About

Baby update #4: Newborn shoot

About Me

Hoi, welkom op My Simply Special! Ik ben Margot, geboren in 1988 en in 2016 ben ik getrouwd met Romano. Een klein jaar later werd ons zoontje Liam geboren. Met z’n drietjes (en onze kat Nala) wonen we in een fijn nieuwbouwhuis in Noord-Holland.

Inmiddels ben ik alweer een tijd aan het bloggen, want in februari 2013 startte ik met My Simply Special om creatief bezig te kunnen zijn en allerlei dingen te verzamelen die mij interesseren en inspireren. Ik liep al een tijd met dat idee rond en Romano heeft me aangespoord er daadwerkelijk iets mee te doen. Daar heb ik geen spijt van gehad! De tijd vliegt en nog steeds ben ik met veel plezier met My Simply Special bezig.

Wat kan je verwachten? Vooral veel persoonlijke posts! Ik plaats elke week een dagboekpost zodat jullie een kijkje kunnen nemen in mijn leven. Ook staan er een heleboel posts online over onze bruiloften (ja, het zijn er twee!), mijn zwangerschap, Liam, ons nieuwe huis en nog veel meer.

Naast alle persoonlijke artikelen deel ik ook interieurinspiratie, bijvoorbeeld door middel van leuke binnenkijkers. Verder vind ik het zelf heerlijk om aan de slag te gaan met DIY-projecten en dat leg ik natuurlijk ook voor jullie vast.

Dagboek: zonnig weekend

Volg My Simply Special

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts op My Simply Special en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinRSSFacebookTwitterPinterestInstagram of YouTube. Oh, en als je wekelijks alle tips en inspiratie in je inbox wil ontvangen, dan kan je je hier inschrijven: