Wishlist: fashion - My Simply Special
18/04/2014

Wishlist: fashion
Na mijn sessie met een H&M Style Advisor heb ik een aantal mooie nieuwe kledingstukken gekocht. Fijne aanwinsten, maar toch heb ik nog een wishlist. Op dit lijstje staan een aantal basic items die ik graag zou willen hebben om mijn garderobe klaar te maken voor de lente en zomer. Kijken jullie mee?

Wishlist: fashion
Al een hele tijd staat er een blazer op mijn wishlist. Geen standaard blazer, want die heb ik wel. Nee, ik wil een zwarte, korte, getailleerde blazer die perfect is voor over jurkjes. Ik heb het namelijk heel snel koud en dan is het wel fijn een mooi jasje te hebben voor als ik een jurkje aandoe naar bijvoorbeeld werk of een bruiloft. 
 
Wishlist: fashion
Een witte blouse is natuurlijk een heel basic item, maar toch heb ik nog geen fijn exemplaar in mijn kast. Ik wil een niet al te lange blouse, gemaakt van een soepel vallend stofje en met een v-hals. Dat moet te vinden zijn toch?
 
Wishlist: fashion
Ik heb twee zomerjurkjes in mijn kast die ik zo even over een bikini aan kan trekken. Het probleem? Ze zijn allebei zwart. Tijd dus voor een variant in een leuk, zomers kleurtje.
 
Wishlist: fashion
Ik heb een aantal jaren een fijn blauw-wit gestreept shirt met korte mouwen in mijn kast gehad. Ik ben niet zo van de prints, maar dat vind ik toch altijd wel leuk. Helaas was het shirt versleten en moet ik op zoek naar een nieuwe. Ik denk dat ik nu voor een zwart-witte versie wil gaan.
 
Wishlist: fashion
Nude kleurige pumps trokken me eigenlijk nooit. Toch zie ik de laatste tijd wel vaak mooie outfits langskomen op Pinterest en het is echt een kleur die overal onder kan. Toch wel handig! Ik denk dat ik maar eens moet gaan kijken of het niet toch wat voor me is. 
 
Wishlist: fashion
Ik ben denk ik al een jaar of twee op zoek naar de perfecte strandtas. Hij moet licht van gewicht zijn en helemaal plat gemaakt kunnen worden, zodat hij makkelijk mee kan op vakantie. Verder moet hij groot genoeg zijn, niet zo snel vies worden, goed af te sluiten zijn en er natuurlijk leuk uitzien. Logisch toch? Toch is dat blijkbaar niet zo makkelijk te vinden. 
 
Wishlist: fashion

1.  Deze blouse is van Only en lijkt helemaal aan mijn eisen te voldoen. (€26,95)
2. Ik vind deze pumps van Taupage erg mooi en ben benieuwd hoe de kleur mij zou staan. (€79,95)
3. Dit jurkje van Morgan is leuk voor naar het strand, maar ook perfect voor ‘s avonds. (€38,95)
4. Een fijn shirt met streepjes is altijd goed. Deze is van Zalando en helemaal niet duur. (€16,95)

Wishlist: fashion

Oke mijn wishlist is stiekem nog wel langer. Ik wil heel graag nog mooie slippers, een zwarte omslagdoek, een maxi rok en een maxi jurk hebben. Wat staat er op jullie fashion wishlist?

bron: foto 12, 3, 4, 5, 7, 8, 9 Categorieën: Fashion, Inspiratie, Shop, To Do3 reacties op “Wishlist: fashion”

  April 18, 2014

  Leuk artikel en leuke inspiratie. Love fashion  April 18, 2014

  LEUk!  April 18, 2014

  Zitten super mooie kleren tussen, had ik nu maar wat geld

  Ps: Zit je al in het bloggerscafé? (Facebookgroep door en voor bloggers)


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie