2 jaar getrouwd! - My Simply Special
20/08/2018

Onze bruiloft: De grote dag #2

Precies twee jaar geleden zeiden Romano en ‘Ja’ tegen elkaar. Liams geboorte is nu natuurlijk (heel cliché maar waar) één van de mooiste dagen van mijn leven, maar onze trouwdag blijft dat absoluut ook. En inmiddels zijn we gewoon alweer twee jaar verder. Liam werd geboren, we verhuisden naar ons mooie, nieuwe huis en hebben zelfs inmiddels Liams eerste verjaardag gevierd. Wat heb ik een hoop om dankbaar voor te zijn!

Onze bruiloft: De grote dag #3

Romano vroeg me ten huwelijk toen we precies drie jaar samen waren en een kleine anderhalf jaar later was het dan tijd voor onze grote dag. Ik ben in die periode heel druk geweest met de organisatie (met hulp van Romano natuurlijk) en het maken van alle decoraties. Dat was ontzettend leuk om te doen en ik wilde van onze bruiloft echt iets bijzonders maken. En dat is gelukt! Op de dag zelf heb ik dankzij heel lieve hulp alles los kunnen laten. Romano en ik leefden echt in het moment en hebben intens genoten van alles. We vonden het dan ook heel erg jammer toen de dag afgelopen was, maar elke keer dat ik er aan terugdenk, wordt ik weer heel gelukkig.

Onze bruiloft: De grote dag #3

Zo’n dag is natuurlijk heel bijzonder, maar wat ik nog specialer vindt is dat Romano echt voor mij gekozen heeft. Ik weet nog dat we net verloofd waren en dat ik regelmatig naar mijn verlovingsring keek met een heel gelukkig en verwonderd gevoel. We gingen echt voor een leven samen! Inmiddels zijn we al ruim zes jaar een team. Of nou alles van een leien dakje gaat of dat we uitdagingen tegenkomen, samen komen we er doorheen. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Onze bruiloft: De grote dag #3

Vorig jaar was Liam precies een maand oud toen we ons eerste jubileum vierden. Met z’n drietjes gingen we lunchen bij een restaurantje in de buurt. Dit jaar zijn we met z’n tweetjes een weekendje weg geweest om het te vieren. Eten bij onze trouwlocatie, overnachten in het hotel waar we toen ook sliepen (helaas niet in de bruidssuite dit keer) en een dagje naar de spa. Even quality time samen.

 Onze bruiloft: De grote dag #2

En nu? Ik ben heel benieuwd wat het komende jaar ons gaat brengen, maar eerst ga ik nog weer nagenieten van onze bruiloft door de video te kijken. Ik geloof niet dat ik die hier eerder gedeeld heb, maar vandaag is wel de perfecte dag:

Liefs,
MargotCategorieën: My Life, Persoonlijk, Trouwen10 reacties op “2 jaar getrouwd!”
  Mari

  August 20, 2018

  Wat mooi om zo terug te kunnen kijken naar zo’n bijzondere dag. En wat is er dan al veel gebeurd in 2 jaar. Ik wens jullie voor de komende jaar veel liefde en gezondheid toe voor jullie gezin


  MySimplySpecial
  August 21st, 2018


  Dankjewel!


  Christine

  August 20, 2018

  Van harte gefeliciteerd met jullie tweejarig huwelijksjubileum! Weet nog hoe je alles deelde van de voorbereidingen en hoe ontzettend veel werk je daarin hebt gestopt, echt heerlijk om op zo’n prachtige dag terug te kunnen kijken (met een tikje heimwee hè? Kon je het nog maar een keertje herbeleven!).. hier zojuist ook zeven dagen met een gouden randje toe kunnen voegen aan m’n memories!! 9 augustus is onze tweede dochter geboren en heb echt een verrukkelijke roze week in m’n cocon gehad waar ik maar met moeite uit kan komen :$


  MySimplySpecial
  August 21st, 2018


  Dankjewel en jij ook van harte gefeliciteerd! Wat fijn om te horen dat jullie zo genieten!  August 20, 2018

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Wat een prachtige trouwfilm! Ik word er zelf een beetje emotioneel van. Jullie zijn echt een mooi koppel en volgens mij was jullie trouwdag een hele bijzondere dag! Echt leuk dat je die film deelde! Ik wens jullie nog vele liefdevolle en gezonde jaren toe!


  MySimplySpecial
  August 21st, 2018


  Wat lief, dankjewel!


  Marjon

  August 20, 2018

  Wauw, prachtige film! Gefeliciteerd met jullie 2jarig jubileum!


  MySimplySpecial
  August 21st, 2018


  Dankjewel!


  Marianne

  August 25, 2018

  Ik heb genoten van jullie video. Prachtig stel zijn jullie.
  Wat gebeurt er toch veel in 2 jaar. Inmiddels een prachtige zoon Liam.
  Ik wens jullie de komende jaren heel veel liefde en geluk.


  MySimplySpecial
  August 28th, 2018


  Dat is lief, dankjewel!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie