Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot - My Simply Special
02/08/2017

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Op 26 juni, precies drie weken voor mijn vliezen braken, was het tijd voor onze zwangerschapsshoot! Samen met Romano liet ik foto’s maken door Ashna, de fotograaf die ook onze Hindoestaanse bruiloft vastgelegd heeft. Ik was op dat moment 32 weken en 5 dagen zwanger. Inmiddels ben ik bevallen en moet ik zeggen dat ik mijn buik toch wel mis. Zwanger zijn vond ik zo bijzonder! Anyway, ik hou het kort zodat ik snel weer met Liam kan knuffelen, maar in deze post deel ik een selectie van de foto’s van de shoot.

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsupdate #20: ZwangerschapsshootCategorieën: My Life, Zwanger8 reacties op “Zwangerschapsupdate #20: Zwangerschapsshoot”
  Anita te Gussinklo

  August 2, 2017

  Prachtige foto’s.
  Genieten jullie van je mannetje?


  MySimplySpecial
  August 2nd, 2017


  Dankjewel! Ja we genieten ontzettend, ik vind het zo bijzonder allemaal!  August 2, 2017

  Het geluk straalt er vanaf, prachtig!
  En wat staat die kleur je mooi meis..

  x  August 2, 2017

  Love it! Hopelijk zijn jullie blij met de foto’s!


  Natascha

  August 2, 2017

  Wauw!! Wat een prachtige foto’s!!
  Een schitterend aandenken aan je zwangerschap. Ik snap dat je je buik mist, zeker ook omdat je voor je gevoel nog niet ‘klaar’ was met zwanger zijn. Maar ga vooral genieten van jullie kleine man (en dat doe je volgens mij volop)! Ik ben nu bijna 33 weken zwanger en die buik is inderdaad niet meer weg te denken. Ik zag pas nog een foto van mezelf van een klein jaar geleden en ik miste gewoon m’n bolle buik. Ik kan niet wachten om ons kindje in mijn armen te houden.


  Patricia

  August 2, 2017

  Prachtige foto’s  August 2, 2017

  Wauw wat een mooie foto’s! Leuk ook met de kleine accessoires als het boek en de schoentjes! Ik kan me voorstellen dat je je buik wel mist als je opeens eerder gaat bevallen. Vorige week kwam hier toevallig de kraamhulp en die zei tegen mij dat ik er wel rekening mee moest houden dat ons kleintje ook te vroeg kan komen.. Ze doelde er volgens mij een beetje op dat we de babykamer maar eens snel af moesten gaan maken hihi. Maar toen besefte ik mij ook ineens dat je dan wel opeens je buik kwijt bent, terwijl je in je hoofd toch ongeveer naar de uitgerekende datum leeft, dus ik kan me goed voorstellen wat je bedoelt! Gelukkig heb je een prachtige shoot om aan terug te denken en wie weet komt er ooit wel weer een kleintje in je buik


  Wendy (B)

  August 2, 2017

  Zo mooie foto’s!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie