Zoek
Sluit dit zoekvak.
Share:

Fijne kerstdagen!

Fijne kerstdagen!

Kerst is voor gezelligheid en familie, dus vandaag hou ik het kort. Ik wil jullie alleen heel fijne dagen toewensen! Hebben jullie leuke plannen? Wij hebben drie kerstdiners op de planning staan, dus daar heb ik heel veel zin in. (De komende twee dagen komt er geen post online, maar volgende week deel ik een extra lang dagboek.)

Liefs,
Margot

Share:

3 reacties

  1. Voor jou ook hele fijne dagen gewenst!!
    Ik kijk nu al uit naar een lekker lang dagboek 😉

    Hier gaan we morgenochtend eerst naar de kerk, daar hoop ik in de dienst te gaan fluiten met een muziekgroep en daarna hebben we een (heel traditioneel!!) kerstdiner bij mijn ouders. Voor de hele familie heeft mijn moeder gevraagd of ik het dessert wil maken, dus ik doe lekker makkelijk en ga voor jouw dubbele dhocolademousse die ik vanavond al kan maken!! En na het diner hebben we een kinderkerstfeest, benieuwd wat m’n dochter ervan gaat vinden..
    Tweede Kerstdag ga ik eerst sporten ’s morgens (vaste prik op maandagochtend, dus dat schuift nu een dagje door) en in de middag gaan we naar m’n schoonouders waar we eten bestellen.
    En derde kerstdag zoals we dat thuis noemen, is mijn oma jarig, maar wij werken gewoon alle twee, m’n dochter gaat dan ook naar het kinderdagverblijf, dus denk dat ik in de avond even bij haar langs ga..
    Donderdag is mijn vrije dag en staat gourmetten op de planning.. mijn beugel gaat dan definitief door twee spalkjes/draadjes vervangen worden, heb er nu al zin in (in het eten ;))
    Nogmaals: fijne feestdagen gewenst!

  2. Ook fijne kerstdagen voor jou en je gezin!

    Ik ben een redelijk recente lezer en wou je even laten weten dat we bij mij thuis ook jouw dubbele chocolademousse als kerstdessert hebben gemaakt en het was een daverend succes. Ik heb het in kleine whiskeyglazen geserveerd met het verhaal dat de donkere mousse (ik heb puur gebruikt) de aarde voorstelt en de witte een pak sneeuw. Vervolgens getopt met een melkchocolade kerstboompje rechtopstaand en granaatappelpitjes en pistachenootjes eromheen en ten slot een licht laagje poedersuiker als “verse sneeuw”. Een plaatje om te zien en een feestje om te proeven, dankjewel voor het delen van je recept en de inspiratie! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips & inspiratie

Wil je één keer per maand tips & inspiratie ontvangen in je mail?
Meld je dan hier aan: