga ik het zelf proberen Geliked, gedeeld en gereageerd!!


  Mandy

  January 3, 2016

  Wauw!! Wat een super lekker verwen pakket!!!! Ik hou er van!!! De leukste blogs vind ik de diy post. Vond deze erg leuk. Heb via Facebook ook de win actie geliked en gedeeld!! Nu hopen en duimen


  Danielle

  January 3, 2016

  Wat een super verwenpakket!!
  I it!!


  jacqueline

  January 3, 2016

  graag laat ik me in 2016 ook verwennen met superproducten! proficiat voor je blog!


  elisabeth maria martina

  January 3, 2016

  het nieuwe jaar zou niet mooier kunnen beginnen


  Tamara TS

  January 4, 2016

  Wat een mega-winactie! Ik was al overal volger, dus ik heb alleen gesaved, gedeeld en getweet. (FB Tamara Mara Großmaul en Twitter @paramara1982). Ik vind vooral de Fashion Fixes erg leuk, altijd leuk om te zien hoe iemand anders combinaties maakt. Mijn favoriet is iets heel anders: Het aardbeien/yoghurt-ijs met alpro, omdat ik zelf lactose-intolerant ben en het altijd geweldig is om iets te vinden dat ik wel mag eten.

  Ik wens je een gezond en gelukkig 2016!


  Anita Diepeveen

  January 4, 2016

  Hiermee begint het nieuwe jaar meteen goed Mij maak je hier erg blij mee Ik heb alles gedaan om extra kans te maken


  Anne van Schaijk

  January 5, 2016

  Hoi Margot,
  Voor mij blijven de dagboekposts het meest interessante van je blog. Dan blijf ik toch op de hoogte van je leven ondanks dat ik je niet zo vaak meer zie. Bij uitstek degene van je verloving natuurlijk

  Ik wens je een heel goed 2016!!
  Het wordt in ieder geval een jaar met hoogtepunten.

  Graag doe ik ook een poging op het winnen van het pakket.
  Ik ben niet zo thuis in alle social media, dus ik hou het bij dit berichtje en Facebook.

  Liefs Anne


  melissa

  January 5, 2016

  Ik vind de DIY blogposts altijd het allerleukste en deze lees ik dan ook graag. wat een leuke actie ook, ik doe heel graag mee en volg je via fb.


  Femk

  January 6, 2016

  Wat een super mooi pakket Heb je pagina geliked op facebook en je ook gevolgd op bloglovin! Dagboek postjes zijn altijd het leukst :)!

  liefs,
  Femke  January 6, 2016

  Ik doe graag mee!
  Ik vond het artikel over gezond aarbeienijs heel fijn! Aangezien ik het zelf uiteraard heb uitgeprobeerd en het echt super lekker was!
  heb de volgende stappen gedaan
  facebook en bloglovin gevolgd; zoelouwerse

  liefs, Zoë


  Saskia

  January 6, 2016

  Heerlijk zo’n verwenpakket! Perfecte start van een nieuw jaar!!
  Ik heb je FB-pagina geliked en me aangemeld voor de nieuwsbrief! (En natuurlijk hier een reactie achter gelaten, haha). Liefs, Saskia  January 6, 2016

  Oehh lastig kiezen hoor! Ik vond al je posts rondom je verloving/jurk kiezen/enz. superleuk om te lezen. : D

  Ik volgde je al op Facebook en Bloglovin!


  Liesbeth

  January 7, 2016

  Mijn favoriete post op My Simply Special van 2015? Tja, dat zijn er meerdere: zo vind ik de DIY én de recepten bijna altijd geweldig leuk, lekker én superhandig om zelf te maken Ik volg je via bloglovin en heb deze actie gedeeld via facebook en twitter. Ook was ik al ingeschreven op je nieuwsbrief.
  Geweldig super-pakket trouwens! Groetjes, Liesbeth


  Marinka

  January 7, 2016

  Hi Margot,
  Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Je vraag wat mijn favoriete post is vind ik heel lastig! Ik hou van beauty, interieur.. fashion! mysimplyspecial staat hier vol mee! Persoonlijk vind ik het leuk om wat te lezen over je bruiloft. Dat komt omdat ik zelf afgelopen augustus getrouwd ben (op het strand van Ameland ^_^) en ik vind het ZO leuk om te zien/lezen wat anderen doen. Het brengt zoveel geluk en mooie momenten met zich mee. Daarnaast ben ik dol op jouw DIY. Ik vond die met de geometrische waxinelicht houders en betonnen huisjes super! Ik ga dan ook in 2016 lekker door met het lezen van je blog/bloglovin/volgen op social media. En duimen voor dit mooie pakket!
  Liefs, Marinka


  Hanne

  January 7, 2016

  Wauw wat een actie?!?!
  Lijkt me super om deze te winnen wauw echt zalig! Ik waag dus zeker een kans!!!


  Hanne
  January 7th, 2016


  En ik vind btw je receptjes altijd zalig! Zo lekker en niet moeilijk te maken!


  Ramona pisters

  January 7, 2016

  Wow wat een mooi pakket heb je samen gesteld , ik vind het leuk op je site decoreren met glazen kistjes ?Geliked gedeeld op fb en volg blovin je hebt altijd leuke blogs er op staan , leuk om te lezen ??? zou een gat in de lucht springen als ik het pakket mocht winnen ?


  Amber Eva

  January 7, 2016

  Wauw amazing!!! Wat een heerlijke producten ?


  menke

  January 7, 2016

  Hoooii? ik volg je misschien pas een half jaartje / jaartje, maar vond het meteen heel leuk❤ ik heb wat posts gelezen maar niet alles… ik mis veel omdat ik niet altijd Facebook check, maar meer Instagram maak daar een account op!!? ik vind vooral de etens posts heel lekkah? en de fashions posts omdat ik het altijd leuk vind om te zien wat andere mensjes kopen??

  Liefss Menkee??


  menke

  January 7, 2016

  Hoooii? ik volg je misschien pas een half jaartje / jaartje, maar vond het meteen heel leuk❤ ik heb wat posts gelezen maar niet alles… ik mis veel omdat ik niet altijd Facebook check, maar meer Instagram maak daar een account op!!? ik vind vooral de etens posts heel lekkah? en de fashions posts omdat ik het altijd leuk vind om te zien wat andere mensjes kopen??

  Liefss Menkee??  January 7, 2016

  Yep heb de grieperdepiep maar zodra het kan ga ik weer aan de gang ! Ik ben een creatieve persoon en jouw blogs met leuke spulletjes om ZELF te maken doen het altijd erg goed


  jacqueline

  January 7, 2016

  heel graag doe ik hiervoor mee! mijn motto van 2016 is genieten! en hiermee zal ik dit zeker kunnen doen!


  Femke

  January 7, 2016

  Oh wat een leuke winactie, ik volg je nou al best wel lang en ik lees iedere keer je blog weer met veel plezier, ik vind je diy altijd zo leuk, en natuurlijk ook het eten en sporten. Eigenlijk kan ik gewoon niet kiezen ;). Blijf zo Door gaan en owja ik heb mee gedaan om extra kans te maken. Fingers crossed ?


  Ansuya Lalay

  January 7, 2016

  Jammer genoeg heb ik geen favoriet. dit komt meer omdat ik je fb page niet zo op zie poppen op mijn feed grrr. Dus jammer genoeg geen favo.
  Maar ik zag dat je vandaag iets van marsmello chocolaatjes hebt gepost. en eerlijk is eerlijk ben nieuwsgierig geworden dus ik ga m nu snel lezen hihi


  Maya V

  January 7, 2016

  De diy-kattenmand, of..dat vindt mijn beestje eigenlijk de beste die je postte in 2015 Mijn rode kater was er erg blij mee en het was simpel te maken!

  Enne,.. dat verwenpakket kan ik goed gebruiken met mijn BRUILOFT in het vooruitzicht! Heerlijke producten om maximaal te kunnen stralen!

  Groetjes, Maya


  natasja emmen

  January 8, 2016

  WHOW wat een onwijs lekker en fijn pakket, hier word je als vrouw toch helemaal vrolijk van!! Ik in ieder geval wel….haha Ik heb alle stapjes doorlopen en ga heel hard duimen  January 8, 2016

  Woow wat een heerlijk pakket. Pure verwennerij. Jouw blogtls met spulletjes zelf te maken is echt super leuk!!


  Annemarie

  January 12, 2016

  Ik vind de binnenkijkers en DIY’s altijd erg leuk om te lezen. Verder volg ik je al via Bloglovin.
  Groetjes!


  carola donkelaar

  January 14, 2016

  Wat een gaaf pakket, heerlijk cadeautje
  Heb nog genoeg gave foto’s van mn vakantie in Thailand die ik graag zou willen laten afdrukken.
  Oh binnenkijken is zeker mn favoriet echt zo leuk! Altijd leuke ideetjes op doen..

  Volg je overal behalve twitter

  Fijne dag,

  Liefs Carola


  Rianne

  January 14, 2016

  Ik maak graag kans!
  Helaas ben ik niet zo van Facebook máár ik heb de actie wel voor je gedeeld op twitter @riannetour
  De leukste post vond ik over je jurk!


  Nadine

  January 16, 2016

  Het leukste vond ik de blog over jou wishlist van keukenspullen. Ik ben zelf gek op koken en op interieur en wist dat ik dit jaar zou gaan samenwonen (1 februari is het zover) dus ik wilde dolgraag mooie goede spulletjes voor in ons nieuwe keukentje hebben en heb serieus alles wat op jou lijstje stond het afgelopen jaar gekocht en gevraagd voor mijn verjaardag, sinterklaas en kerst. Nu kan ik 1 februari met mijn nieuwe tools aan de slag en ik kan niet wachten. Benieuwd naar alle blogs in 2016, ik hou het in de gaten :)!

  Oh, en ik like de facebookpagina, op bloglovin en ontvang je nieuwbrief!


  celine

  January 18, 2016

  Ik vind de bruiloft blogs het leukst omdat ik het super leuk vind om je ideeen en updates te lezen over de bruiloft. En ik ben gek op bruiloften en om er over te lezen. Ik heb op facebook en twitter gedeeld


  celine
  January 18th, 2016


  Ik heb eigenlijk alle extra gedaan  January 19, 2016

  Het is een moeilijke keuze wat ik het leukste artikel vind. Ik vind je recepten en bruiloft artikelen denk ik het leukste.
  Facebook Lieke van Veen
  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

  Ik volg je op bloglovin en facebook en ik heb deze winactie gedeeld via fb!  January 19, 2016

  Jeetje wat veel! Ik doe heel erg graag mee! Ik kan niet echt één favoriete post kiezen, maar ik vind je rubriek ‘binnenkijken bij…’ heel erg leuk! Ik vind interieur heel interessant en hoop over anderhalf jaar m’n eigen echte huis ook in te richten. Daarom doe ik graag inspiratie op door bij anderen thuis te kijken.

  Ik heb je Facebookpagina geliked (Jolet Sligter) en volg je via bloglovin’.

  Keeping my fingers crossed!


  Popke Cuypers

  January 23, 2016

  Wat een ontzettend leuke winactie! Wij zijn net verhuisd, en wat is dat stressvol! Ik kan wel wat ontspanning gebruiken..

  Xx


  Regina

  January 23, 2016

  Whoww wat een gaaf pakket!
  Je zou het maar winnen, echt helemaal geweldig!
  Mijn favopost is; Beauty/Diy. Ik ben dol op alles wat met beauty te maken heeft. En de post’s met de diy probeer ik allemaal uit.
  Helemaal leuk want ik deed nooit iets met diy tot ik ze bij jou zag.
  Zoals de wipped body butter en de lippenbalsem.
  Ik moet nog wel even wennen want het is nu vaak nog een beetje een knoeiboel haha maar ik heb er veel plezier in.
  Ik volg je op Bloglovin, FB en Twitter. Ik ontvang je nieuwsbrief. En heb gedeeld op Twitter en FB.
  Fijn weekend!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie