Zomerse rosé cocktail - My Simply Special
18/08/2016

Zomerse rosé cocktail

Haha, oké de naam voor deze post klinkt misschien iets te fancy voor wat ik met jullie wil delen vandaag. Ik ga het namelijk niet eens een recept noemen, want het is echt te simpel. Maar dat neemt niet weg dat dit een heerlijk zomers drankje is. Perfect voor op vakantie, of gewoon thuis. (Ook als het wat minder zomers weer is.)

Zomerse rosé cocktail

Ingrediënten

Kijk, hier begint het al. Voor dit drankje heb je namelijk maar twee ingrediënten nodig. Handig toch? En de hoeveelheden maken ook nog eens niet heel erg uit. Voor twee glazen kan je uitgaan van:

  • 2 glazen rosé (uiteraard)
  • 4 el cocktailfruit (uit zo’n blik)

Zomerse rosé cocktail

Zo maak je deze zomerse rosé cocktail

Kunnen jullie al raden hoe je dit drankje maakt? Ja, je schept gewoon in elk glas wat fruit (zonder het sap) en daar giet je rosé bij. Klaar! Het lekkerst is als je het drankje even laat staan, want dan wordt de rosé zoeter door het fruit. Yum! (Het gevaarlijke van dit soort zoete drankjes is natuurlijk wel dat het wegdrinkt als limonade terwijl er wel alcohol in zit, maar dat weten jullie vast wel.)

Zomerse rosé cocktail

Ik weet niet meer wie deze ‘rosé cocktail’ bedacht heeft, maar Romano en ik maakte dit eens toen we in Frankrijk waren. Ik postte er toen eens een foto van op Instagram en kreeg meteen de vraag hoe je het maakt. Nou het stelt dus niet veel voor, maar lekker is het wel!

Zomerse rosé cocktail

Hebben jullie een favoriet zomers drankje?Categorieën: Food, LivingEen reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie