Dagboek: Afwachten maar - My Simply Special
31/07/2019

Dagboek: Afwachten maar

Inmiddels ben ik 39 zwanger en is Zusje nog niet geboren (of in elk geval niet op het moment dat ik dit typ). Ik merk wel dat ik alsmaar ongeduldiger word en me ook steeds beperkter begin te voelen door de bekkenklachten. Toch kan het nog best even duren voor de bevalling zal starten, dus voor nu is afwachten de enige optie. Ondertussen probeer ik genoeg rust te pakken en te genieten van de dingen die ik nog kan doen.

Dagboek: Afwachten maar

Dinsdagochtend besloot ik met Liam naar de bieb te gaan. Hij kan daar heerlijk spelen, er is airco en ik kon meteen een nieuwe voorraad boeken in huis halen voor de komende tijd. 

Dagboek: Afwachten maar

Liam wordt de laatste tijd steeds vroeger wakker en in de auto van de bieb naar huis viel hij dus ook al in slaap. Lief mannetje!

Dagboek: Afwachten maar

Na zijn dutje lazen we een paar van de nieuwe boeken en daarna bracht ik hem naar mijn schoonmoeder. Daar kon hij lekker spelen en zwemmen en ik ben thuis plat gaan liggen. ‘s Avonds kwamen de opbergbakken binnen die ik bij Hema besteld had. Ik wilde het speelgoed namelijk wat beter opbergen en dat lukte perfect zo.

Dagboek: Afwachten maar

Woensdagochtend genoot ik van een zwangerschapsmassage en verder rommelde ik wat in huis. Ik maakte onder andere een beginnetje aan een nieuwe DIY.

Dagboek: Afwachten maar

Aan het eind van de middag haalde ik de boodschappen op.

Dagboek: Afwachten maar

Donderdagochtend was het nog niet heel erg heet, dus ontbeten we in de tuin.

Dagboek: Afwachten maar

Op dinsdag had ik water over mijn laptop gegooid. Ik schrok enorm, maar gelukkig was het meeste ernaast terecht gekomen. Mijn trackpad ging wel raar doen, dus ik heb ‘m uitgezet en twee dagen laten drogen en op donderdag deed hij weer gewoon. Wat een opluchting!

Dagboek: Afwachten maar

Vrijdag kwam mijn moeder langs, zodat ik niet de hele dag in mijn eentje met Liam zou zijn. Heel gezellig en heel erg prettig, want het scheelt mij gewoon een heleboel bekkenpijn. We hebben gekletst en met Liam gespeeld en verder niet veel bijzonders gedaan.

Dagboek: Afwachten maar

Handig zo’n zwembad!

Dagboek: Afwachten maar

Zaterdag waren we met z’n drietjes thuis en aan ‘t eind van de middag gingen we eten bij mijn vader…

Dagboek: Afwachten maar

…terwijl Liam lekker speelde.

Dagboek: Afwachten maar

Zondag had ik echt mijn dag niet, maar tegen de tijd dat ik ging slapen voelde ik me gelukkig weer wat beter.

Dagboek: Afwachten maar

Goedemorgen! Ik werd op maandag weer licht teleurgesteld wakker dat er ‘s nachts niks gebeurd was. (Bij Liam begonnen de weeën ‘s nachts.) Nog precies een week tot mijn uitgerekende datum en zo langzaamaan begin ik het gevoel te krijgen dat ik de 41 weken wel ga halen, al hoop ik heel hard dat dat niet zo zal zijn.

Dagboek: Afwachten maar

De muren kwamen een beetje op me af, dus ik besloot naar Loods 5 te rijden en daar heel langzaam door heen te lopen.

Dagboek: Afwachten maar

Ik wilde eigenlijk een vroege lunch bestellen, maar ze hadden niks geschikts op de kaart. Ach, een taartje is geen straf!

Dagboek: Afwachten maar

Ik kwam thuis met een nieuw kussen voor de woonkamer en twee bordjes van bamboo. Ik gebruik dit soort bordjes voor Liam, aangezien ze er leuk uit zien en ze tegen een stootje kunnen.

Dagboek: Afwachten maar

Ik was moe van mijn uitje, dus ik heb eerst een dutje gedaan en daarna lunch gemaakt. Vervolgens besloot ik het letterbord vast aan te passen voor als Zusje er straks is.

Dagboek: Afwachten maar

‘s Middags had ik nog een afspraak bij de fysio en werkte ik aan deze post. ‘s Avonds aten we bij mijn schoonouders om hun trouwdag te vieren.

Hebben jullie nog wat leuks ondernomen afgelopen week of zijn jullie net als ik ook veel binnen geweest om de ergste warmte te vermijden?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Afwachten maar”

  July 31, 2019

  Hier ook veel binnen. Temperatuur nu is een stuk aangenamer he😘
  Straks naar een grote speeltuin met een paar vriendinnen en de kids. Ik ben benieuwd…

  X


  MySimplySpecial
  August 1st, 2019


  Ja nu is het zeker beter! Was het leuk in de speeltuin?  August 2, 2019

  Wat spannend zeg dat aftellen. Ik kan me zo voorstellen dat je helemaal klaar bent met het zwanger zijn en Zusje graag wilt ontmoeten! Nog heel even volhouden Ik kijk nu al uit naar de aankondiging van de geboorte en ik ben ook zo benieuwd naar haar naam. Verder een super leuk dagboekje, ondanks dat je hoogzwanger bent doe je zo te zien nog genoeg leuke dingen. Sterkte met de laatste dagen!


  MySimplySpecial
  August 2nd, 2019


  Wat een lieve reactie, dankjewel! Ik kijk er ook naar uit om straks mooi nieuws met jullie te kunnen delen


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie