Dagboek: CrossFit - My Simply Special
17/06/2020

Dagboek: CrossFit

Romano is pas met CrossFit begonnen en vorige week haalde hij mij over om een proefles te doen. Het was hard werken, maar het was fijn om uitgedaagd te worden mezelf te pushen. Het resultaat was dat ik me inschreef voor de beginnerslessen en inmiddels heb ik nog twee trainingen achter de rug. Mijn lichaam is moe! Maar het voelt goed om weer echt wat te doen. (Thuis geef ik toch een stuk sneller op.)

Dagboek: CrossFit

Dinsdag was niet heel spannend. Liam was op pad met zijn oma en tante en ik was thuis met Zoey. ‘s Middags ging ik even in de garage op zoek naar verf voor mijn schoonzusje en toen stuurde ik haar deze foto.

Dagboek: CrossFit

Samen spelen. Ik zet de blokken op de trein en Zoey haalt ze er heel snel weer af.

Dagboek: CrossFit

We zijn begonnen met ‘slaaptrainen’ zodat Zoey hopelijk beter leert om zelf in slaap te vallen.

Dagboek: CrossFit

Woensdag ging Liam naar de opvang. Zoey was helaas verkouden en dus thuis. Werken zat er daardoor niet echt in, maar ik gaf wel onze nieuwe planten water.

Dagboek: CrossFit

Hier word ik blij van!

Dagboek: CrossFit

Zoey deed gelukkig een dutje in bed, dus ik kon toch even aan de slag.

Dagboek: CrossFit

Langzaamaan komen de decoraties binnen die ik voor de verjaardagen van de kids besteld heb. Ik maakte er geen foto van, maar woensdagavond ging ik dus naar CrossFit voor een proefles. Er wordt buiten getraind en iedereen heeft z’n eigen ‘eilandje’ van matten waar je op blijft tenzij je bijvoorbeeld materialen moet halen. Prima geregeld.

Dagboek: CrossFit

Donderdag viel dit zoommaatje ook door de brievenbus. Handig!

Dagboek: CrossFit

Ik was de hele dag met de kids in de weer en las met Liam uit het Dikkie Dik boek voor hij een dutje ging doen. 

Dagboek: CrossFit

Ze hadden samen heel veel lol met de stofzuiger, zo schattig om te zien!

Dagboek: CrossFit

Ik kookte een simpele maaltijd met restjes uit de koelkast.

Dagboek: CrossFit

Wat ik vrijdag gedaan heb? Ik weet het niet zo goed meer. Ik denk dat ik vooral met Zoey en Liam bezig was en ondertussen het huishouden deed. Bedden verschonen en meer van dat soort klusjes.

Dagboek: CrossFit

Hi!

Dagboek: CrossFit

Zaterdagochtend mocht ik me om half negen melden voor een training en vlak daarvoor voedde ik Zoey nog.

Dagboek: CrossFit

Na een lekkere douche bracht ik mijn fiets naar de fietsenmaker en de rest van de dag waren we voornamelijk in de tuin te vinden.

Dagboek: CrossFit

Tussendoor haalde ik nog het onkruid weg. Dit spul heb ik pas geprobeerd uit het gras te peuteren, maar het is dus weer helemaal terug. Zucht.

Dagboek: CrossFit

Er kwam een fijn perspakketje binnen met een paar Soleit producten van Kruidvat en tekenspullen voor de kids. Dat komt wel van pas!

Dagboek: CrossFit

Bij mooi weer horen ijsjes!

Dagboek: CrossFit

Grr, dit boompje wordt helemaal opgegeten door rupsen. Zo frustrerend!

Dagboek: CrossFit

Lekker spelen deel 1…

Dagboek: CrossFit

…en lekker spelen deel 2. Deze foto maakte ik zondag. Liam logeerde bij mijn schoonouders en ik speelde met Zoey terwijl Romano ging trainen.

Dagboek: CrossFit

Het was een lekker lui dagje en ik speelde weer Animal Crossing. Ik ben druk bezig met het inrichten van mijn eiland.

Dagboek: CrossFit

We waren van plan om ‘s middags naar een natuurgebied te gaan. Picknicken, zwemmen, spelen. Helaas viel het weer tegen, dus we besloten toch maar thuis te blijven. Ik wilde wel onze outfits vastleggen, want zowel mijn shirt als Zoey’s shirt en broekje heb ik zelf gemaakt.

Dagboek: CrossFit

Klein boefje! Niks is meer veilig.

Dagboek: CrossFit

We maakten een lijstje met gerechten voor de komende tijd en aan de hand daarvan bestelde ik boodschappen.

Dagboek: CrossFit

Maandag konden beide kids niet naar de opvang omdat ze verkouden waren. Ik snap het wel, maar heel handig is dit niet en je moet nu gewoon betalen als ze ook maar een beetje snotteren.

Dagboek: CrossFit

Rond lunchtijd ben ik wel gaan trainen en het was een pittige sessie!

Hoe was jullie week?Categorieën: Dagboek, My Life3 reacties op “Dagboek: CrossFit”

  June 17, 2020

  Hihi wat leuk die matchende outfits! En wat fijn dat je crossfit hebt ontdekt en dat je jezelf pusht om alles te geven! Heerlijk is dat hè? Hopelijk wil de slaaptraining met Zoey ook een beetje lukken en zit er progressie in!


  Sara

  June 17, 2020

  Succes met de slaaptraining! Bij ons heeft het echt lang geduurd, maar uiteindelijk zo fijn als ze doorslapen. En herkenbaar van niet naar het kinderdagverblijf mogen vanwege klein beetje verkouden. Vanaf vandaag gaan ze er gelukkig wat soepeler mee om, want mijn zoontje gaat altijd twee dagen en komt standaard (ook pre Corona) na de eerste dag snotterig thuis. Nu mocht hij steeds de tweede dag niet gaan, dus dat was toch weer schipperen met werk!


  MySimplySpecial
  June 18th, 2020


  Ja doorslapen is wel erg fijn! Wat lastig dat hij elke keer verkouden is! Maar het scheelt dat ze inderdaad weer wat soepeler worden.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie