About

About My Simply Special

About Me

Hoi! Welkom op My Simply Special! Leuk dat je wat meer over mij en mijn blog wil weten, ik zal me snel even voorstellen. Mijn naam is Margot, ik ben in 1988 geboren en ik woon samen met mijn man Romano en een kleine poes die luistert naar de naam Nala. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft als Industrieel Ontwerper en daarna ben ik aan het werk gegaan voor Rituals Cosmetics, waar ik meubels en displays voor de winkels ontwierp. Nee, geen producten, maar wel alles waar de producten op gepresenteerd worden. Na ruim drie jaar bij Rituals gewerkt te hebben besloot ik dat het tijd werd voor een volgende stap: fulltime bloggen. Inmiddels verdeel ik mijn tijd over mijn blog en mijn rol als marketing manager voor één van mijn klanten.

Wat ik naast het bloggen doe? Nou ik kijk graag films en series (wie niet?) met een schaaltje chips en dipsaus, ik kan de hele wereld vergeten als ik een boek lees op mijn e-reader, ik knuffel natuurlijk regelmatig met Nala en ga leuke dingen doen met Romano. Oh, en dan vergeet ik bijna te vertellen dat ik ook al sinds mijn vierde dans en het leuk vind om af en toe achter de naaimachine te kruipen of andere creatieve projecten op te pakken.

About My Simply Special

About My Simply Special

Zo, genoeg over mijn hobby’s, laten we het over My Simply Special hebben. In februari 2013 ben ik deze blog begonnen om creatief bezig te kunnen zijn en allerlei dingen te verzamelen die mij interesseren en inspireren. Ik liep al een tijd met dat idee rond en Romano heeft me aangespoord er daadwerkelijk iets mee te doen. Daar heb ik geen spijt van gehad! De tijd vliegt en nog steeds ben ik met veel plezier met My Simply Special bezig.

Wat kan je zoal op My Simply Special verwachten? In elk geval heel veel tips en inspiratie voor het dagelijks leven van een jonge vrouw. Voor het gemak werk ik deels met een vaste agenda:

Maandag
Op maandag plaats ik een outfitpost of een post  uit de ‘Fashion Fix’ serie, waarin ik ideeën verzamel over hoe je dat ene kledingstuk nou leuk kan combineren. Elke keer deel ik tips en inspiratie voor een ander item.

Dinsdag
Op dinsdag deel ik klein kijkje in mijn dagelijks leven. Ik weet dat jullie gek zijn op persoonlijke posts, en zo kunnen jullie me wat beter leren kennen.

Woensdag, donderdag, vrijdag
Deze dagen zijn altijd een verrassing! Zo deel ik fijne recepten, leuke interieur-inspiratie, leuke DIY-projecten, beauty tips en nog veel meer. Oh, en nu ik getrouw ben deel ik ook regelmatig iets over onze bruiloft.

Zaterdag
Op zaterdag heb ik een dagje vrij. Of niet, want soms komt er wel gewoon een post online. Het hangt er een beetje vanaf hoe druk ik het heb met mijn werk voor mijn klanten. Ach, inmiddels staan er meer dan 1000 artikelen online, dus er valt altijd iets te lezen!

Zondag
De week wordt afgesloten met een inspirerende quote.

About My Simply Special

Volg My Simply Special

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts op My Simply Special en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinRSSFacebookTwitterPinterestInstagram of YouTube. Oh, en als je wekelijks alle tips en inspiratie in je inbox wil ontvangen, dan kan je je hier inschrijven: