25 random feitjes over mij - My Simply Special
19/01/2017

25 random feitjes over mij

Ik lees zelf altijd graag persoonlijke posts op andere blogs en ik geloof dat jullie dat ook hebben toch? Vandaar dat ik vandaag een lijstje voor jullie heb met 25 random feitjes over mij. Zo kunnen jullie me nog wat beter leren kennen!

25 random feitjes over mij

1. Ik ben allergisch voor bruin brood, volkorenbeschuit etc. Geen idee wat het nou precies is, maar ik eet dus alleen wit brood.

2. Over brood gesproken, ik heb nooit normale boterhammen in huis. Altijd afbakbroodjes of eventueel zelfgebakken brood.

3. Ik kan niet tegen troep. Als het een beetje stoffig is dan kan ik daar mee leven, maar mijn huis moet opgeruimd zijn. Rust!

4. Ik drink geen koffie. Bah! Maar de geur vind ik vaak wel lekker en dingen met mokkasmaak ook.

5. Ik heb een hekel aan ruzie maken. Ik ben er ook niet zo goed in (leerpuntje!).

25 random feitjes over mij

6. Mijn vriendinnen noemen me Go…

7. …en Romano’s vrienden zijn ooit begonnen met de naam Marmano als ze het over ons samen hebben en dat is blijven hangen.

8. Ik ben gek op geurkaarsen!

9. Als ik ziek ben eet ik vaak perziken uit blik.

10. Ik neem maar heel soms de tijd om mijn lichaam eens te scrubben. Ik weet niet waarom, maar ik kijk vaak naar zo’n pot in de douche en dan pak ik toch weer gewoon een douchegel.

25 random feitjes over mij

11. Als ik echt niet lekker in mijn vel zit of verdrietig ben ga ik het liefst een tijd onder de douche zitten.

12. Ik ben opgegroeid met katten en andere huisdieren en heb altijd geroepen dat als ik in een huis met een tuin zou wonen ik een kat uit het asiel zou halen. Dat is niet helemaal zo gelopen, maar we hebben een (waarschijnlijk) gedumpte kitten in huis gehaald toen we inderdaad een tuin hadden.

13. Ik heb niet heel veel goede vrienden, maar wel een paar waar ik echt ontzettend blij mee ben.

14. Ik ben gek op lezen en heb in 2016 maar liefst 167 boeken gelezen oftewel 30.009 pagina’s!

15. Ik ben vaak op wintersport geweest en kan skiën en snowboarden. Romano vindt dat allemaal maar niks, dus tegenwoordig gaan we naar de zon.

25 random feitjes over mij

16. Over hobby’s gesproken, ik kan ook windsurfen (ik ben vroeger een paar keer op kamp geweest) en paardrijden en ben zelfs heel lang geleden lid geweest van een hele kleine scouting-vereniging. Ja en dansen natuurlijk, van klassiek en modern ballet tot stijldansen en nu dus een beetje salsa en bachata.

17. Ik heb kunstschaatsen altijd gaaf gevonden en heb tijdens mijn studie ook overwogen om lessen te gaan volgen. Toen kwam dat niet helemaal uit, maar nu ben ik eindelijk gewoon begonnen. En nee, ik zit niet in een les met allemaal kleine meisjes. Er zijn verrassend veel volwassenen (en mannen) die later beginnen met kunstschaatsen.

18. Ik kan er niet tegen om lange nagels te hebben. Brr! Dat voelt niet fijn.

19. Ik liep al een paar jaar met het idee rond om een blog te starten voor Romano me eindelijk over de streep trok.

25 random feitjes over mij

20. Ik vind het heerlijk om af en toe een kast helemaal op te ruimen. Wegdoen wat kapot is of nooit gebruikt wordt en dan alles helemaal netjes organiseren.

21. Met labels, ik ben gek op labels!

22. Een appel snij ik altijd in dunne plakjes en bijt ik nooit zo af.

23. Ik vergeet soms dat mensen daadwerkelijk mijn blog lezen en dus soms heel goed op de hoogte zijn van bepaalde dingen. Dan ben ik vrolijk iets aan het vertellen en dan krijg ik te horen dat ze dat al gelezen hebben. Ohjah! Hihi!

24. Mijn haar is de laatste jaren steeds meer gaan krullen.

25. Ik ben gek op lijstjes en schrijf het liefst alles op wat ik nog moet doen, zien, lezen of onthouden.

Nu ben ik benieuwd naar jullie! Delen jullie ook een random feitje over jezelf in de comments?Categorieën: My Life, Persoonlijk
Tags:6 reacties op “25 random feitjes over mij”
  Bibi

  January 19, 2017

  Wat leuk om te lezen! Mmmmh een feitje over mezelf… Dat ik eigenlijk ‘Bianca’ heet, maar vanaf mijn 11e door vrienden en familie ‘Bibi’ word genoemd.


  MySimplySpecial
  January 20th, 2017


  Grappig dat zo’n naam echt blijft hangen hè


  Lisan

  January 19, 2017

  Leuk! Ik kan ook slecht ruzie maken. Een ander random feitje is dat ik totaal niet kan zingen maar het heel graag doe, haha.


  MySimplySpecial
  January 20th, 2017


  Oh ja dat heb ik ook! En dan vooral als ik alleen in de auto zit, lekker hard meezingen


  Martine

  February 23, 2017

  Hoi Margot!
  Ik kwam per toeval op je blog terecht, wat een leuke artikelen schrijf je! Leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen.
  Ik vond het trouwens erg verrassend om te lezen dat je, wanneer je verdrietig bent of niet lekker in je vel zit, het liefst een tijd onder de douche gaat zitten. Ik heb dit namelijk ook!! Ik heb het ook nog nooit eerder van iemand gehoord, dacht dat ik de enige was haha.

  Liefs,
  Martine


  MySimplySpecial
  February 24th, 2017


  Dankjewel, fijn om te horen dat je mijn posts leuk vindt! En wat grappig dat jij hetzelfde hebt, ik heb het inderdaad ook nog niet vaak bij anderen gehoord.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie