Dagboek: 5 jaar samen - My Simply Special
04/04/2017

Dagboek: 5 jaar samen

Afgelopen week zat vol mooie en bijzondere momenten. Zo was het tijd voor de spannende 20-wekenecho, ben ik flink gaan shoppen voor onze baby, genoot ik een beetje van het mooie weer en waren Romano en ik 5 jaar samen! En dat is nog niet alles, want Romano heeft nu ook de baby zien en voelen bewegen en we hebben een (voorlopige) naam gekozen.

Maandag

Dagboek: 5 jaar samen

Op zondag had ik mijn voet flink gestoten en maandag had ik daar ineens enorm veel last van. Lopen ging moeilijk, dus ik ben met mijn voet omhoog gaan zitten werken. Ja, eerst nog even in mijn badjas, maar later ging ik douchen hoor.

Dagboek: 5 jaar samen

Het was zulk mooi weer dat ik een tijdje in de deuropening ben gaan zitten werken. Ik wilde van het weer genieten, maar kon het nog even niet opbrengen om met die zere voet de hoes van onze tuinset af te halen. 

Dagboek: 5 jaar samen

Tijd voor DIY-projectjes! Ik heb verschillende leuke dingen af kunnen maken gedurende de week.

Dinsdag

Dagboek: 5 jaar samen

Mijn ochtend begon met werken achter mijn laptop en aan DIY’s, maar ik kwam erachter dat ik wat spullen te kort kwam. Hop, naar de winkels!

Dagboek: 5 jaar samen

Ik besloot meteen een kijkje te nemen bij de nieuwe Intratuin bij ons in de buurt.

Dagboek: 5 jaar samen

Ik kocht een plantje en ontdekte ook deze verzameling luchtplantjes. Intratuin verkoopt een heleboel echte luchtplantjes, maar dus ook nepperds. En het verschil zie je met deze plantjes dus echt niet!

Dagboek: 5 jaar samen

‘s Avonds bezochten Romano en ik weer een info-avond van een ziekenhuis. Ik vind het kiezen tussen ziekenhuizen nog best lastig en ging ook met een niet al te positief beeld over de bevalling naar huis. Normaal ben ik er behoorlijk rustig onder, maar nu kostte het me wel een tijdje voor ik dat nare gevoel weer kwijt was.

Woensdag

Dagboek: 5 jaar samen

Werken en tussendoor je nagels lakken. Prima!

Dagboek: 5 jaar samen

Yum!

Dagboek: 5 jaar samen

Na een ochtend thuis werken vertrok ik naar Amsterdam. Ik wilde op zoek gaan naar wat kleding die ik mee kan nemen op vakantie en die ik dus ook pas met mijn groeiende buik. Helaas lukte dat niet echt, maar dit ijsje maakte een hoop goed.

Dagboek: 5 jaar samen

Wel vond ik deze leuke viltballetjes. Ik ga ze waarschijnlijk gebruiken voor een DIY voor onze baby.

Dagboek: 5 jaar samen

‘s Avonds stond er een perspresentatie van Lancôme op de planning en alles zag er prachtig verzorgd uit.

Dagboek: 5 jaar samen

Er werd een nieuwe mascara, eyeliner en wenkbrauwpotlood geïntroduceerd, samen met een nieuw lipproduct.

Donderdag

Dagboek: 5 jaar samen

De wekker ging al vroeg want om half 8 was het tijd voor de 20-wekenecho. Alles was gelukkig helemaal in orde met ons kleintje!

Dagboek: 5 jaar samen

Kijk hier zie je de nieuwe Monsieur Big mascara, de bijbehorende eyeliner in de vorm van een marker, de Matte Shaker en het bijpassende potlood. Ik ben de producten nog aan het testen, maar ik vind de Matte Shaker in elk geval al erg leuk. Hij droogt je lippen niet uit, is mat en blijft goed zitten!

Dagboek: 5 jaar samen

Ik werkte aan verschillende blogposts…

Dagboek: 5 jaar samen

…en aan het eind van de middag haalde ik boodschappen.

Dagboek: 5 jaar samen

Mijn moeder at en logeerde bij ons en na het eten hielp ik haar met wat dingen voor een nieuwe website.

Vrijdag

Dagboek: 5 jaar samen

Bij Prénatal waren de Mama Mazzel Dagen in volle gang en omdat ik wist dat die eraan kwamen, had ik nog niet veel gekocht. Vrijdag ging ik dus met een lange boodschappenlijst samen met mijn moeder shoppen. Zo leuk om te doen en we gingen met een boodschappenkar vol spullen de deur uit.

Dagboek: 5 jaar samen

Na een paar uur winkelen hadden we natuurlijk honger dus we genoten buiten van een lekkere lunch en het mooie weer.

Dagboek: 5 jaar samen

De rest van de middag werkte ik mails weg en boekte ik met vriendinnen een weekendje naar Barcelona. ‘s Avonds aten Romano en ik bij zijn ouders en zijn zusjes maakte dit heerlijke toetje.

Zaterdag

Dagboek: 5 jaar samen

Zaterdag (ja op 1 april) waren Romano en ik precies 5 jaar samen. Het was dus ook precies 2 jaar geleden dat hij me ten huwelijk had gevraagd en inmiddels zijn we (2 keer) getrouwd en ben ik zwanger van ons eerste kindje. Heel bijzonder! We hadden afgesproken geen cadeautjes te kopen maar lekker samen een dagje naar de spa te gaan. (Net zoals op de dag dat hij me ten huwelijk vroeg.) Ook dit keer gebeurde er wat bijzonders, want we hebben de (voorlopige) naam voor ons kindje gekozen.  Bovendien zagen we hem ‘s middags bewegen en heeft Romano hem ook even kunnen voelen. Dat maakte de dag nog specialer!

Dagboek: 5 jaar samen

Voor we naar de spa vertrokken hebben we geholpen met het uit elkaar halen en naar beneden brengen van het logeerbed. Dat werd namelijk opgehaald door een vriendin. Nu kunnen we met de babykamer beginnen!

Zondag

Zondag heb ik een paar uur in de tuin gewerkt, mijn administratie gedaan en nog wat meer gewerkt. Niks bijzonders dus en ik ben ook helemaal vergeten om foto’s te maken. Eigenlijk voelden vrijdag en zaterdag als weekend en zondag als een werkdag, maar dat is helemaal prima.

Hebben jullie wat leuks gedaan afgelopen weekend?



Categorieën: Dagboek, My Life



5 reacties op “Dagboek: 5 jaar samen”

  April 4, 2017

  Gefeliciteerd met jullie 5 jaar samen zijn! En wat fijn dat alles goed gaat met de baby!


  Lisan

  April 4, 2017

  Klinkt als een fijne week. Ik ben heel benieuwd naar je review van de Matte Shaker!



  April 5, 2017

  Super leuk! Klinkt als een fijne week! Vooral shoppen is natuurlijk altijd wel leuk


  Bo

  April 8, 2017

  Je schrijft voor de 2de keer getrouwd. Dat stuk snap ik niet. Zou je dat kunnen toelichten?


  MySimplySpecial
  April 8th, 2017


  Ja natuurlijk! Romano en ik hebben eerst een Hindoestaanse bruiloft gehad van een aantal dagen en een aantal weken later een traditionele, wettelijke bruiloft. (Officieel gezien zijn we dus gewoon één keer getrouw natuurlijk.) Mocht je meer willen lezen, in de categorie http://www.mysimplyspecial.com/mylife/trouwen/ kan je alle posts en verslagen terugvinden over beide bruiloften.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie