Wishlist: beauty - My Simply Special
23/04/2014

Wishlist: beauty

Dagelijks bezoek ik een aantal beautyblogs en dat betekent ook dat ik af en toe een review tegenkom waar ik wel heel nieuwsgierig of hebberig van word. Die producten zet ik altijd op mijn wishlist zodat ik ze niet kan vergeten. Vandaag leek het me leuk dit lijstje met jullie te delen.


Wishlist: beauty

Op kittehscupcakes.nl kwam ik een nieuw product van The Body Shop tegen. De Vitamin E Overnight Serum-In-Oil belooft verzorgend te werken en de vochtbalans te herstellen. Ik ben heel benieuwd hoe mijn huid hierop zou reageren.

Verkrijgbaar in de winkels en webshop van The Body Shop voor €19,00.

Wishlist: beauty

De laatste tijd kom ik vaak reviews tegen van Micellaire producten. Het wordt dus tijd om dat ook eens uit te proberen. Zodra mijn huidige make-up remover op is wil ik een fles Garnier Micellair Reinigingswater kopen waar Cynthia van MissLipgloss.nl erg positief over is.

Verkrijgbaar bij de drogist voor €6,99.

Wishlist: beauty

Een ander product waar Cynthia me erg nieuwsgierig naar gemaakt heeft, is de Radiance-Plus Golden Glow Booster van Clarins. Deze zelfbruiner meng je met je normale dag- of nachtcrème en zo bouw je vanzelf een mooi kleurtje op. Dit lijkt me ideaal voor mij aangezien mijn gezicht altijd bleker is dan de rest van mijn lichaam.

Verkrijgbaar bij Ici Paris voor €25.

Wishlist: beauty

Over de badproducten van Lush kom ik vaak positieve verhalen tegen op heel veel verschillende blogs. Eerlijk? Ik heb er nog nooit een geprobeerd. Ik vind het dus tijd om daar eens verandering in te brengen. De Yuzu and Cocoa Bubbleroon bubble bars en Ceridwyns Cauldron luxury bad melts lijken me in elk geval erg fijn.

Verkrijgbaar in de winkels en webshop van Lush, de prijzen variëren.

Een tijdje geleden ontdekte ik door bovenstaande video het kanaal van Lauren. Wat een mooie meid en ze maakt fijne tutorials! In veel video’s gebruikt ze nepwimpers van Red Cherry. Deze nepwimpers schijnen erg fijn te zijn en zijn ook nog eens budgetvriendelijk.

Verkrijgbaar in verschillende online shops en op ebay voor een paar euro.

Wishlist: beauty

Jullie weten vast al dat Urban Decay uit is gekomen met een derde “Naked’ palette. Zelf ben ik erg blij met de eerste twee varianten, maar sinds ik de foto’s van nummer 3 heb gezien op Beautylab.nl staat deze nieuwste versie ook op mijn wishlist. Wat een fijne en draagbare kleuren!

Verkrijgbaar bij Sephora en (meestal) in verschillende webshops als HQhair en Beautybay voor ongeveer €45.

Wishlist: beauty

Wat staat er op jullie beauty wishlist?

Bron: foto 2345, 6, 7Categorieën: Beauty, Body, Shop, To Do7 reacties op “Wishlist: beauty”

  April 23, 2014

  Mooie wishlist!  April 24, 2014

  Bij mij staat de Naked 3 ook erg hoog op mijn wishllist! <333  April 26, 2014

  mooie wishlist! die miscelaire reiniger wil ik ook nog proberen  April 27, 2014

  Leuke wishlist! Ik heb zelf de zelfbruiner van Clarins, echt een topproduct!  April 27, 2014

  Op mijn wish listje staan een klein palette van essence, de ene met de pastel tintjes,…en een felblauwe eyeliner wil ik ook wel erg graag…  April 30, 2014

  Leuke wishlist, ik word er helemaal hebberig van! Weet je toevallig nog wat je gebruikt hebt voor de look in de bovenste foto? Vind hem erg mooi! Xx


  Margot // MySimplySpecial
  April 30th, 2014


  Dankje! Ik heb eerlijk gezegd alleen geen flauw idee meer wat ik gebruikt heb. Sorry! Het is al een wat oudere foto.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie