Dagboek: Fijne week - My Simply Special
21/02/2017

Dagboek: Fijne week

Afgelopen week was fijn en weer redelijk normaal. Ik ben heerlijk productief geweest, ik ben eindelijk weer gaan kunstschaatsen en ik had gezellige plannen met vrienden. Oh, en Romano en ik hadden vrij spontaan een heel leuke avond op Valentijnsdag. Een fijne week dus en ik heb weer lekker veel foto’s gemaakt, dus kijken jullie mee?

Maandag

Dagboek: Fijne week

Goedemorgen! Uiteraard ging Nala op bed liggen op het moment dat ik het af wilde halen. Hihi!

Dagboek: Fijne week

Ik werkte de hele dag thuis aan verschillende posts. Aan het eind van de middag was ik behoorlijk misselijk, dus ik besloot een kopje gemberthee te drinken. De hadden we meegenomen toen we op Bali waren. Yum!

Dinsdag

Dagboek: Fijne week

Ook dinsdag werkte ik lekker thuis. Eerst een paar uur vanuit bed en daarna netjes achter mijn bureau.

Dagboek: Fijne week

Aan het eind van de dag stapte ik in de trein. Dat was lang geleden zeg!

Dagboek: Fijne week

Ik had namelijk met Romano afgesproken om lekker uit eten te gaan. We hadden van bruiloftsgasten een dinerbon gekregen en we vonden dit wel een mooie gelegenheid om die te gebruiken. 

Dagboek: Fijne week

We hebben heerlijk gegeten van onder andere dit leuke dessert…

Dagboek: Fijne week

…en daarna besloten we nog spontaan naar de sneak peek te gaan. Uiteindelijk keken we de film Miss Sloane. Niet een film die ik zelf snel uit zou zoeken, maar wel goed!

Woensdag

Dagboek: Fijne week

Wat een leven heeft Nala toch!

Dagboek: Fijne week

Ik pas mijn broeken niet meer! Inmiddels heb ik al wat fijne zwangerschapsbroeken, maar ik was nog op zoek naar iets van een legging of relaxbroek. Deze bleek niet helemaal goed te zitten dus hij moest terug.

Dagboek: Fijne week

Na een paar uur werken, besloot ik weer eens op de fiets te stappen. Het was zulk mooi weer en ik moest toch een pakketje wegbrengen.

Dagboek: Fijne week

Zo, weer aan het werk met een leuk uitzicht!

Donderdag

Dagboek: Fijne week

Donderdag maakte ik veel foto’s voor een aantal posts en nam ik een video op. 

Dagboek: Fijne week

En mijn Bloomon bloemen staan er gewoon nog steeds bij alsof ze net binnen zijn gekomen. En ze staan gewoon al een week. Daar heb ik lang plezier van! (Als je via deze link bestelt, krijg je trouwens een vaas cadeau bij je eerste bestelling.)

Dagboek: Fijne week

Ik heb altijd wel gehad dat ik na een maaltijd snel weer toe ben aan eten, maar nu ik zwanger ben MOET ik echt regelmatig eten, anders wordt ik echt misselijk en beroerd. De uitdaging is dan wel om steeds gezonde tussendoortjes te kiezen, maar rijstwafels met avocado blijft in elk geval een fijne optie.

Vrijdag

Dagboek: Fijne week

Vrijdagmiddag moest ik (na een paar uur bloggen) de deur uit aangezien er mensen het huis kwamen bezichtigen. Ik besloot bij de H&M nog eens te kijken en vond uiteindelijk een fijne legging en een wat lossere broek voor thuis op de bank. Zo fijn!

Dagboek: Fijne week

Daarna haalde ik meteen even boodschappen…

Dagboek: Fijne week

…en ging ik weer aan het werk.

Dagboek: Fijne week

Dit keer was het tijd voor de administratie.

Zaterdag

Dagboek: Fijne week

Yes! Ik vertelde het in de intro al: ik ben eindelijk weer gaan schaatsen! Vlak voor kerst was de laatste keer geweest en sindsdien was ik lichamelijk gewoon nog niet fit genoeg. Nu gaat het gelukkig steeds beter, dus ik wilde een poging wagen. Romano was zo lief om mee te gaan, zodat ik niet ook nog auto hoefde te rijden. Gelukkig ging het best goed. Met Dextro in mijn zak en af en toe een kleine pauze kon ik prima meekomen. Zo fijn!

Dagboek: Fijne week

Na de les ben ik eerst een tijd op de bank gaan liggen, want mijn buik en rug waren het niet helemaal eens met al die drukte. Toch ben ik ‘s middags weer de deur uit gegaan, want ik ging met een vriendin naar de Ikea en Loods 5. Die gestreepte manden lijken me wel heel leuk voor de babykamer. Voor speelgoed ofzo. 

Dagboek: Fijne week

Aan het eind van de middag was ik weer thuis en helemaal bekaf. Ik dook weer op de bank en heb een uurtje rond liggen klikken op mijn laptop. Babyspullen kijken! Ik ben echt nog aan het ontdekken waar je allemaal leuke babykleertjes en andere spullen kan vinden. Ik zag in elk geval dat Esprit hele schattige items heeft. Ik draag zelf eigenlijk geen prints, maar voor de kleine vind ik naast streepjes die kleertjes met die driehoekjes ook wel erg cute.

Dagboek: Fijne week

Over cute gesproken: hoe schattig zijn deze mini sneakertjes? Persoonlijk vind ik ze te duur voor hoe lang ze ze kunnen dragen, maar ze zijn wel te leuk. Ik zag ze trouwens bij Next en daar heb ik al een heleboel andere leuke spullen ontdekt voor prima prijzen. Ik hou me nog even in met kopen, maar het begint wel steeds meer te kriebelen, hoor. Hebben jullie nog tips voor leuke shops? Anyway, na een uurtje liggen, ben ik wat gaan eten en daarna stond er nog een verjaardag op de planning. Ik was bang dat ik het niet vol zou houden, maar dat ging best goed en het was heel erg gezellig!

Zondag

Dagboek: Fijne week

Zaterdag was voor mij een pittige dag, dus zondag heb ik lekker rustig aangedaan. Boekje lezen op de bank, lekker lunchen, een beetje in huis rommelen en ‘s avonds een film kijken op de bank. Perfect!

Dagboek: Fijne week

Nala kwam er gezellig bij liggen.

Dagboek: Fijne week

Ik reorganiseerde mijn la met inpakspullen, zodat de cadeautasjes er beter bij passen.

Dagboek: Fijne week

En ik organiseerde mijn DIY-spullen in deze handige dozen.

Hoe was jullie week? Hebben jullie wat leuks gedaan?Categorieën: Dagboek, My Life4 reacties op “Dagboek: Fijne week”
  Tatjana

  February 21, 2017

  Hey Margot. Wat leuk om te lezen dat je je draai wat kan vinden in het ‘zwanger’ zijn. Het is een geweldige tijd. Maar inderdaad niet iedereen ontsnapt aan de soms vele kwaaltjes. Ach. Maar wat je in de plaats krijgt! Fantastisch! Liefs, Tatjana
  Ps. Vraagje. Waar haalde je de sorteerbakjes om in je lades te doen en euhm. Hoe wist je dat deze goed zouden passen? Meten?


  MySimplySpecial
  February 22nd, 2017


  Hihi precies, het is voor een goed doel toch Bedoel je die witte bakken waar ik mijn inpakspullen in heb liggen? Dat zijn de Skubb bakken van Ikea (http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/00192631/) Die gebruik ik eigenlijk al jaren door het hele huis dus ik heb niet gemeten, maar anders kan je inderdaad altijd meten en bijvoorbeeld op de Ikea site kijken naar de maten.  February 25, 2017

  Hoi Margot

  Qua babykleding slaag ik vooral bij de Zara (heb voor m’n zoon zelfs spulletjes uit de meisjes collectie), H&M en de Hema
  Qua merken vind ik Name it heel tof (te koop op Zalando), en Tumble n dry. Noppies heeft ook leuke dingen maar voor mij te duur omdat ze er toch best wel snel uitgroeien.


  MySimplySpecial
  February 25th, 2017


  Dat zijn fijne tips, ik ga Name it en Tumble n dry eens bekijken. Dankje!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie