6x Wat te doen met Paint Pots - My Simply Special
29/01/2015

6x Wat te doen met Paint Pots

Hebben jullie ook Paint Pots van MAC of creamy oogschaduws van andere merken in huis? Zelf heb ik er een aantal van MAC en Make-up Studio en elke keer als ik ze tegenkom in de winkel moet ik me inhouden om er niet meer te kopen. Maar wat kan je nou eigenlijk met die leuke potjes?

6x Wat te doen met Paint Pots

Oogschaduwbasis

Oogschaduwbasis zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten, zonder in de lijntjes te trekken. Natuurlijk kan je hiervoor een kleurloze basis gebruiken, maar je kan ook een Paint Pot of andere creamy oogschaduw gebruiken met een kleurtje. Hierdoor wordt de kleur van de oogschaduw die je eroverheen aanbrengt intenser.

6x Wat te doen met Paint Pots

Snelle look

Heb je haast, maar wil je toch graag wat kleur aanbrengen op je oogleden? Pak een Paint Pot in een mooie kleur en breng dan met een vingertop snel wat aan over het hele ooglid. Wat mascara erbij en eventueel een eyeliner of oogpotlood en je ziet er meteen opgemaakt uit.

6x Wat te doen met Paint Pots

Complete look

Als je verschillende kleuren Paint Pots in huis hebt kan je ook een complete look maken. Breng eerst een kleur naar keuze aan op je ooglid en voeg een donkerdere kleur toe in de arcadeboog en buitenste ooghoek. Maak je look af door een hele lichte kleur aan te brengen in je binnenste ooghoek en onder je wenkbrauw. Creamy oogschaduw breng ik graag aan met mijn vingers, maar als je zo’n complete look maakt, kan het handiger zijn om er wat kwasten bij te pakken.

6x Wat te doen met Paint Pots

Eyeliner

MAC en ELF hebben beide gelliners die ik graag gebruik, maar ook Paint Pots en andere creamy oogschaduws zijn prima te gebruiken als eyeliner. Breng het gewoon voorzichtig aan met een klein kwastje.

6x Wat te doen met Paint Pots

Blush

Niet elke kleur is hier geschikt voor, maar heb je een creamy oogschaduw in een mooie rood-, roze- of bronstint? Dan kan je ‘m ook prima gebruiken als blush. 

6x Wat te doen met Paint Pots

Highlighter

Heb je juist een hele lichte kleur met een mooie glans? Dan kan je die natuurlijk gebruiken als highlighter rond je ogen, maar waarom zou je dat mooie goedje niet ook gewoon aanbrengen op je jukbeenderen?

6x Wat te doen met Paint Pots

Paint Pots zijn hele multifunctionele producten! Hebben jullie ze al in huis?

P.S. Heb je Paint Pots in je stash die uitgedroogd zijn? Je kan ze heel makkelijk redden

 Categorieën: Beauty, Body8 reacties op “6x Wat te doen met Paint Pots”

  January 29, 2015

  Handig! Ik wist niet dat je er zo veel mee kan doen.  January 29, 2015

  Ze zien er leuk uit, wist niet dat je er zoveel mee kon  January 29, 2015

  Tegenwoordig gebruik ik ze niet vaak meer, maar ik heb lang paint pots als oogschaduwbasis gebruikt.  January 29, 2015

  I love Paint Pots! Zelf heb ik Bare Study en gebruik ‘m zelden als basis, altijd als oogschaduw. Ze zijn zo mooi en subtiel! Je kunt ze ook als een subtiele highlighter gebruiken in je cupidoboog, als je een donkere lipstick draagt. x


  MySimplySpecial
  February 1st, 2015


  Goede tip!  January 29, 2015

  heel mooi zeg ik ben zo’n eyeshadow freak geworden! ik wil er alles van hebben!  January 30, 2015

  Leuk om te lezen, ik ga de eyeliner zeker uitproberen!
  Liefs, Iris  January 30, 2015

  Ik vind ze prachtig, wat een mooie pigmentatie ook, zal ze zelf ook wel aan willen schaffen om een mooie look mee te maken. En een gekleurde eyeliner vind ik ook erg mooi!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie