Dagboek: Hanne's bruiloft - My Simply Special
19/07/2016

Dagboek: Hanne's bruiloft

Als je heel lang naar iets toeleeft voelt het een beetje onwerkelijk als het dan zover is. Afgelopen weekend trouwde één van mijn beste vriendinnen en dat was zo’n moment dat echt onwerkelijk aanvoelde. (Ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn als Romano en ik gaan trouwen!) Het was wel een ontzettend leuke dag die helemaal paste bij het bruidspaar en ik ben heel blij dat ik dat mee heb mogen maken!

Maandag

Dagboek: Hanne's bruiloft

Zoals meestal op maandag werkte ik een dag vanuit huis en deed ik een hoop klusjes.

Dagboek: Hanne's bruiloft

Nala kwam bij me liggen op mijn bureau. (Ze mag verder niet op tafels hoor.)

Dagboek: Hanne's bruiloft

Aan het begin van de avond haalde ik flink veel boodschappen want we hadden het een en ander nodig voor onze wettelijke bruiloft.

Dinsdag

Dagboek: Hanne's bruiloft

Na een dag werken op kantoor reed ik met Romano door naar onze trouwlocatie. Daar bespraken we wat details en mochten we het diner proeven voor onze bruiloft. En ja, daar hoort het kiezen van wijnen bij. We moesten allebei nog rijden dus we hebben heel voorzichtig gedaan, maar lekker en leuk was het zeker!

Dagboek: Hanne's bruiloft

Aan het einde kregen we nog thee met een zandloper!

Dagboek: Hanne's bruiloft

Onderweg naar huis zagen we prachtige wolken.

Woensdag

Dagboek: Hanne's bruiloft

Woensdag werkte ik weer op kantoor en ‘s avonds bestudeerden we de bouwtekeningen van het nieuwbouwproject waar we mee bezig zijn.

Donderdag

Dagboek: Hanne's bruiloft

Goedemorgen! Om negen uur zat ik in de stoel bij de kapper voor een verf- en knipbeurt.

Dagboek: Hanne's bruiloft

Zo, dat is beter!

Dagboek: Hanne's bruiloft

Na mijn afspraak bij de kapper reed ik door naar het aannemersbedrijf en vervolgens bracht ik een bezoekje aan de bloemist die de bloemen voor onze bruiloft gaat verzorgen. Helaas kwam ik er daarna achter dat mijn tube handcrème opengebarsten was in mijn tas. Bah!

Dagboek: Hanne's bruiloft

Zo, de auto is weer schoon!

Dagboek: Hanne's bruiloft

Kijk, deze twee prachtige bloemen nam ik mee naar huis.

Dagboek: Hanne's bruiloft

De rest van de dag was ik thuis druk in de weer en voor ik ging slapen lakte ik mijn nagels.

Vrijdag

Dagboek: Hanne's bruiloft

Vrijdagochtend zat ik om kwart over zeven in de auto want het was tijd voor Hanne’s bruiloft! Een vriendin en ik gingen haar helpen met aankleden dus we moesten er al vroeg zijn. Ach, dat was niet erg want hoe vaak maak je zo’n dag mee?

Dagboek: Hanne's bruiloft

We hadden geluk met het weer! Het was niet ontzettend warm, het was droog en af en toe zelfs lekker zonnig!

Dagboek: Hanne's bruiloft

Ja het was een mooie dag!

Zaterdag

Dagboek: Hanne's bruiloft

Zaterdag was klusjesdag. Ik probeerde kapsels en make-uplooks uit voor onze Hindoestaanse bruiloft, ik maakte een overzicht van alle decoraties voor onze wettelijke bruiloft en ik hing twee uur aan de telefoon met mijn moeder om van alles te bespreken.

Zondag

Dagboek: Hanne's bruiloft

De laatste weken hebben we elke avond wel wat te doen en ook de weekenden zaten goed vol. Op zich prima, maar Romano en ik waren allebei moe en toe aan wat tijd samen. Zondag hadden we dus niks gepland en to-dolijstjes waren verboden. (Al heeft Romano nog wel het gras gemaaid.) Ik kreeg een fijne massage, genoot van een bad en heb een paar uur in de zon gelegen.

Dagboek: Hanne's bruiloft

Uit eigen tuin!

Dagboek: Hanne's bruiloft

Samen genoten we van een lekkere lunch in de tuin en ‘s avonds keken we een film op de bank. Heerlijk!

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer zondag?Categorieën: Dagboek, My Life1 reactie op “Dagboek: Hanne’s bruiloft”

    July 19, 2016

    Wat een fijne week heb je gehad zeg!


Een reactie vind ik leuk!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Reactie