Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour (+video) - My Simply Special
27/07/2017

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

Yes, vandaag is het eindelijk tijd voor de roomtour door de babykamer! Hij is al een tijdje af, maar nu ga ik het dan ook met jullie delen! We hebben eigenlijk niks met de muren en vloeren gedaan omdat we nog gaan verhuizen, maar we hebben wel mooie meubels en accessoires verzameld. Ja, ik ben heel blij met het resultaat!

In deze video laat ik de hele kamer zien en geef ik ook een kijkje in de commode en kast. Veel kijkplezier!

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

Natuurlijk heb ik ook foto’s van de kamer gemaakt en hier zie je hoe hij eruit ziet als je in de deuropening staat. We hebben nu vrij veel ruimte, maar in het nieuwe huis zal de babykamer een stukje kleiner zijn. Het badje zal dan ergens anders moeten komen te staan, maar dat komt vast goed.

Als je de kamer binnenloopt, kom je meteen het bedje tegen. Dat kochten we bij Babypark en had ik al op het oog voor we ook maar een echo hadden laten maken. Oeps! Het is eigenlijk een vrij simpel exemplaar, maar dat past gewoon bij onze stijl. Erboven hangen twee posters. In deze post waarin ik vertelde over onze plannen voor de babykamer, had ik het al over de posters van konijntjes die ik op Etsy gezien had. Uiteindelijk heb ik deze set van twee digitale prints gekocht en ze lekker groot laten afdrukken bij Webprint.nl. Vervolgens heb ik ze ingelijst in twee strakke, witte lijsten van Posters.nl. Ik vind ze echt zo leuk! Ze zijn schattig, maar ook weer niet zo zoet dat Romano ze bijvoorbeeld niet leuk vindt.

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

In een hoek van de kamer hebben we een zitplekje gemaakt met het idee dat we hier bijvoorbeeld ‘s nachts voedingen kunnen geven. Het vinden van een mooie stoel was nog een uitdaging, want ik wilde graag iets met een hoge rugleuning. Uiteindelijk vonden we deze bij Ikea en daar komt het kleedje ook vandaan. Dit is zo’n goedkoop vachtje van een tientje, want deze kan je wassen. Dat leek me wel handig! Verder heb ik er een gezellig hoekje van gemaakt met spullen die we al in huis hadden. Misschien dat een staande lamp fijner is, maar dat merken we vanzelf.

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

Ik had nog een verhuisdoos staan met een paar oude knuffels van mij. Zo zie je een aap (mijn lievelingsknuffel van vroeger) een zwarte beer (ooit meegenomen uit Canada) en een eland (gekocht in Noorwegen). Het leek me leuk om ze een plekje te geven in de babykamer en toen we ook nog die hele grote beer kregen, ben ik op zoek gegaan naar een manier om ze leuk neer te kunnen zetten. Het kratje waar de beer op zit had ik al (Xenos) en de stoffen manden kocht ik bij Kwantum.

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

Rechts in de hoek zie je de deur van de kast die we nu gebruiken. Als we straks verhuizen gaan we één van onze PAX kasten (Ikea) in de babykamer neerzetten, maar voor nu was dat niet nodig. De commode komt net als het bedje bij Babypark vandaan. Hij heeft drie lades die zachtjes dichtgaan als je ze een zetje heeft. Ideaal!

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

Boven de commode hebben we twee plankjes opgehangen. We hebben best wel even getwijfeld wat voor iets we wilden hebben, maar ik ben blij dat we voor deze zijn gegaan. Het hout past mooi bij de stoel en het tafeltje en geeft wat warmte aan de kamer.

Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour

Wat vinden jullie van de babykamer?Categorieën: My Life, Zwanger2 reacties op “Zwangerschapsupdate #19: Babykamer roomtour (+video)”

    July 30, 2017

    Wat mooi!


    An

    August 8, 2017

    Leuk! Waar komen de plankjes vandaan?


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie