Disclaimer

Eerlijk en duidelijk

Op MySimplySpecial.com kom je af en toe artikelen tegen waarin ik producten review of laat zien. Soms komt het voor dat dit producten zijn die ik gekregen heb. Omdat ik op My Simply Special alleen wil delen wat ik interessant en speciaal vind, zal ik dus ook alleen over producten schrijven wanneer ik er daadwerkelijk positief over ben. Om het voor jullie duidelijk te maken wanneer een artikel naar mij is opgestuurd of wanneer ik een post in samenwerking met een bedrijf geschreven heb zal ik dit altijd onderaan de post vermelden.

Aansprakelijkheid

Aan alles wat er op My Simply Special geplaatst wordt is veel tijd en aandacht besteed. Alle foto’s zijn dan ook zelf gemaakt, tenzij onderaan een post bronnen worden vermeld. Wil je foto’s gebruiken? Dat mag, maar alleen als je duidelijk linkt naar MySimplySpecial.com en als je via de mail toestemming hebt gekregen.

Ondanks alle zorgvuldigheid kan het voorkomen dat er op My Simply Special feitelijke onjuistheden te vinden zijn. MySimplySpecial.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruiken van MySimplySpecial.com. De inhoud van MySimplySpecial.com kan op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling.