Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen - My Simply Special
25/03/2019

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

Als je zwanger bent, kan je verschillende gratis babyboxen of zwangerschapsboxen aanvragen en ophalen. Er zijn nog meer opties, maar ik besloot de vier meest toegankelijke te verzamelen en aan jullie te laten zien. Kijk maar mee!

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

De blije doos

Als je je hier inschrijft bij WIJ krijg je een uitnodiging om de blije doos op te halen bij Prénatal. Daarnaast krijg je ook 4x per jaar het magazine WIJ voor zwangere vrouwen en jonge moeders en een wekelijkse e-mail met een update over je zwangerschap. (Uiteraard ontvang je ook wat reclame.) Hierboven zie je de box en mijn favoriete items. De luiers komen uiteraard van pas en van zowel het flesje als het speentje is het handig om wat opties in huis te hebben. Liam wilde eigenlijk geen speentjes en dronk uiteindelijk vooral uit flessen van Difrax, maar wie weet is zijn zusje heel anders. Het tandenborsteltje gaat zeker van pas komen, want deze exemplaren gebruiken we ook nog steeds voor Liam.

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

Hier zie je de complete inhoud met een aantal samples, blikjes Bavaria en een heleboel folders.

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

Baby & Mama voordeel

Heb je een extravoordeelkaart van Kruidvat? Dan kan je hier de Blije baby voordeeltas aanvragen. Je krijgt dan na een tijd een mail met de melding dat je de tas op mag halen bij een filiaal bij jou in de buurt. Je kan dan een medewerker vragen om de items voor je te verzamelen, maar je mag ook zelf de juiste spullen pakken en dan krijg je bij de kassa de tas erbij. De inhoud vind ik in elk geval erg fijn. De doekjes zijn prima en komen zeker op en we zijn grootverbruikers van Kruidvatluiers dus die gaan ook van pas komen. De wasgel gebruiken we nog steeds voor Liam en gaan we dus ook voor Zusje gebruiken.

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

Zwangerbox

Op deze pagina kan je bij Ouders van Nu meteen twee boxen aanvragen. De eerste zie je hierboven en mag je bij Blokker ophalen tijdens je zwangerschap. De tweede box krijg je als je kleintje al geboren is. Voorheen stond deze box voor je klaar bij Etos en dat ze nu samenwerken met Blokker zie je terug in de inhoud. Je krijgt namelijk onder andere een pakje batterijen. Ik was daar eerst een beetje verbaasd over, want wat heeft dat nou met baby’s te maken? Het idee is dat ze handig zijn voor speelgoed en nachtlampjes enzo. In elk geval zijn het items die wel op komen. Andere favorieten uit deze box zijn de speen van Difrax, het flesje Jills en de billenzalf. 

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

Verder krijg je een washandje, wat samples, folders en een paar leuke tijdschriften.

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

Baby-Dump cadeaupakket

Baby-Dump is misschien niet mijn favoriete babywinkel, maar ze hebben wel een paar hele fijne items in het assortiment. Zo ben ik fan van de spuugdoekjes en Liam slaapt nu heerlijk in prachtige slaapzakken die ik daar bestelde. Ze hebben ook een eigen cadeaupakket die je op kan halen in de winkel als je dit formulier uitprint en ingevuld inlevert. De inhoud van de doos is heel praktisch. De lepeltjes zijn erg fijn (we hebben ze bij Liam ook gebruikt), de bakjes zijn handig om hapjes in mee te nemen en rompertjes en hydrofiele washandjes komen altijd van pas.

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

In het pakket zit verder een knuffeltje, een speen, iets voor in de auto en twee foldertjes.

Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen

Al met al zitten er heel bruikbare items in deze gratis babyboxen en wat leuk leesvoer.Categorieën: My Life, Zwanger1 reactie op “Zwangerschapsupdate #28: 4 gratis babyboxen”

    March 25, 2019

    Leuke boxen, ik heb ze ook in huis en ik verbaasde me ook over de batterijen bij het pakket.

    Groetjes,
    Renske


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie