Zwangerschapsupdate #31: Shoppen en geboortekaartjes - My Simply Special
29/04/2019

Zwangerschapsupdate #31: Shoppen en geboortekaartjes

Van anderen had ik al gehoord dat een tweede zwangerschap sneller gaat en zo voelt het zeker. Wat vliegt de tijd voorbij! Vandaag ga ik jullie vertellen wat we meemaakten in de tijd dat ik 21, 22 en 23 weken zwanger was. Ik werk aan de geboortekaartjes, Liams nieuwe kamer krijgt steeds meer vorm en Romano en ik stappen samen in het vliegtuig.

Dagboek: In de tuin

Geboortekaartjes

Ik hou ervan om dingen ruim op tijd klaar te hebben en dat geldt ook voor de geboortekaartjes. Ik besluit dus om vast te beginnen met het ontwerp. Bij Liam heb ik daar best lang over gedaan, maar dit keer gaat het een stuk vlotter. Het scheelt natuurlijk dat we ‘m een beetje in dezelfde stijl willen houden. Romano vind mijn kaartje gelukkig ook leuk, dus ik bestel meteen twee proefdrukken op verschillend papier. Binnen no time ligt er een pakketje op de mat en we zijn het snel eens over welke aanpassingen we nog willen doen en welk papier het beste past bij het ontwerp. Over de kleur van de enveloppen twijfelen we wat langer, maar ook daar komen we uit. Fijn! We updaten ook meteen onze adressenlijst, is dat ook maar vast gedaan.

Zwangerschapsupdate #31: Shoppen en geboortekaartjes

Liams nieuwe kamer

Tussen alles door werken we verder aan Liams nieuwe kamer. We plaatsen een soort bureau, hangen decoratie aan de muur en maken een lamp. Er ontbreken nog wel wat dingen, maar het begint echt ergens op te lijken. In mijn vorige update vertelde ik al dat Liam ‘s nachts in zijn nieuwe kamer sliep, maar nu doet hij ook z’n middagdutjes in zijn grote bed. De babykamer gebruiken we nu dus alleen nog als we Liam willen verkleden of verschonen. En ja, dat betekent dat we er een plekje voor Zusje van kunnen gaan maken! Ik merk ook dat ik, nu Liams kamer bijna af is, ik steeds meer bezig ben met de komst van de baby en dat ik graag aan de slag wil met het kopen van spullen, het lezen van tijdschriften en dus het inrichten van de babykamer.

Zwangerschapsupdate #31: Shoppen en geboortekaartjes

En verder…

  • We krijgen en schattig, gehaakt poppetje voor Zusje. Speciaal gemaakt van echt katoen, zodat het goed gewassen kan worden.
  • Bij Liam begon ik hem nu pas een beetje te voelen, maar Zusje is zo sterk dat ik, als ik misselijk ben, daar echt meer last van heb. Het leuke is dan wel weer, dat ik de bewegingen niet alleen maar voel, maar nu ook vanaf de buitenkant al kan zien. Dat blijft toch bijzonder.
  • De misselijkheid begint echt over te gaan en ik voel me verder goed. Ook van de bekkenpijn heb ik veel minder last nu ik beter oplet hoe ik zit en slaap.
  • De Mamma Mazzeldagen van Prénetal zijn er weer en ik sla mijn slag. Ik haal praktische zaken zoals een extra aankleedkussen voor beneden, hangertjes, beddengoed en een potje voor Liam. Ook koop ik een heleboel kleertjes. Ik had expres nog weinig in huis gehaald en kon nu met mooie kortingen heel leuke dingen vinden van zowel Prénatal zelf als Noppies (favoriet). Ik merk wel dat alle unisex kleertjes in mijn ogen nu jongenskleren zijn, doordat ik Liam gewend ben.
  • Als ik ruim 23 weken zwanger ben, stappen Romano en ik in het vliegtuig voor onze tweede babymoon. Voor we vertrekken haal ik wel een ‘fit to fly’ document bij de verloskundige en mijn schoonzusje laat ons het hartje van Zusje horen als we Liam komen brengen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen, maar we weten dat hij in goede handen is. En quality time met z’n tweetjes is ook belangrijk.

Zwangerschapsupdate #31: Shoppen en geboortekaartjes

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Zwanger1 reactie op “Zwangerschapsupdate #31: Shoppen en geboortekaartjes”

    April 29, 2019

    De tijd vliegt ook zo snel voorbij! Leuke update! Wat fijn dat jullie het geboortekaartje hebben uitgekozen. Dat lijkt me altijd een hele klus, omdat je wilt dat het perfect is en ook bij jullie en het kindje past. En wat een leuke kleertjes heb je gekocht! Zo schattig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie