Creatief met paars en roze - My Simply Special
29/10/2014

Creatief met paars en roze

Als ik zin en tijd heb om een ooglook te maken grijp ik al snel naar bijvoorbeeld bruintinten. Mooi maar lekker veilig. Toen dit paletje binnenkwam besloot ik mezelf dus eens uit te dagen om daar drie verschillende looks mee te maken. Kijken jullie mee naar het resultaat?

Creatief met paars en roze

Goed, ik zal jullie eerst even het paletje laten zien. Het merk Mrui zegt mij verder niks, maar de 6 kleuren oogschaduw zitten in een stevig doosje dat er vrij chique uitziet. Aangezien je er maar zo’n 7 euro voor betaalt vind ik dat niet slecht.

Creatief met paars en roze

Maar hoe zijn de oogschaduws dan? Nou ik ben blij verrast! De twee lichtste kleuren lijken wel een beetje op elkaar, maar de één is echt wit en de ander lichtroze. Onderin het palletje zit een mooie, neutrale kleur.

Creatief met paars en roze

Verder bevat het paletje nog een mooie roze kleur, een donkerpaarse variant en een donkergrijs met een vleugje paars. Prima pigmentatie toch? 

Creatief met paars en roze

Product: Eyeshadow Gold #06
Merk: Mrui
Inhoud: 14 g
Prijs: 7,24 euro
Te koop: In de Born Pretty webshop (Met de code “MVH10″ krijg je 10% korting op je bestelling.)

Creatief met paars en roze

Creatief met paars en roze

Look 1

Voor deze eerste look heb ik de neutrale kleur als basis gebruikt op mijn ooglid, de paarse kleur voor wat diepte in mijn buitenste ooglid en arcadeboog, en de witte kleur als highlighter onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Als laatste heb ik nog wat roze oogschaduw aangebracht midden op mijn ooglid. Om de look af te maken heb ik een dun randje bruine gelliner aangebracht langs mijn wimperrand en natuurlijk wat mascara.

Creatief met paars en roze

Creatief met paars en roze

Creatief met paars en roze

Look 2

Vind je paars een beetje een enge kleur? Probeer het dan eens als eyeliner te gebruiken, zoals ik voor deze look gedaan heb. Je hoeft dan verder geen oogschaduw aan te brengen, maar ik heb toch een beetje van de roze highlighter gebruikt op mijn ooglid, onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Ook heb ik wat van de neutrale kleur in mijn arcadeboog aangebracht. Zo krijgt je look net wat meer diepte.

Creatief met paars en roze

Creatief met paars en roze

Creatief met paars en roze

Look 3

Deze laatste look is minder geschikt voor overdag, maar wel leuk voor als je uitgaat. Voor ik met oogschaduw aan de slag ging heb ik eerst wat oogpotlood aangebracht langs mijn wimperrand, op mijn waterlijn, in mijn buitenste ooghoek en in de arcadeboog. Vervolgens heb ik dit geblend met de donkergrijze kleur en wat roze aangebracht midden op mijn ooglid. Met de witte highligter en een likje mascara heb ik de look afgemaakt.

Welke look vinden jullie het mooist? Gebruiken jullie wel eens roze of paarse oogschaduw?

Creatief met paars en roze

 Categorieën: Beauty10 reacties op “Creatief met paars en roze”

  October 29, 2014

  Wauw, wat een mooi en chic palletje! En wat zijn je ooglooks mooi zeg X


  Kim

  October 29, 2014

  Supermooi! Vooral de laatste!  October 29, 2014

  Die laatste look is echt schitterend!  October 29, 2014

  Prachtig palette, de tweede look vind ik erg mooi!  October 29, 2014

  Alle looks staan je echt heel mooi! Ik wou dat ik zulke mooie ogen had, wauw


  MySimplySpecial
  October 29th, 2014


  Dankjewel Maaike, wat lief!  October 29, 2014

  Wat een mooi palette! De looks die je ermee gemaakt hebt staan je allemaal erg goed vind ik Leuk om te zien!  October 29, 2014

  Wat een mooie kleuren en je hebt er een prachtige look mee gemaakt  October 29, 2014

  Wat een prachtige kleuren! De ooglook is ook erg mooi ;D


  Lindsay | MakeupbyLindsay.nl

  November 6, 2014

  Mooie kleuren! Maar WOW jouw oogkleur, dat is echt om zo jaloers op te worden haha.. prachtig!!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie