Winactie: Verzorgingsset van Dr. Hauschka - My Simply Special
15/04/2015

Winactie: Verzorgingsset van Dr. Hauschka

Nieuwe producten uitproberen blijft leuk toch? Een tijdje terug mocht ik wat producten testen van Dr.Hauschka, een merk waar ik eigenlijk nog helemaal niet bekend mee was. Mijn huid werd heerlijk rustig van de producten met natuurlijke ingrediënten, en nu mag ik jullie ook blij maken met een leuk setje. Je kan namelijk een verzorgingsset winnen voor een ‘vitaliserend verzorgingsritueel’, en meedoen is heel simpel!

Winactie: Verzorgingsset van Dr. Hauschka

Dit leuke setje is geschikt voor elk huidtype en bevat alles wat je nodig hebt om eens heel lief te zijn voor je huid. Doe eerst wat van het ‘gezichtsdampbad’ in een schaal heet water en stoom je gezicht. Daarna kan je kiezen uit een vitaliserend masker en een reinigende versie. Om de set compleet te maken zit er ook een porseleinen kommetje bij met een penseel. Zo kan je de maskers makkelijk aanbrengen.

Winactie: Verzorgingsset van Dr. Hauschka

Wil je kans maken op dit fijne setje? Meedoen is heel simpel:

 • Laat een reactie achter onder deze post en vertel in je reactie wat jij het liefste doet als je een masker op hebt.
 • Like de My Simply Special Facebookpagina.
Wil je meer kans maken (en mij heel blij maken)? Dit kan je doen:

Vergeet in je reactie niet te vermelden wat je gedaan hebt om extra kans te maken! Deze winactie loopt tot en met zaterdag 25 april 2015 en is open voor deelnemers uit Nederland en België. De winnaar ontvangt een mail en moet binnen drie dagen reageren, anders wordt er een andere winnaar getrokken.

Winactie: Verzorgingsset van Dr. Hauschka

Succes allemaal!

 Categorieën: To Do, Win
Tags:27 reacties op “Winactie: Verzorgingsset van Dr. Hauschka”

  April 15, 2015

  Leuke winactie. Succes er mee!  April 15, 2015

  Wat een leuke winactie, ik doe mee! Wat ik het liefst doe met een maskertje: bloggen, lezen of een serie kijken. Ik kan niet heel de tijd stilliggen dus ben ook met een maskertje op altijd bezig! Ik volg je via bloglovin en heb je facebookpagina geliked!
  Liefs, Iris  April 15, 2015

  Heel leuk maar sla toch even over!  April 15, 2015

  Is dit ook geschikt voor mensen met b.v rosasia (hele gevoelige huid, rode vlekken en soms ook branderig gevoel)? Ik heb hier namelijk last van en kan zowat niets gebruiken zo ja, dan zou ik hem graag willen winnen


  Evelien

  April 15, 2015

  Hoii!
  Super leuke winactie.
  Mijn huid kan wel even een oppepper gebruiken dus het lijkt me super leuk om deze set te winnen.
  Ook vind ik het leuk om nieuwe merken uit te proberen.
  Je site wordt trouwens steeds beter.
  Dikke kus


  Evelien
  April 15th, 2015


  Ik heb trouwens je Facebook geliked en ben je gaan volgen op Bloglovin’!


  Anita te Gussinklo

  April 15, 2015

  Wat een (h)eerlijke actie.
  Het liefste wat ik doe als ik een maskertje op heb is even liggen op bed en dan een magazine lezen. (ultiem ontspannen)
  Ik volg je via Bloglovin & Facebook en heb de actie ook via Twitter gedeeld.


  Ilsiee prins

  April 15, 2015

  Wat een geweldige actie heb je organiseerd voor de lezers van je blog. Ik maak heel erg graag een kansje, wat een verwennerij zeg.. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen! Fijne avond, groetjes ilsie


  Grete Karina

  April 15, 2015

  Dr.Hauschka is een heerlijk merk, ik maak graag kans op dat fijne setje!

  Ik like de My Simply Special Facebookpagina en heb de winactie op FB gedeeld.
  Ook volg ik My Simply Special op Bloglovin en twitter.

  groeten,
  Grete Karina


  Sanne

  April 15, 2015

  Wat een leuke actie, en mooie foto’s. Als ik een maskertje op heb , ben ik het liefst ontspannen en lees ik het liefst een romantisch verhaal. En even zalig wegdromen.


  Denise

  April 15, 2015

  Ik ben een echte boekenworm dus als ik een maskertje op heb kruip ik lekker op de bank met een pot thee en een goed boek. Geurkaarsje aan en het ultieme ontspannen kan beginnen!


  Anita H.

  April 15, 2015

  Ik heb alles gedaan voor de extra kansen en ik maak graag kans op dit setje.


  Vandecasteele Linda

  April 16, 2015

  wauw wat een topactie
  ik heb deze actie gelikd en gedeeld op facebook
  en hoop dit setje te mogen winnen


  Angel

  April 16, 2015

  Het liefst luitster ik naar muziek


  Linda Smeets

  April 17, 2015

  Als ik een maskertje op heb dan ga ik even relaxed liggen met mijn ogen dicht en een muziekje op de achtergrond, heerlijk ontspannen!


  Anne

  April 17, 2015

  Wat ik het liefst doe als ik een maskertje op heb is mijn favoriete series op Netflix kijken. De tijd vliegt dan voorbij.

  Als extra winkans ben ik je gaan volgen op Bloglovin!


  Natascha

  April 17, 2015

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee
  Ik volg je overal en zal je bericht delen op twitter/Facebook!  April 19, 2015

  Wat een interessante producten. Ik heb zelf een schoonheidssalon maar ben altijd erg geinteresseerd in andere cosmetica.
  Als ik ‘gevangen’ zit in een masker, kijk ik het liefste een film. Dan ben ik ontspannen en is de kans het kleinste dat ik met mijn handen aan mijn gezicht zit, mijn haar erin blijft hangen of vergeet dat het op mijn snoet zit.  April 19, 2015

  * oeps, en ik volg extra op bloglovin


  Hilde VE

  April 19, 2015

  Als ik een masker opheb wil ik gewoon lekker nietsdoen, mijn gedachten om nul zetten. Heb alle stapjes ondernomen: Facebook, Twitter en Bloglovin’.


  Esmeralda Groenland

  April 20, 2015

  Ik heb alles gedaan om kans te maken. Ik ga het liefste even mediteren. Lekker me-time.  April 20, 2015

  Leuk, ik doe graag mee en ga zo meteen je fb pagina liken! Ik doe het liefst andere badkamerdingetjes terwijl ik een masker op heb, zoals mijzelf een pedicure geven, epileren, of mijn nagels doen


  Cheyenne Jansen

  April 21, 2015

  Leuk hoor. Ik ken het merk en heb er veel over gehoord. Ik kies zelf ook altijd voor natuurlijke producten omdat ik echt verschil merk. Ik doe meestal een masker op als ik in bad ga of soms ook in de ochtend als ik me klaar maak. Iedere dag een klein momentje voor jezelf nemen maakt je dag veel aangenamer dus ik doe zeker mee.
  Ik volg je op facebook en bloglovin onder mijn naam Cheyenne Jansen en ik heb bericht gedeeld op twitter onder dezelfde naam

  Groetjes,

  Cheyenne  April 23, 2015

  Wat een leuke win-actie! Wat ik het liefst doe als ik een masker op heb? Ik doe vaak een masker op als ik in bad ga, en dus even heerlijk tot rust kom. Als ik niet in bad lig, zet ik vaak mijn favoriete serie op (Orphan Black of Pretty Little Liars) en kijk ik deze heerlijk in bed. Een maskertje betekent voor mij echt even een zen-momentje. Ik heb je Facebook-pagina geliked en volg je (al een tijd) op Bloglovin’! Succes iedereen


  barbara

  April 24, 2015

  Zo mooi pakket. Ik doe graag mee. Ook op Facebook en Twitter


  Frieda

  April 24, 2015

  Ga vaak in bad met masker op. Geniet er dan lekker lang van !

  Facebook geliked en gedeeld. Bloglovin gevolgd.


  Demi

  April 24, 2015

  Ik zie een verzorgmomentje voor mijn huid als heerlijk uitrust moment na een lange dansrepetitie week, waarbij we veel lichaamscontact hebben en veel contact met de vloer hebben. Daarom is het fijn om in het weekend jezelf even goed te verzorgen met goede producten, zodat ik er de volgende week weer fris tegen aan kan.
  Heerlijk een momentje voor mezelf in bad. Momenten om naar uit te kijken.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie