Uncategorized - My Simply Special
05/03/2018

Mijn rustpunten in het dagelijks leven

Ik vroeg jullie pas waar jullie nog eens een post over wilden lezen en toen kreeg ik de vraag hoe ik rustpunten vindt. Met een baby is het leven toch wat hectischer en er is altijd genoeg te doen. Toch hebben Romano en ik allebei af en toe behoefte aan wat rust, wat tijd voor onszelf. Hoe we dat doen? Dat wisselt een beetje per periode en ook voor ons is dat zoeken. Toch ga ik proberen om zo goed mogelijk uit te leggen wat ons helpt. Lees meer


07/02/2018

Inspiratie: Lekker lunchen op kantoor

Op sommige kantoren wordt er een lunch verzorgt, maar vaak is het de bedoeling dat je zelf wat meeneemt. Voor mij is dat nu ook weer het geval en soms vind ik het best een uitdaging om te bedenken wat ik ga eten. Natuurlijk kan ik een paar boterhammen beleggen met wat kaas ofzo, maar ik maak het liever wat leuker. In deze post deel ik een paar ideeën. Lees meer


25/01/2018

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, Etos en OPI

Vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie? Ik geef namelijk een verwenpakket weg met producten van o.a. Rituals, Etos en OPI. En de winaar mag ook nog een hangmat naar keuze uitzoeken! Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met woensdag 31 januari 2018. Lees hier wat je moet doen.


21/01/2017

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Hema

Vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie? Ik geef namelijk een verwenpakket weg met een waarde van zo’n €200,- met producten van o.a. Rituals, L’Occitane, Hema, The Body Shop en nog veel meer. Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met dinsdag 31 januari 2017. Lees hier wat je moet doen.


25/05/2016

Winactie: vakantiegevoel in een hangmat naar keuze

Als ik een hangmat zie dan krijg ik bijna meteen een soort vakantiegevoel! Ze doen mij denken aan warme dagen, niks moeten, bikini’s en urenlang lezen. Oh heerlijk! En weet je wat helemaal leuk is? Ik mag twee lieve lezers blij maken met een hangmat of hangstoel naar keuze! Hoe leuk is dat? Meedoen is zoals altijd heel makkelijk en kan nog tot en met zaterdag 28 mei 2016. Lees hier wat je moet doen.


13/01/2016

Winactie: Verwenpakket met o.a. Rituals, L'Occitane & Guhl

Vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie? Ik geef namelijk verwenpakket weg met een waarde van zo’n €200,- met producten van o.a. Rituals, L’Occitane & Guhl. Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met zaterdag 23 januari 2016. Lees hier wat je moet doen.


18/11/2015

Winactie: Interieurspullen naar keuze t.w.v. €100

Vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie? Ik geef namelijk een tegoedbon ter waarde van €100,- weg waarmee je zelf interieurspullen kan uitzoeken. Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met woensdag 25 november 2015. Lees hier wat je moet doen.


23/04/2015

Winactie: Verzorgingsset van Dr. Hauschka

Vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie? Ik geef namelijk een verzorgingssetje weg van Dr. Hauschka waarmee je je huid echt kan verwennen. Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met zaterdag 25 april 2015. Lees hier wat je moet doen.


19/03/2015

Winactie: Joe Hart Bags portemonnee-tasje t.w.v €109

Vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie? Ik geef namelijk een tasje, portemonnee en clutch in één weg van Joe Hart Bags t.w.v. €109! En je mag ook nog eens zelf de kleur kiezen. Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met zaterdag 21 maart 2015. Lees hier wat je moet doen.


14/01/2015

Winactie: verwenpakket met o.a. Rituals, The Body Shop & Flormar

Vergeten jullie niet mee te doen aan de winactie? Ik geef namelijk een verwenpakket weg met een waarde van ruim €80,-! Het pakket bevat onder andere producten van Rituals, The body Shop, Flormar en Ikea. Meedoen is heel makkelijk en kan nog tot en met zaterdag 17 januari 2015. Lees hier wat je moet doen.