Dagboek: familieweekend - My Simply Special
23/06/2014

Dagboek: familieweekend

Zijn jullie al gewend aan de nieuwe look van My Simply Special? Ik ben er in elk geval erg blij mee en vind het fijn dat alle posts nu makkelijk te vinden zijn via de categorieën bovenaan. Maargoed, hoe was mijn week? Nou ik heb het grootste deel van de tijd toch nog in bed doorgebracht. Aan het eind van de week begon ik langzaamaan weer wat op te knappen en in het weekend ging het gelukkig al een stuk beter. In elk geval genoeg om een beetje te kunnen genieten van een familieweekend. Nu hoop ik dat ik me morgen ook weer goed genoeg voel om gewoon naar kantoor te gaan.   

Dagboek: familieweekend

Zondag was geen spannende dag. Ik heb gewoon in bed gelegen en Romano heeft zijn afstudeerscriptie ingeleverd.

Dagboek: familieweekend

Op maandag besloot ik toch maar weer langs de huisarts te gaan, maar ik weet nog steeds niet wat er nu aan de hand is. Misschien is het gewoon een dipje, dat gebeurt blijkbaar vaker als je Pfeiffer hebt gehad. Het kan ook zijn dat ik het heersende virus te pakken heb of dat ik wat benauwd ben. In elk geval heb ik wat medicijnen gekregen om te proberen.

Dagboek: familieweekend

Even lekker bladeren in een woontijdschrift. Ik heb de laatste tijd vooral boeken gelezen, dus ik had een aardige stapel tijdschriften liggen.

Dagboek: familieweekend

Yes, mijn pakketje kwam binnen. Ik ben benieuwd!

Dagboek: familieweekend

Romano en Nala kwamen me gezelschap houden in bed. De serie Suits is weer begonnen, dus we keken meteen een aflevering.

Dagboek: familieweekend

Op woensdag ging Romano voetbal kijken met vrienden en ik bleef jawel, in bed. Wel heb ik even een lekker simpele pasta voor mezelf gemaakt.

Dagboek: familieweekend

Ik vind foto’s maken erg leuk en wil mijn camera nog wat beter leren kennen. Ik heb een aantal jaar geleden al wel een fotografiecursus gedaan, maar de periode daarna maakte ik helaas bijna geen foto’s. Nu wil ik alles dus weer even ophalen.

Dagboek: familieweekend

Op donderdagochtend ben ik voor werk even naar een van de Rituals winkels geweest. Ik voelde me nog niet goed, dus Romano was zo lief om voor chauffeur te spelen. De rest van de dag voelde ik me alleen flink beroerd en was ik echt niks meer waard. Vrijdag ging het verassend genoeg wel wat beter en was ik in staat om mijn koffertje in te pakken en weer eens wat make-up op te doen. Daarna weer even bijkomen op bed.

Dagboek: familieweekend

Aan het eind van de dag zijn we in de auto gestapt en richting Assen gereden. Tijd voor een familieweekend, want mijn oma wordt deze week 80!

Dagboek: familieweekend

We hebben het weekend doorgebracht in het heerlijke vakantiehuis De Oude Meester in Wateren. Het was heerlijk ruim en ik voelde me er direct op mijn gemak. De meeste mensen sliepen in het huis zelf, maar Romano en ik hadden een kamer in een van de appartementen die er ook bij hoorden. Zo kon ik toch lekker mijn rust pakken en naar bed zodra ik dat wilde.

Dagboek: familieweekend

We waren met een gezellig grote groep, maar iedereen kon lekker zijn eigen gang gaan. We hebben spelletjes gespeeld, lekker liggen lezen, er zijn mensen gaan wandelen en weer anderen zijn de omliggende dorpjes gaan verkennen.

Dagboek: familieweekend

Op zaterdag heb ik zelfs nog even een uurtje een buitenrit kunnen maken met mijn moeder en de eigenaar van het huis. Hij heeft drie paarden en heeft verschillende keren een buitenrit gemaakt met de ruiters in onze groep. We hebben lekker rustig aan gedaan (dat hield ik ook nog wel vol) en kunnen genieten van de mooie omgeving. Echt super!

Dagboek: familieweekend

Mooie bloemen overal!

Dagboek: familieweekend

Op zaterdagavond gingen we barbecueën met de hele groep en daarna hebben we een vuurtje gestookt en de hele avond op de banken op de veranda zitten kletsen.

Dagboek: familieweekend

Mijn oma wilde eigenlijk geen cadeautjes, maar natuurlijk namen we toch wat lekkere Rituals spullen mee!

Dagboek: familieweekend

Mooi!

Dagboek: familieweekend

Kijk dit zijn twee van de paarden die bij het huis staan.

Willen jullie meer foto’s zien? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account. Hebben jullie een leuke week gehad?

 Categorieën: Dagboek, My Life2 reacties op “Dagboek: familieweekend”

    June 23, 2014

    leuk gedaan en mooie foto’s    June 23, 2014

    Wat een leuke fotos.


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie