Dagboek: De tuin in - My Simply Special
08/04/2020

Dagboek: De tuin in

Als we dan toch veel thuis moeten zijn, hoe fijn is het dan dat we van dat mooie weer hebben? Ik heb er in elk geval heel erg van genoten! We hebben de zithoek buiten klaargemaakt voor de lente en lekker in de tuin gespeeld met Liam. Ook hebben we nieuwe ijsjes geproefd, waren Romano en ik precies 8 jaar samen en werd onze bank opgehaald.

Dagboek: De tuin in

Dinsdagochtend zat Zoey op haar knieën over de rand van haar bedje te kijken of Romano en ik al wakker waren. Een heel schattig gezicht, maar dat betekende wel dat het hoog tijd was om haar bed en de box omlaag te zetten.

Dagboek: De tuin in

Liam heeft een bestuurbare auto en dit keer moest ik er mee rijden. Daar moet ik nog even op oefenen geloof ik. Hihi!

Dagboek: De tuin in

Spelen met water is altijd een succes!

Dagboek: De tuin in

Als ik Liam na zijn dutje ‘s middags uit bed haal, is hij lekker knuffelig.

Dagboek: De tuin in

Samen koken.

Dagboek: De tuin in

Woensdag maakte ik een paar lades schoon in de keuken en Liam hielp me daar graag bij.

Dagboek: De tuin in

Hij wilde koekjes bakken, maar uiteindelijk gingen we voor cakejes.

Dagboek: De tuin in

Ik zat al de hele dag niet lekker in m’n vel. Aan het eind van de middag gingen we met z’n vieren naar buiten en liepen we een flink stuk. Dat deed me goed.

Dagboek: De tuin in

Thuis kreeg Liam eten. Op zijn vorige stoel hadden we van die riempjes om hem op z’n plek te houden, maar die hebben we nu in de kast liggen voor als Zoey iets ouder is. We merkten dat Liam wel steeds opstond van tafel, dus dat hebben we opgelost door een schort om hem heen te knopen. Werkt perfect!

Dagboek: De tuin in

De kleintjes sliepen, dus ik dekte snel de tafel. Romano en ik waren namelijk precies 8 jaar samen!

Dagboek: De tuin in

We aten sushi en genoten van een avond zonder tv en telefoons.

Dagboek: De tuin in

Donderdag maakte ik niet zo veel foto’s, maar veel spannends deed ik ook niet. Spelen met de kleintjes en tussendoor proberen wat voor mijn blog te doen.

Dagboek: De tuin in

Ik kreeg een bloemetje van Liam.

Dagboek: De tuin in

Mijn vrijdag begon met twee kids op schoot. Zo fijn!

Dagboek: De tuin in

Er werd ijskoude post bezorgd! Er zijn namelijk ijsjes uitgebracht (te koop bij AH) van populaire snoepjes. Wij zijn daar ook fan van, dus ik was heel benieuwd naar de smaak.

Dagboek: De tuin in

De schoolkrijtijsjes werden als eerst getest. Het advies is om te bijten in plaats van te likken, want zo kan je alle smaken proeven. Het oordeel? Even wennen maar wel lekker.

Dagboek: De tuin in

‘s Middags ging ik voor het eerst in lange tijd naar de supermarkt. Ik vond het maar een gekke ervaring, maar nam wel deze eitjes mee naar huis.

Dagboek: De tuin in

Daarna probeerde ik te sporten met een baby als gezelschap. Uitdaging!

Dagboek: De tuin in

Ik sloot mijn dag af met een bakje chips op de bank.

Dagboek: De tuin in

Deze foto maakte ik voor ik ging slapen. Hier lag er al een nieuw kleed, maar er gaat nog veel meer veranderen.

Dagboek: De tuin in

Goedemorgen! Goede speelplek zo!

Dagboek: De tuin in

Het was nog een beetje fris, maar wel heerlijk weer. We gingen met z’n allen naar buiten. Romano hing een heater op en ik deed wat aan de planten.

Dagboek: De tuin in

Kijk, dat ziet er goed uit! Twee dagen erna waren de knoppen al open en maakte ik de foto bovenaan deze post.

Dagboek: De tuin in

Samen op de bank na het middagdutje van Liam.

Dagboek: De tuin in

Deze foto maakte ik nadat ik de zithoek schoon had gemaakt. Het is een reminder dat ik een grotere pot wil voor op het krukje. En een plant natuurlijk. 

Dagboek: De tuin in

De trampoline werd ook schoongemaakt. Vond Liam erg leuk om te doen!

Dagboek: De tuin in

Hoi!

Dagboek: De tuin in

Ook zondag waren we zo veel mogelijk buiten.

Dagboek: De tuin in

Romano en ik proberen het zo te regelen dat we allebei af en toe wat voor onszelf kunnen doen. Nu was het mijn beurt. Ik werkte aan een DIY en zat daarna een tijdje buiten met een boek. Heerlijk!

Dagboek: De tuin in

We sloten de dag af met een dropfruit duo ijsje en die zijn helemaal goedgekeurd. Ze smaken echt zoals de snoepjes!

Dagboek: De tuin in

Zondag waren onze oude bank en stoel al opgehaald, dus maandag begonnen we de dag met een lege woonkamer.

Dagboek: De tuin in

Romano was aan het werk, Zoey sliep en ik ging met Liam knutselen.

Dagboek: De tuin in

Later probeerde ik ook een beetje te werken…

Dagboek: De tuin in

…terwijl Liam zelf speelde.

Dagboek: De tuin in

Hoi lief meisje!

Dagboek: De tuin in

Krijg ik kusjes of probeer je me op te eten?

Dagboek: De tuin in

Terwijl Liam sliep, liep ik met Zoey naar de brievenbus.

Fijne week, lieve lezers!Categorieën: Dagboek, My Life5 reacties op “Dagboek: De tuin in”

  April 8, 2020

  Dat nieuwe kleed ziet er mooi uit! Matcht ook goed bij de meubels! En die ijsjes lijken me ook super lekker! Leuk dat je die hebt getest. Haha, wat een goede ingeving om Liam zijn schort aan de stoel vast te knopen! Dat doet natuurlijk hetzelfde werk als die riempjes.  April 9, 2020

  Wat een goed idee dat water smeren met een kwast! Ga ik mijn zoons ook laten doen vanmiddag


  Bo

  May 5, 2020

  Hoi,
  Wij zijn bezig met onze tuin. Ik weet dat jullie zelf jullie schuur in elkaar hebben gezet. Mag ik vragen wat het ongeveer heeft gekost met de overkapping?
  Ik wil wat ideen opdoen. Volgens mij is het geen douglas hout of wel en zijn jullie tevreden?
  Hoop niet dat de vraag brutaal overkomt, want dat is absoluut niet mijn bedoeling


  MySimplySpecial
  May 6th, 2020


  Vragen mag hoor! We hebben inderdaad zelf een bouwpakket in elkaar gezet (dat was goed te doen) en het is inderdaad geen douglas hout. Het pakket kostte rond de €2000 en daar kwam nog verf enzo bij. Tevreden zijn we niet helemaal. Het ziet er leuk uit, ik vind de kleur mooi, de afmetingen zijn top en het is een heerlijke plek. Wat dat betreft ben ik er echt heel blij mee. Ik zou nu alleen wel andere keuzes maken. Dit was wat er toen in ons budget paste, maar achteraf gezien zou ik liever doorsparen voor iets duurders en betere kwaliteit. Wat we vooral merken is dat het hout rondom de deur te veel werkt en daardoor flink gaat bewegen. Daar moeten we nog een oplossing voor vinden. Het andere punt is de dakbedekking. We hebben gebruikt wat er meegeleverd werd en dat gaat snel lekken. Ons plan is dus om dat deze zomer weg te halen en te vervangen door iets anders. Succes met jullie tuin! Moet er veel gebeuren?


  Bo
  May 9th, 2020


  Superlief dat je reageert.
  Wij zijn 5 jaar geleden in ons nieuwbouw huis komen wonen, toen was ik zwanger. We hebben qua tuin de basis dingen gedaan, schutting tegels bloembak etc. Het is sindsdien nooit af geweest zoals wij dat wilden. Nu willen we het verder afmaken. We willen een veranda aan de schuifpui kant van aliminum en een soort veranda/schuurtje aan de eindzijde van de tuin. Ik ben heel benieuwd…

  Tja met een huis kopen gaan de uitgaven hard. Ik hoop dat je alles naar wens gaat bijstellen rondom je schuur. Ik vind de kleur en de deur prachtig!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie